Извънбрачният син на Хулио Иглесиас разполага с ДНК доказателство

От 20 години Хавиер Санчес се опитва легално да докаже родствената им връзка

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

досега, значи никакви доказателства няма...

Да бъде пич като Мик Джагър който си признаваше всички деца по телефона в съда.Затова има голвма рода.работи още за да ги издържа.

И аз съм изненадана, че има само едно извънбрачно дете. Всички знаем, че е голям любовчия. Но изкуството в секса е не да правиш деца, а да създаваш удоволствие без последствия. Другото си е некадърност и .... трябва да си плащаш. Дано синът му най-после успее да го осъди.

Вече е на години. Всеки ден му е подарен. Какво пък толкова да ме дреме?

Женкар е и сам се е вкарал в капана.Появата на нов човек никога не е без последствия, колкото и Хулио да се прави на приятно разсеян.

Егати мухльото този Хавиер Санчес Сантос. От 1999 до сега не се отказал. В момента е на 43г (2019 - 1976). Няма ли достойнство? Няма ли си свои пари? За 20 години човек ако (почти) нищо не е постигнал, проблемът е у него, а не държавата където живее. Не съм запознат с испанското законодателство. Ако докаже, че му е син какво следва? Хулио Иглесиас задължен ли е да го признае за свой син и наследник? Смешно ми се види ако не иска.

Luna0102

Що да е мухльо, да не се е направил сам? Като правиш деца трябва да поемеш и отговорност. А отговорността на родителя, който не полага грижи са финансови. Нищо че е на 43 сина сега, когато е бил дете полубратята му, сестри (ако има) признати от Х. Иглесиас са водели живот, за който този не би могъл да мечтае в това число да постигне много повече в живота.

Хулио, мулио, хайде сега да си признае синът!

И защо да го прави?

Нали си признава че е непоправим любовчия, сега да си признае че е баща.

Не е ли той самият носител на ДНК? Какво доказателство ще носи.? А като не те искат, има ли значение кой е бащата? Ей, пустите му пари.

Ядене, пиене и някоя сгодна женица ако излезе.. :):):)

Егати мръсника! През юли 1975 Енрике е бил на три месеца, а тоя отишъл ново бебе да прави! Гнус ме е от такива "мъже"! Шапка свалям на Енрике, че не е правил деца на път и под път, въпреки че е можел, защото е в пъти по-красив от развратния си баща! И музиката му е по-хубава!

Малко късно са му казали за него. Ако е било споделено докато е била бременна са можели да решат дали го иска, т.е. дали ще го признае или не и съответно да направи аборт. Това са взаимни решения. Останалото е меркантилност и търсене на слава чрез нечий невинен живот.

А той дали е знаел как стават децата или не? Ако не беше изневерявал на току що родилата си жена, нямаше сега да го съдят! Защото другата не е заченала от въздуха! И тези, дето са ми цъкнали минуси, знам че сте мъже, които искат да са на негово място. А представяте ли си да сте на мястото на сина и собствения ви баща да се отрича от вас? Да го съди до дупка и да го оскубе колкото може повече!

ЕХ ХУЙО ХУЙО ЗАКЪСА ГО ТИ

Бат Хулио със сигурност има поне 50-на извънбрачни, доста каки е натръшкал. Евала

Хулио е велик, но ако всичките му дечица си поискат парички, ще се наложи да събира храна от кофите за боклук... :))))

И после нека някои казват, че не всичко е пари. Ако случайно не е пари, значи е много пари!

Друго си е да си развяваш хую и да нехаеш за отглеждането на тези деца...

Хулио е велик играч.

хитрата сврака - с двата крака