17-11-2017 20-11-2018

Коментари

колкото и да триете, няма начин да ме принудите да призная за мъжкарски танц това от снимката с подпис "Датчаните с мъжкарски танц на сцената". Разминават ни се явно представите за мъжкар. Дано решението за неучастие си остане в сила, участието в тоя панаир е скъпо и безсмислено занимание.

Къв е тоя преял хамстер?

Израел ДОРИ НЕ е в ЕВРОПА!?!?!????

Нета се е отказала да пътува за връчването на наградите "Трансформация" на МузТВ заради прайда в Израел, като е заявила, че участието й там е много по-важно за нея. защо ли не се учудвам - песента освен всичко останало, както и външнастта й е толкова безполова.

Евровизия си е параолимпизма в музикалните конкурси. след последната Евровизия , която с радост не гледах, определено няма повече да се интересувам дали някой е спечелил или участвал. Такъв фарс и кич само пръскат грешни пари на държавите участници. Направо гнусно за гледане и слушане.

Целия тазгодишен фарс, наречен Евровизия бе направен само и единствено да легитимира Ерусалим като новата столица на Израел.Така както Кончита Вурст спечели, защото така наречения мейнстрийм трябваше да легитимира транссексуалните по онуй време.Какви песни, какви 5 лева.

Иерусалим винаги си е бил столица на Израел Който не му харесва да духа супата

Я пак помисли - първо откога съществува тази измислена държава? От кой е взета земя за нейтото съществуване? Каква е столицата от време на създаване? Колко палестинци е избити в деня на победа в Евровизия?

карти като столица на Израел е отбелязан Тел Авив.

Вярно ли е , че ИДИЛ поел отговорността за победителя в Евровизия ?

Пеещото кифте не става и за чалгарка в селскакръчма Толкова зле пее че ще я бият

"Българската песен" почти на последно място .... Това казва всичко .....

от всичките 30+ песни имаше само 3-4 реални, останалите са евтино купени американски версии, ниско ниво на конкурса - симптом на болест на EU

и двете песни, българската и израелската нямат място на престижен конкурс!

Като слушам израелската песен и мислено се пренасям на село, в кокошарника, където кокошките се надкудкудякват. Няма по-тъпа, немелодична и дразнеща песен от тази.

Това е едно забавно предаване с конкурс между участващите и нервен гъдел за зрителите и е за тези, които желаят да се развлекат с нещо по-интересно. Чудно защо хората у нас гледат разните комици, Господарите на ефира, шоуто на Слави и се възхищават, превиват се от смях, а към хумора на други са особено взискателни и претенциозни? Никой никого не задължава да гледа това предаване. Който иска, гледа, забавлява се, може и да гласува. Ако не му е по вкуса, просто сменя канала.

Ако го нямаше политическият привкус, можеше да мине и за забавно предаване! Да не говорим за отварянето към "различни" и т.н. То не бяха влюбени, хванати за ръчички младежи, то не беше прехласване по бежанци, то не беше кудкудякане, то не беше налагане на нови стереотипи... И нали, все пак, говорим за музика, а не за хуморески? :-)

Ами то горе е писано: “ Никой никого не задължава да гледа това предаване. Който иска, гледа, забавлява се, може и да гласува. Ако не му е по вкуса, просто сменя канала.“ На когото не е интересно, да направи друго. Да смени канала, да отиде на кино, на гости, на църква, на ресторант... Но явно на много е било интересно и са го гледали, защото се изказват съвсем компетентно. Колкото и каквото и да не харесваме, трябва да проумеем , че животът си тече по своите улеи и не се интересува от нашите представи. Ние не сме съдници на времето, нито пък сме пъпа на света.

До "горе е писано"! Гледах първата част, втората и финал, не! Точно защото има и други канали, а лицемерието и еуфорията ми идват в повече. И защото знам, че не сме "пъпа на света", и не сме "съдници на времето", но и те не са !

Щом си гледал(а) и френската песен с прехласването(?) по бежанци, значи си гледал(а) и финала. Няма нищо срамно в това, за да криеш глава в пясъка ;). Апропо, там не се прехласваха по бежанците, а напомняха за случая, който разтърси света – раждането на бебе в лодка брулена от вятъра и вълните. Недай Боже да ни сполети тяхната съдба. С поздрав, бъди здрав(а).

Духовно и морално принизяване с цел по-лесна манипулация на масите.

Жалко е когато едно ПРАСЕ пее за пилета....................

Нямам никакви предразсъдъци относно коя страна ще участва или спечели, ама това не е песен, а помия.... сериозно ли има хора, които са харесали тоя боклук?

Пълна глупост е този конкурс! Какво беше това кривене на физиономията, блещене, въртене на очи, уста от певицата, меткане, кудкудякане и пилешки движения на танцьорките по сцената!?... По-добре да не участваме в това подобие на конкурс, няма смисъл. Толкова еуфория, за да изберат пилешка песен!

