Издадена е заповед за арест на Мерилин Менсън

52-годишният изпълнител е издирван заради две обвинения в нападения

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А някой/я от 1965-а няма ли да се присети нещо?!

на железопътни релси.....

хвърля по 5 бона на "жертвите" и сичко приключва. за какво да си дава зор да дири полицията? най много да зема да го гръмнат.

Малко са, по-скоро 5-6 цифрена сума ще е.

К'ъв Месън, бе - това е Виктор Калев

Не е вярно, не е Калев, Деса е, поетесата

Не знам за вас, но за мен израза "Лов на вещици"- придоби съвсем нов смисъл

В случая се е правил на мъж и е раздавал шамари, ама там не е като у нас да убиеш от бой някого и 5 години да те съдят доста оправдаване. Та тук не е "изнасили ме ама сега се сетих". А онзи като извади свидетели, че страда от нощни напикавания и дневни насирания плюс птсд и заекване... Да видиш госпожица Менсън как ще трябва да развърже кесията. Но това по частното дело. А по криминалното вече е според зависи дали ще полежи. Там вероятно глоба и общественопололезен труд.

Абе тоя да не е някакъв роднина на Ива Николова. Много си приличат.

Тоя изрод да го приберът завинаги и да не го показват...

"звукозаписната му компания прекрати договора си с него." Демек той притежава звукозаписна компания и тя е прекратила договора си с него като музикант..... Това е смела постъпка от директорите на кмпанията му. Дали си търсят място на трудовата борса? ...а може би в ДИР.бг не знаят Български?

'началникът му го уволни'. българският език не е толкова плосък и еднозначен

Не става дума за плосък или не. Става дума за двузначност на израза. "Началника му го уволни" е една идея по-ясно, предвид, че хора по-рядко се притежават. Обаче пак не е съвсем ясно в контекста на тази статия. Ако г-н Менсън има звукозаписна компания и си е назначил началник, то изречението е точно толкова неуместно.

Като кажеш "моята фирма" колко често имаш превид, че ти си собственик? А, моето училище, мое ли е или само го посещавам? Моят блок? Моята улица? Моят град? "Моят автобус пристига в 10:00, а твоя влка тръгва в 10:30." Това трябва да разговор между шефа на Ивкони и шефа на БДЖ според тебе. Айде, не се прави на теле.

"обвиняван и в тормоз от жени" , не знам кой е за затвора авторката Надежда или Менсън

обвиняват го, че жените го тормозят. Явно им влияе някак на подсъзнателно ниво и те го тормозят............това не знам какъв проблем представлява за хора различни от Менсън... Може би, мъжете на тези жени ревнуват, защото жените им тормозят чужд мъж?

Жалка новинка за баламосване на населението.

ЧЕ ТОЙ В ЗАТВОРА ЩЕ Е НА СЕДМОТО НЕБЕ - ВСЕКИ ДЕН ДА ГО КЛАТЯТ ЗАГОРЕЛИ НЕГРА !

Ти що реши, че твоите мечти и мечтите на другите са еднакви?

А Бойко кога?

С две думи застаряващ извратеняк. Докато си млад си интересен - като италианската група спечелила тазгодишната Евровизия. Остарееш ли обаче никой не те иска. Както казват англичаните "Nobody loves you when you're old and gay" .

Чудиме се как да си запълваме страничките. За всяко от двете провинения, глобата е ДО 2000 долара. Такава реклама му се прави за смешни пари ;)

Първото обвинение трябва да е за гадна, отвратителна физиомутра - 2-5 години ефективно!

Бай Иване за такива провинения биха те вкарали доживотно, в смисъл да лежиш до някоя крава в обора.

Този ми прилича на Виктор Калев.

Западни ценности, сър! В България, за такова провинение, щяха да му дадат орден "Георги Димитров".

Можеше и министър на културата да стане.

Като чета коментарите за 'западните ценности' оставам с впечатление, че в България всички сме светци. Само че като излена навън по улиците и нещо не пасва.

У нас водещи са болшевишките ценности, наложени след културната революция от 1944 г.

де да бяха... но всъщност са т.нар. 'евроатлантически' ценности. ценностите на СССР ще ги сънувате...

Ценостите на СССР могат да се сънуват само като кошмари. Това, че ти си получил 20 дена отпуска, че си гръмнал някого на границата и това ти е най-важния момент в живота за съжаление е не само твой, а и наш проблем.