Модел: Роналдо изневери на Ирина

Предполагаема любовницата на спортиста обяви пред цял свят авантюрата си с него.

Обратно в новината

Коментари - Модел: Роналдо изневери на Ирина | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

С наглост и упоритост може и да го ожени за себе си. Вижте до къде успя да стигне Николета Лозанова.

Това е уродливо същество и най-вероятно само се е обезобразило.

Еми така се прави реклама на чужд гръб. Евтина к*рва, с евтини екстеншъни и безплатна фотосесия с GSM, но пък замесила името на Роналдо. Така си е осигурила стартовата слава, пък оттук нататък, ходете доказвайте, че не е истина :)))

Само не мога да разбера защо това така наречено "модел" си е правило всичките снимки само в огледалото с ГСМ-то.Нали моделите ги снимат фотографи, а не се самоснимат в некви хотелски стаи.

kokobrais

Криза е:-) :-) :-) :-)

Баси невероятното изживяване.Да те наричат "малка кобилка" и това да е причина за тази гордост.Направо кърти.И позата с джуките, много моля, но е патент на нашите чалга-певици.

Да изневериш на Ирина Шейк с ей това нещо? Възможно, възможно ... Ако си бил много, много пиян ...

Не знам кой може да изпие толкова.

Ако няма пари никога няма да го направи НО ... Kогато един човек има много пари, най-различни неща му се въртят в главата. Погледнете реално че най-известните футболисти / спортисти ( милионери) имат семейства и красиви съпруги, но пак кръшкат с други жени ... ДОКАЗАНО !!! Руни, Джерард, Тери, Лампард, Ван дер Варт, Тайгър Уудс и още много други ... Зад успеха на един мъж винаги стои една жена, за провала му стои ДРУГА! На този свят животът е СЕКС И ПАРИ !!!

На всяка снимка с дъкфейс. Да не и е парализирано лицето в тая позиция?

Как да не, като видиш едно хищно руско селянче от неизвестно-азиатски произход?! Не че новата двойка са богопомазани, но все пак...Добре, че се е осъзнал накрая.

Ти сигурно си с много знатен произход. Тя и без Роналдо си печели достатъчно като модел.

На тоя транссексуал и майка му няма да повярва, че Роналдо го е канил.

Тая носи много! ;-)))))))))))

Тази ми изглежда точно на травестит. Даже бих казала, че е такава със сигурност, ама щом казват, че е жена, значи е такава. Ирина е наистина голяма красавица. Ако го е направил, не знам как е могъл да бъде с тази кранта.

тъз е бахти коня

Не е задължително да си красива за да си талантлива да оплетеш в мрежите си известен глупак.Практиката показва,че мъжете обичат трофеи, макар и ревниво да пазят завоювани позиции. Изисква се много смелост да не предадеш, човека до себе си, както и се изисква голямо великодушие тя да не обръща внимание на тези писания.....Но всяка крушка си има опашка нали?

kokobrais

Ако е истина,този Роналдо не е в ред. Ирина е мега красива. А този брикет от снимките прилича на магистрална работничка да ме извиним.....

Защо се извиняваш??? Тя си прилича точно на труженичка от магистралата. Като е истина, няма нужда да се извинява човек

Сигурно е бил на няколко водки (или какъвто алкохол пие там) :))) Нали знаеш , то пиенето не е за деца :)) Тая (той ) наистина си прилича на товарна кобила.

Чиста циганка е тая на снимката. С циганско-чалгарска мутра и страшно много прилича в чертите на българка. поне 95% от българките, дето ги смятат за "красиви" имат същите черти, като и чалгарките са в тая категория.

Поредната Златка търси сензация и внимание

УЖАС!

Не ми се вярва Роналдо да изневери на Ирина с тази трътла.

Е ми , то и на султана , като му омръзнало да яде баклава, казал да му донесът боб...

Аууу, имало и по-големи крокодили от Черната Златка :D :D :D

Тази повече на русата Златка ми прелича, но те всичките така и така са един дол дренки

Пише се "прИЛича"

Бях информиран от Сън, в следствие на издателската им политика, че ще публикуват статия за тази така наречена Андреса, за която не съм чувал. Някой иска да попадне в светлината на прожекторите за моя сметка. И се чудя защо това се случва само ден преди много важния мач за моя тим, написа в социалната мрежа Туитър Кристиано Роналдо. Дълбоко съм възмутен от тази ситуация, която засяга личния ми живот и бих искал да стане ясно. Бях в хотел Villa Magna на 22 април, за да дам интервю за Ману Сайнц, нещо, което може да потвърди самият репортер. Всичко останало е пълна измислица и фалшификация,

Готин задник, наистина, ама крака - къси, къси...И аз не вярвам Роналдо да е докоснал това джудже. Ирина е като богиня пред това нещастно създание.

Готин задник?!? Сериозно?!?

Стигате се излага бре колеги. Туй на снимките е травестит бре. Добре,че го гледате отзад.Ако го зърнете отпред ,ще бегате през девет земи в десета :)))))))))

въх изкъртващо грозна.....той е бил друсан сигурно, иначе няма как

че това новина ли е?!

Ай, ай, ай... Този Роналдо, верно спортист, здрава физика... ама чак на толкова пиене не вярвам да носи!

Странно наистина. Да изневериш на Ирина Шейх с този"травестит".

Нищо ново под слънцето

Е тва се казва "кифла".