Изповедта на Явор Бахаров: Една грешка може да промени съдбата ви

Не подценявайте малките неща, обърна се към младите хора актьорът

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ох, тя само 1 грешка да беше... Наглостта на този господин не знае граници! Адски антипатичен с всичко, до което се докосне... Дано тази безнаказаност не заплати нечие дете, нечия майка, баща, брат, сестра..... следващия път, като реши да се почувства "добре" с това, с което "нямал проблем"... Трагедия....

Да, раждаш се турчин и вече всичко е грешка

Голям фалш и слаб сценарий. Дано в затвора го направят нормална жена, щото тоя пудел никога не е бил мъж.

Боклук по нищо не се различава от другия дето уби Милен Цветков. Сега цяла България трябва да го съжалява??? Безумие!!! За съжаление повечето"творци" са от този тип.

"Искреност", моля ви... Доказан наркоман и алкохолик. Тези вопли са заради загубените екстри. Елементарно келешче.

Постъпката му е ужасна, спор няма. Въпреки всичко, трябва да се знае, че всички грешим, но малцина имат доблестта да са искрени в изповедта си. Дано се поправи и дано повече хора са чули това, което каза и да се замислят, преди да седнат зад волата на "една бира", "едно малко" или "един джоинт".

Противен алкохолизиран надрусан пудел

Малоумник!

А пък аз разбрах, че е абсолютен страхливец. За кураж беше обърнал няколко чашки. Шотчета ли, водчица ли, той си знае. Жалък тип.

Над 100 светци в коментарите. Всички богоугодни, без лични проблеми и зависимости, на фона на екстремния битов алкохолизъм в България. Затова и сме на тоя хал, а вие си заслужавате съдбата.

Вече освен, че сме шибан народ и негоден матриял, станахме и алкохолици масово и да не забравим, че бием жените и децата си по три пъти на ден. Ей! Това комплексарите нямате спирка бе!

А не бе... не сте алкохолици и тъпи чалгари. Прав е човека, ама първосигнално се засягате.

Аз лично съм метал, но що и аз се засягам, значи вие чалгарите яко изтрещяхте.

Ако ти блъснатнат на улицата детето то или ти заслужили ли сте го?!

страшен боклучец е тоя :Д Като 90% от всички вас :Д Но във форумите винаги сте Свети Деви и другите сам така правят :Д

Лещане, не знам за теб, ама аз не се напивам и не бия никого вкъщи. Идеални хора може и да няма и всеки да си има недъзите, но това далеч не означава, че съм тръгнал да шофирам пиян и надрусан. Има си градация дори в деградацията, ама не както вие си го представяте, днес запалил цигара, утре ще убие човек.

"Една грешка, една секунда променя съдбата ви" Пич да си на 17-18 да ги разправяш такива мъдрости тип лексикон или фейсбук. Ама мъж на 35 години, ако не ти дошъл ъкъла до 30, не го чакай изобщо. Нашмъркал се, насмукал се, качил се на кола - и после "направих грешка"! "Ама аз само веднъж, старшинка, повече няма да правя така." Инциденти стават на пътя колкото и да си съвестен, разбирам, така е. Но да се дрогираш и напиеш и да шофираш - няма оправдание, наистина късмет че не е убил някого. Също като лекето дето уби Милен Цветков и много, много други.

Някак ме възмути вместо да ме накара да му съчувствам. Нямал проблем с наркотиците. Ами тогава защо си бил дрогиран бе, тиквоч? Ама той бил пил и после спал и решил да отиде на чист въздух, за да изтрезнее! Значи е знаел, че е пиян, но и с алкохола нямал проблем. Въобще той проблеми няма, само е хванат да шофира пиян и надрусан и много съжалява, че на техните им идва вдън земи да пропаднат от срам от него.

Този защо не е в затвора?! Ето заради такива като този наркоман в БГ е пълно с дрогирани и пияни шофьори. Трябва да се действа с твърда ръка като се започне от Стафийски. Колко невинни хора си отидоха заради келеши като този? И тръгнал интервю да ми дава наглото копеле. Много си нагъл!

Брей, студиото на Светльо, взело, че станало изповедалня. Още малко и щях да му се вържа на този алкохолик, ама той с явно неудоволствие си играеше ролята на каещ се блудник. Нищо чудно и толкова да може. От цялата работа разбрах, че хем не можел да пие, хем не носел на алкохол, ама много му се услаждало. Съжалявам, ама не е достатъчно за да му вляза в положението.

Искаш да кажеш, че при тази грешка са те хванали и тя е станала публично достояние. Ти си като рецидивистите, бре! Когато ги хванат, винаги е за пръв и последен път. А като се опитваше да изнудваш Биг Брадър, това за какво го броиш? Или беше по сценарий? Бита карта си, сори!

Ах, този НАТФИЗ! Какви ги пръква на конвейр.... Там е ключът от бараката!

излишното самочувствие и манията,че си велик и фен на публиката.Това води до разпускане на нравите и загуба на авторитет.Истински талант държи личния си живот в тайна и никога не се изживява ,чрез скандали и простотия.С една дума скромни хора но и таланти.