Евреите пак са се уредили да участват в Евровизия,което е много странно тъй като държавата им не е в Европа. Би следвало да участват в Арабовизия с арабските държави.Как да не си мислят хората ,че няма еврейска конспирация.

Ами защо да не участва след като участва афроазиатската държава България. Израел има хайтек индустрия, наука на най-високо ниво, елитно селско стопанство, музиканти, които диктуват световните тенденции.... България има корупция, беднотия, мръсотия... Е кой е азиатец?

Така и не разбрах какво общо има Израел с Европа? Не съм фен на Евровизия, ама нали евровизията е за страните от европа? Ми то тогава да вземат участие и Кения, Танзания и т.н. Определено ритмите им ще са по-"свежарски" Колкото до "розовите", "дъгите" ... Писна ми да се толерират извратеняци, а нормалността да се потъпква и усмива, да карат хората да се срамуват от това, че са НОРМАЛНИ!!!

Пуснах си Ким Уайлд с нейните хитове от 80-те - изпълнение, стил, текст, ритъм, всичко си е на мястото. Пускам евровизия - едно кюхте на сцената......нито текст, нито изпълнение, нищо, едно голямо нищо.

континента на ИЗРОДИТЕ, така малко по малко биваме представяни! До преди 50 -100 години като мястокъдето се е развила цивилизацията сега място на упадъка! А за нашето представяне какво да кажем една наркоманка с едни дето не ги знаем какви са! ПАДЕНИЕ ИСТИНСКО! БЪЛГАРИЯ ДЪРЖАВАТА НА ПАДНАЛИТЕ!!!!!!

След преместването на посолството в Йерусалим ... бе повече от очаквано !!! Кичът и,,розовите,, идеи трябва да се толерират...???

ако се абстрахирате от това, че певачката е дебела, ще разберете, че песента и е доста по-свежа от бг воя на Бергендорф....

Кое е свежото някаква дебеланка прави странни гримаси и имитира кокошка. Мерси! Свежа беше песента на Кипър - и изпълнителката и песента и бяха десетки класи над това недоразумение. Обаче важното е да се каже, че мъжете са тъпи - това пее кокошката. Тя мъж в живота си не е виждала, ама... здраве да е.

И кое па и е свежото на песента на Кипър? Това, че е взела мелодията на Поли Генова от преди 2 години ли? Или това, че се опитва да имитира Бионсе във външния вид и движенията? Не е много трудно да откраднеш от тук от там неща, да ги сглобиш и само да си мяташ гъза по сцената.

винаги е свежо, просто взимам моя бебешок и го оставам да чурулика и готово печеля евровизията! В добавка същата израелка- хазарка и дрехите и не бяха оригинална а копирани от едно детско анимационно филмче от преди 20 години! А за нашите, хм, представители ами какво да кажем ......................

Мале, малеее, каква е тая бухта втасала? Това ли е най-доброто в Европа? По принцип не харесах и нашите представители, може би най-вече, защото не са българи повечето. Но си мислех, че изглеждат достатъчно фрийк, за да имат шанс. Ами нямали са никакъв шанс срещу това нещо от Израел. Никакъв!

Това недоразумение защо е допуснато, личи си колко са объркани са европейците. Предлагам формата да се прекръсти от Евровизия на Израелвизия. Според мен това не е истинското класиране и вотът е маниполиран.

По политически причини! Всичко е вече политика, няма кой заслужава, кой може, кой пее! Става това , което каже главния кравар отвъд океана!

Нито е "Евро" - нито е "Визия"!

и да пее,май?!

Муахаахахахах, тая политическа помия някой изобщо гледа ли я...

Песента на исраел е изключотелно актуална в контекста на истанбулската конвенция, където мъжете са представени като свине.

След кончита нищо в този "конкурс" не може да изненада. Нямаше нито една песен която да се запее или запомни. Всички скачаха, врещяха и се правеха на клоуни. Нашите също. На целия този цирк правилно се класира смешното "нещо". Затова че е пълна и непревлекателна не е виновна. Но за това, че "пеенето" й беше просто врещене-няма обяснение......... Язък за толкова пари на вятъра-евровизията е ясна.......да се закрие

Бях за нашите и Унгария най-много. Но имаше и други много по-добри от тази клоунка; Франция, Белгия, Италия и т.н. Не бива да се котират текстове, в които групи хора да бъдат наричани глупави( стюпид бой). Жена съм, но съм против това да се внушават негативни идеи и чувства към мъжете. Всяко стадо си има мърша, но да се обобщава, че всички мъже са кофти е отвратително. Има и кофти жени и кофти мъже, но повечето хора са свестни и просто са хора!

