17-11-2017 20-11-2018

Коментари

- Баба ти дойде да те вземе! - Не бе, това е майка ми!

Евалата мацка

Жива и здрава да си го отгледа детенцето с много любов!

Аха, особено 30-годишните мами, преждевременно състарени от пушене, фейсбук и промискуитет, истерично викащи по "бебка" и мъжО. Thank you but no thank you!

Сигурен съм, че не е тя майката. С дилдо не може да забременее

Една жена зослужаваща да е майка. Белите крачета на бебето издават бащата: Дерипаска или Абрамович....

Родих детето си на 39, години борба с репродуктивни проблеми. Да, знаех че децата ще ми задават въпроса аз майка или баба ли съм и отговарям с усмивка. Майчинството е благословия!

причината за края на взаимоотношенията им е, че на Наоми просто ѝ е станало скучно с младока, който е 23 години по-малък от нея" Справка в Гугъл, младока е сгоден за 21 годишна манекенка. Т.е излиза, че един 27 годишен мъж е зарязан от 50 годишна милф, и едва ли не страда за това. По скоро си е оставил печата на нея и след това е отишъл в бара и е казал "Ей пичове, е.ах Наоми Кембъл" Това е "модерната съвременна жена" , чийто модел дано по-малко жени следват. На кок-въртележката в пиковите си години, като минат 35-40, никой статусен мъж не иска да се върже с тях, преквалифицират се на милфс, от кок-на кок с по-млади мъже, и а-а да вземат 2 те котки, хакват биологията в последната минута. Поздравления за лекарския екип и дано е добра майка.

Описваш зачеването на Мария Илиева, нали? :) Както и да се е случило - да са им живи и здрави децата и те, че да си ги отгледат.

На моето дете като се роди бабата беше на 40 , това като завърши средно майка му ще е с бастун.

Издават че нищо не знаеш

Нямам нищо против майка ми да е точно тя :) Може да е на 90 ако иска.

Това, че ще бъде възрастна, дали ще я направи по-малко добра и грижовна към дълго чаканата рожба?

Вие ромите сте специални

Когато 20 годишните кравички стигнат тялото на Наоми Кембъл, тогава могат да критикуват на колко години е станала майка. А за хората, които мислят, че на 40 вече си твърде стар за нещо, ще им кажа, че те са стари още като са станали на 12 години.

С нейният характер, едва ли някой би искал да има такава майка.

Айде айде, кои са кравички, я пак

Ромите на годините ,на това негро са поне прабаби.

Още едно сурогатно бебе. Дано го отгледат добре бавачките.

Във всеки гимназиален клас има по няколко дунди. До 30г. вече са краветини.

Няма снимки с бременност, тва Наоми обича да купонясва и не се свърта на едно място, значи бебето е дизайнерско, по поръчка от сурогатна майка. Най - вероятно от Украина, хамерите там ходят да си купуват бебета. Е, гадост е това, за истинската майка - травм за цял живот, че си е дала бебето на богаташи, за пари. Вероятно и за детето е кофти да не познава биологичния си родител.

Честито! На 70 абитурентски бал...

А може и Путин?

Родих за втори път на 43 години красиво момиче. Щастието от майчинството е незаменимо!

Светличко е, едва ли е нейно.Цветът на нейната раса надделява, дори бащата да е бял.Това е бяло дете.

Жалко че и в двата случая все още не е разбрала основното предназначение на женските полови органи. Убер глупава жена и типичен представител на богати с пари и сеира им.

Вие явно не сте виждал/а новородено бебе. И какво значение има какъв цвят е? Меланинът идва после, но Вашата осведоменост вероятно ще си продължава. Живи и здрави!

Вие явно не сте виждал/а новородено бебе. И какво значение има какъв цвят е? Меланинът идва после, но Вашата осведоменост вероятно ще си продължава. Живи и здрави!

А защо не? Къде е казано на колко трябв ада е?

Само дето за милфс се броят раждали жени на над 21г възраст. Иначе с всичко останало съм съгласна!

Едва ли е наистина нейно, вижте колко е бяло.. Но, както казва и тя, медицината в днешно време е напреднала

Да е честито на Наоми! Но новороденото е доста светличко в краката,защото само те се виждат.Всичко е възможно,когато имаш пари и известност.Това решава всичко,но не чак всичко!

Сука блядь, преди да тролиш със стиснатия Путин, прочети двамата руски олигарха колко якутски диаманта подариха на Наоми.

Да. Болните хора са криви хора. А с годините ставаме по-болни и по-изнервени. Децата не заслужават това.

Подобни гривни слагат в родилното на майката и детето (за да не сбъркат децата). Чаршафите са болнични. Мисълта ми е, че ако детето е родено от друга жена, тук има опит да се покаже обратното, че Наоми го е родила. Вероятно след като се говори за медицина не се изключва да си го е износила сама и са са я клъцнали. Няма да е първия случай.

И пак ще изглежда по-добре от теб и ще е по-здрава :)

Уточнение - това, че няма снимки нищо не значи. Освен това, понеже си и в къщата и знаеш какви са ѝ навиците?

Наистина черно новородено бебе, дори мулатче. Това определено няма нищо общо с гените на Наоми. Да е жива и здрава и бебенцето също. Другото няма значение.

И моята майка е по-възрастна и само децата, чиите родители ги говореха тези глупости ме питаха за нея. Може би е време да почнем да си гледаме повече в собствената паница.

Както казваха преди за нея, имала странно психическо разстройство страх от вируси и бацили - май гермофобия. Затова и носела маска. Открийте приликите сега. ;)