17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Както казваха преди за нея, имала странно психическо разстройство страх от вируси и бацили - май гермофобия. Затова и носела маска. Открийте приликите сега. ;)

Подобни гривни слагат в родилното на майката и детето (за да не сбъркат децата). Чаршафите са болнични. Мисълта ми е, че ако детето е родено от друга жена, тук има опит да се покаже обратното, че Наоми го е родила. Вероятно след като се говори за медицина не се изключва да си го е износила сама и са са я клъцнали. Няма да е първия случай.

Да е честито на Наоми! Но новороденото е доста светличко в краката,защото само те се виждат.Всичко е възможно,когато имаш пари и известност.Това решава всичко,но не чак всичко!

Едва ли е наистина нейно, вижте колко е бяло.. Но, както казва и тя, медицината в днешно време е напреднала

Жалко че и в двата случая все още не е разбрала основното предназначение на женските полови органи. Убер глупава жена и типичен представител на богати с пари и сеира им.

Вие явно не сте виждал/а новородено бебе. И какво значение има какъв цвят е? Меланинът идва после, но Вашата осведоменост вероятно ще си продължава. Живи и здрави!

Наистина черно новородено бебе, дори мулатче. Това определено няма нищо общо с гените на Наоми. Да е жива и здрава и бебенцето също. Другото няма значение.

Светличко е, едва ли е нейно.Цветът на нейната раса надделява, дори бащата да е бял.Това е бяло дете.

Вие явно не сте виждал/а новородено бебе. И какво значение има какъв цвят е? Меланинът идва после, но Вашата осведоменост вероятно ще си продължава. Живи и здрави!

Родих за втори път на 43 години красиво момиче. Щастието от майчинството е незаменимо!

Честито! На 70 абитурентски бал...

А защо не? Къде е казано на колко трябв ада е?

И пак ще изглежда по-добре от теб и ще е по-здрава :)

Няма снимки с бременност, тва Наоми обича да купонясва и не се свърта на едно място, значи бебето е дизайнерско, по поръчка от сурогатна майка. Най - вероятно от Украина, хамерите там ходят да си купуват бебета. Е, гадост е това, за истинската майка - травм за цял живот, че си е дала бебето на богаташи, за пари. Вероятно и за детето е кофти да не познава биологичния си родител.

Уточнение - това, че няма снимки нищо не значи. Освен това, понеже си и в къщата и знаеш какви са ѝ навиците?

Още едно сурогатно бебе. Дано го отгледат добре бавачките.

Ромите на годините ,на това негро са поне прабаби.

Когато 20 годишните кравички стигнат тялото на Наоми Кембъл, тогава могат да критикуват на колко години е станала майка. А за хората, които мислят, че на 40 вече си твърде стар за нещо, ще им кажа, че те са стари още като са станали на 12 години.

Айде айде, кои са кравички, я пак

Във всеки гимназиален клас има по няколко дунди. До 30г. вече са краветини.

Нямам нищо против майка ми да е точно тя :) Може да е на 90 ако иска.

С нейният характер, едва ли някой би искал да има такава майка.

На моето дете като се роди бабата беше на 40 , това като завърши средно майка му ще е с бастун.

Това, че ще бъде възрастна, дали ще я направи по-малко добра и грижовна към дълго чаканата рожба?

Да. Болните хора са криви хора. А с годините ставаме по-болни и по-изнервени. Децата не заслужават това.

Вие ромите сте специални

причината за края на взаимоотношенията им е, че на Наоми просто ѝ е станало скучно с младока, който е 23 години по-малък от нея" Справка в Гугъл, младока е сгоден за 21 годишна манекенка. Т.е излиза, че един 27 годишен мъж е зарязан от 50 годишна милф, и едва ли не страда за това. По скоро си е оставил печата на нея и след това е отишъл в бара и е казал "Ей пичове, е.ах Наоми Кембъл" Това е "модерната съвременна жена" , чийто модел дано по-малко жени следват. На кок-въртележката в пиковите си години, като минат 35-40, никой статусен мъж не иска да се върже с тях, преквалифицират се на милфс, от кок-на кок с по-млади мъже, и а-а да вземат 2 те котки, хакват биологията в последната минута. Поздравления за лекарския екип и дано е добра майка.

Описваш зачеването на Мария Илиева, нали? :) Както и да се е случило - да са им живи и здрави децата и те, че да си ги отгледат.

Само дето за милфс се броят раждали жени на над 21г възраст. Иначе с всичко останало съм съгласна!

Една жена зослужаваща да е майка. Белите крачета на бебето издават бащата: Дерипаска или Абрамович....

Издават че нищо не знаеш

А може и Путин?

Сука блядь, преди да тролиш със стиснатия Путин, прочети двамата руски олигарха колко якутски диаманта подариха на Наоми.

Сигурен съм, че не е тя майката. С дилдо не може да забременее

Жива и здрава да си го отгледа детенцето с много любов!

Евалата мацка

- Баба ти дойде да те вземе! - Не бе, това е майка ми!

Аха, особено 30-годишните мами, преждевременно състарени от пушене, фейсбук и промискуитет, истерично викащи по "бебка" и мъжО. Thank you but no thank you!

Родих детето си на 39, години борба с репродуктивни проблеми. Да, знаех че децата ще ми задават въпроса аз майка или баба ли съм и отговарям с усмивка. Майчинството е благословия!

И моята майка е по-възрастна и само децата, чиите родители ги говореха тези глупости ме питаха за нея. Може би е време да почнем да си гледаме повече в собствената паница.