Браво! Страхотно парче! И като музика и като визия. Мечта. А най-хубавото е и че ние вървим нататък. Към пълното изкукуригване. Това е апотеоз на евроатлантическите ценности. Нашият цивилизационен избор. И не е далеч дея, когато не само ще спечелим с парче като на трътлестата еврейка, ами всичката ни музика ще е от такива парчета и.

По отвратителна песен от израелската и изпълнителка не бях чувал не само на евровизия а и в живота си!

Журито е гласувало за БЪЛГАРИЯ!!!

пълна простотия бойкот на евровизия догодина подигравка

Ибаси прасието

израел е в Азия.

Това ако изобщо е песен, то аз съм Анджелина Джоли, а аз не съм. Кряскащо женище. В шоубизнеса трябва да си много талантлив и обаятелен за да можеш да си позволиш подобна визия.

Хората гласуваха за Австрия, платеното жури избра Израел, пълен резил, Евровизия трябва да се бойкотира.

В същност, на конкурса имаше за всекиго по нещо. Креативните творци съвсем не са равнодушни към действителния живот. Песните имаха послания и така и трябва. Имаше песен против терора - италианската, песен против дискриминацията - израелската, да се родиш в лодка с която майка ти иска да те спаси - френската, да се освободиш от демоните си - българската, за детството без баща - немската, за безгрижната младост - чехската, да гориш в търсеене на върховното - кипърската. И много други послания, и както винаги много песни за любовта, от нежно меланхолични до страстна оперна ария. Разликата между вота на журитата и вота на зрителите е съвсем обяснима. Докато журитата играеха шах, зрителите играеха покер. В крайна сметка пак имаше за всекиго по нещо, и това е добре, светът е пъстър. Една песен за някои може да е катастрофа, но за други да е празник. И всеки, който критикува, трябва да е на ясно, че има хора, които харесват. Така, че този конкурс определено си е на мястото.

След като е толкова пъстър светът, че не може да се открои преобладаващ общ вкус, идея, чувство за красота и хармония, защо това "шоу" трябва да има състезателен характер, още повече че резултатът е предварително политически обусловен. Съществува само като апотеоз на налаганите ценности - хем ще ги приемете, хем с песен на уста, хем ще сте благодарни за това!!!

Няма такова нещо като преобладаващ общ вкус, идея, чувство за красота и хармония. Всичко е субективно. Достатъчно е дори за час да излезем на улицата за да го установим. Чак апотеоз ? Не, никой никого не кара на сила да го гледа, камо ли да го възвеличава или обожествява. Ако ти харесва гледаш и се забавляваш, ако, не просто сменяш канала. Това е едно забавно предаване в по-голям мащаб и явно в този мащаб се харесва, иначе нямаше да го има. По-добре все пак хората заедно да се забавляват, а не да враждуват. Погледнато абстрахирано и без емоция, ние сме една малка и малко смешна групичка, критикуваща, ръкомахаща, надвикваща се и виждаща драма там, където няма драма.

Мъка голяма, патриоти-русофили! Бойкотът на Хамас, Хизбула и Иран накара нормалните хора да гласуват за Израел. Що бе другари комсомолци, не оставите поне нещо да не е политика. Тогава можеше и друг да спечели, ама на светът му е дошло до гуша от тарамбуки.

Заключението ти ясно показва колко "нормално" върви мисълта ти. Или може би указанията са такива, а трябва да се заработва.... Мъка наистина!

Защо бе, другарю, така си се разстроил? Да не би да си отхапал задните си части по ечко. Не се ядосвай. Обещавам ти Йерусалим да дам 10 точки на СССР или както му викат сега. На американците нищо няма да дам.

Ликут са много по страшни от Хамас.

за мен най Български звучащата песен е на Сърбите.... реално само тяхната песен представи нещо балканско като музика.... нашата група от джендъри изпълни песен на английски сякаш сме колония на кралицата...

Забавен цирк за пеещи животинки - пеещо прасенце :))

Пълна порнография!

след като харесва безвкусицата на дебеланата

след като избра безвкусицата на дебеланата

Israel е в Азиа....а конкурса е пълна тъпотия))

Израел, Евровизия, Европа?! А защо Чили не участва в Евровизия или Судан?

Този конкурс показа много повече за отношението на европейците към България, отколкото десетки политолози и кречетала цял ден ми пилят по цензурираните телевизии. Това е истината, а те са едни изпразнени от съдържание и за работещи за пари тъпанари. Не искам да ги чуя вече.

и какво им е отношението на европейците към България, съобразно този конкурс? от 46 явили се държави-14 място. зад нас-32. горките те! мрън-мрън, коооолко съм нещаааастен, обичайните ганьовски дрънканици...

Утре САЩ откриват посолство в Йерусалим. Няма случайни събития. Догодина фрийкшоуто Евровизия ще се проведе в новата столица на Израел, нищо че половината град е на палестинска територия.