Избраха дата за "събирането" на "Приятели"

Заснемането на специалния епизод от култовия сериал беше отлагано няколко пъти

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

АМАН ВЕЧЕ ОТ ТАЗИ ГЛУПОСТ! ТОВА СЕ ВЪРТИ НОНСТОП ПО БТВ-КОМЕДИ. ПОЧНА ДА МИ СЕ ДРАЙФА ВЕЧЕ ОТ ТИЯ. СЕГА И НОВА СЕРИЯ ЩЕ ПРАВЯТ. СТИГА, ДОСТА, БАЙГЪН!

Като не харесвате сериала защо четете статията? Вие понеже сте постигнали много повече в жалкия си живот! Феновете на Приятели са милиони по света, но явно всички те са идиоти! Добре, че е бай Ганьо да ги осведоми. Смешници!

Излишен хайп за правене на пари от носталгията на хората по отдавна отминалите времена. По нищо няма да се различава от всяко документъри.

През 80-те този сериал може и да се е харесвал , но ако си го пуснете през 2020 - най-много да издържите 2-3 мин. на глупостите преди да хвърлите дистанционното по екрана

Най-тъпият сериал.Американска пропагандна боза.Някой като ми каже че харесва Приятели и разбирам че този човек е тъпак с промит от Холивуд мозък.

Ако този сериал беше сниман днес, щеше да бъде жестоко критикуван и може би дори свален от екран. Само бели актьори, няма чернокож, няма гей в компанията или транс нещо си там. Ужас! Старатс класика е за изхвърляне!

100 % Щеше да има едно мургаво девойче, едно мургаво момченце и едно гейтаче

А на Чандлър баща му какъв е ? Не отговаряй,не чета отговори !