Нагло копеленце, "инцидент" било, "грешка" било. Какъв инцидент и грешка нажаскал се и се наквасил стабилно и седнал да шофира. Наглосто и безсрамие.

Яворе, твоята грешка не е една. Лъскаш имидж в момента.

Харесва ми това ,че се разкайваш. Важно е ,че осъзнаваш какво си причинил на родителите си. Добър актьор и добро момче си,имай самочувсвие и не се предавай,важно е ,че си взел поука.Успех!

наивната ....

Ти не си ли грешил в живота? Ако не си грешил пръв хвърли камък.Вразуми се,човече. Всеки има нужда от втори,трети..шанс.

,,Една грешка може да промени съдбата ви'' така е, баща ти не е ползвал презерватив и Явор е живото доказателство.

ей пич, ще осъзнаеш ли някога каква простотия си казал?

Абсолютен нещастник. Вместо да дава акъл на младите да го бяха вкарали в затвора са им е за пример какво се случва като си скапан наркоман!!!

ЕДНО ОТ НАЙ-НЕПРИЯТНИТЕ ЯВЛЕНИЯ В "АРТИСТИЧНИЯ" СВЯТ И СЪМ ОЩЕ ПО-НЕПРИЯТНО ИЗНЕДАН ОТ ПОКАНАТА ПРИ С.ИВАНОВ - ЧОВЕК С ПРЕТЕНЦИИ ЗА "ОБЕКТИВНА ЖУРНАЛИСТИКА"

Доста дразнещ и лигав педерас. С удоволствие ще му разбия главата ако го видя на живо.

Нарко, това не е една грешка. Това е болест!

Вече не се друсам. Извинете. Това беше грешка...Жена.

боклук

ДОЛЕН НАРКОМАН

.

Тоя наркоман какво го показват пак, деба и лайненцето нагло. Че и мутрата му е противна

С наркотиците нямам проблем мога да се друсам и самолет да карам. Важното е че аз си мисля че като съм надрусан съм много адекватен. Аз съм един рошав рязан наркоман и плача в нета за да не ми разпорят сфинктера в затвора!

Леке!

"Една грешка, една секунда променя съдбата ви и тази на вашите близки." Само дето грешката не е една. Доколкото знам и преди са го хващали да кара пиян или дрогиран. И вече е имал условна присъда за това.

Бахаров, вече трябваше да те бухат в затвора, сме да разправяш небивалици, гаден наркоман!

Знаете ли кое е най-доброто средство за увеличаване на мъжката потентност? Прочетете на --- Senstos.Com

Боклук!

tonk11

И затова ли обжалва с тънки пинизи и тарикати адвокати? Лигльо.

Съм гледал интервюто, но наистина ли е изглеждал дрогиран?

Според мен не беше дрогиран. Просто е тъпо парче

Така де! Не успя да влезе в роля.

Не думай боклук!

Изчезни бе пудел.......нечистоплътен наркоман.........утрепан алкохолик

Махай се нечистоплътен въшкар, имаш буби и по брадата пожарникарски маркуч за тебе отрепка

Колко гнусно, да да се ПОКАЗВА въобще това същество пред публичността и да се самосъжалява. Наскоро имаше и фото сесия с гаджето му, снимани като олигарска двойка-първенюта в хотел. Това с полицая и 5 годишното момиченце сигурно го е разшравял хиляда пъти, ха се трогнем ние, колко е човечен. А най-трагичното е , че това същество няма и капка актьорски талант.

Всъщност не разбираш... Той има голям талант, който тъпо пропилява. Момчето е талантливо

Ако не дай си Боже подобен брзодговорник блъсне детето Ви на улицата дали ще Ви облекчи мисълта, че е талант?!

Разкаянитето е лична морална дилема. Законите са за всички. Поредният лош пример към младото поколение и поредната съдебна сапунка за привлигировани по една или друга линия. Имаме голям проблем със съдебната система. Само външна намеса от Интерпол и Европа може да разкара тая поквара обслужваща частни интереси. Следващият път като излезете по улиците да сваляте правителство, се сетете, че първо съд и прокуратура са необходими за ред и законност. Там ДС е инвестирала най-много, за да си гарантира безнаказаност и "законна" врата за себе си.

Еваларка, излезна и се е извини, казва че е грешка... не го оправдавам, но не е наранил никого, а колко хора бяха убити срещу условни присъди

Не съм психолог, но от думите му личи, че нищо няма да промени. Умаловажава наркоманията и пиянството си. Много строга присъда със задължително лечение, че иначе ще има трагедии около него и невинни ще пострадат.

Не може големи творци като Явор Бахаров да бъдат приравнявани с обикновените българи!

Това е сарказъм. Не слагайте минуси.

Лягай си мойто момче

А на актьорчето да се стяга щото младостта трае един миг а после се превръщаш в досаден * при това злоупотребяващ.

Ква присъда е получил тоя наркоман! Условна! Т.е. НИКАКВА! БГ съда е милостив към лекенцата на червените крадливи боклуци! МНОГО МИЛОСТИВ!

Интересно,защо в САЩ такива не им взимат интервю преди да са узлежали поне 6 месаца.В БГ си "чакат присъдата" по разни медии.1 година вече ме занимавате с тази отрепка.