Известен гръцки режисьор е арестуван за изнасилване

56-годишният Димитрис Лигнадис се е предал в полицията в Атина

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

В България такива неща не могат да се случат.

Ехе в близката и недалечна 1998 и аз колко изнасилих......Е повечето не ги помня, ама вьх да не вземат те да си спомнят!

Този 25г мъж сега се сетил, че са го е...ли.....просто търси слава и известност !

Kalin

Тази мода амнезията да напуска определени хора след 10 20 30 години и да твърдят това или онова стана като грипа заразна.Иди доказвай че е било или не е било така.Търси се известност и лапни шараните почват да пеят в хор.Гадна история

Kalin

А немогат тая смешната как и беше името Мегъз или нешо подобно нали наскоро плещеше такива неща че даже и движение щяла да сформира.

викаш, да си траят битият-бит, ЕБАНИЯТ-ЕБАН евала ясно е от кои си

негово право е кога дяа го каже не са всички силни и смели като теб

от поста ти освен простотия друго не личи деца, внюци имаш ли мислиш ли, че е ок някой да прави безнаказано това стях

може да е смешна, но и оня дето се правепе на водещ и защитник на малцинствата му лъсна кирливия. дебел дъз какво жалко подобие на човек е

Малко трудно мъж над 40 ще си вдигне онази работа. След тази възраст дъртаците стават импотентни.

А ако не може да го докаже - да бъде съден/а за клевета. Така може ли?

""Изнасилена" през 1998г. и сега се сетила, когато менопаузата тропа на вратата....Аре нема нужда. Повервах.

Самият факт, че някой се сеща сед 20-30 години да сипе такива обвинения, е смехотворен. А това, че има хора, които сляпо и без никакви доказателства вярват на подобни твърдения и заклеймяват други хора, е жалко.

Ко речи ?

Вика , да си казват на време ....как се доказва изнасилване от преди 30 гоидни бе,

На кастинг ще дойдеш ли ?

Щоооо , какво лошо е направил ?

Как пък ТАЯ помни толкова години поне20т кой кога и как е таковал. Има свидетели и те ще кажат как е било ли .

глупостите, Санчо се блъскат, коя по-напред да излезе от устата ти...

Тия търсят САМО пари..., както каза днес Москов по БНТ1, младите нямат доблест, гордост, чест..., неща които наистина не са свързани с умни, красиви и т.н.

Гугутко ми нали за пари го правят сега..., как да им се поверва, когато тогава са мълчали-защо?

Не ставай смешен, мъжете около и над 40 год. имат повече полови контакти отколкото младежите на 20

БАСИ ИДИОТИЗМА . СЕТИЛ СЕ СЛЕД 11 Г ЧЕ СА ГО ИЗНАСИЛИЛИ . ЕВРОГЕЙСКИ ЦЕННОСТИ СЪР.

И освен това за изнасилване на малолетни момчета. Самия той е назначен от Мицотакис, който е наследствен олигарх и със връзки с мафията. Това дами и господа е Европа. След това се чудиме защо Китай изстрелва спътници, а тия копелета тук се занимават с педерастки партита.

Изнасилена преди 23 години и сега се сеща? А стига бе!

Пичове от Дир, от къде преписвате, че е и вярно не го правите? За въпросния от години се е говорило, че злоупотребява с властта си и подкача малки момченца, където и да е работил. Освен това, чичко Гугъл, казва, че в апартамента му доста често е имало нощни посещения от малолетни и през последните две години даже и от бежанци, под предлог , че им помага да обикнат театъра. Какво е вършил този Лигнадис тепърва ще се доказва, но има и политически момент, тъй като назначението му за театрален директор стана от управляващата партия.

Те понеже двайсет годишните имат една голяма работа , че и я вдигат . Смешки

Поне в България има давност за наказателно преследване и в подобни случаи е 10 години. Идея нямам как ще се докажат тези обвинения в съд.

Вярвай си, попикано старче.

Нищо нередно не виждам. Това е гръцката демокрация - богати статусни мъже отиват в домът на атрактивен младеж до 15г. и произнася стихове на бащата на младежа за красотата и тялото на младежа. След това спонсора с младежа отиват в ГИМНАЗИУМА и заедно с други такива "двойки" се отдават на поезия и ....мъжки ласки. В днешния случай "спонсора" явно е пропуснал поезията и младежа му е обиден.

Преди много години, и аз така с един чичко чех. Такива "свирки" ми правеше всеотдайно, че никоя жена после не ме е така вълнувала. А как си въртеше дупето, не като мързеливите и истерични жени. Като си го спомня и ми става на кокал.

сега вече си пролича, че в този сайт пишат само старци. Пък с този пълноценен полов живот, защо ли са все в сайта? Каза ви го момчето. А иначе - е хайде някой да докаже след толкова години, че секса не е бил по взаимно съгласие. Какви експертизи да му правиш, за да установиш насилие преди 100 години? Просто е - всичко това е политика и пари.

Тя щерката ти друго ще каже. Мълчи, че след някое парти няма да знае кой от 3-та ти е направил внучето.

Когато го духа не рева , а взе мангизи и сега като ти свършиха ревеш!

Изпдане в робство заради дългове и поради бедност също е било особеност на великата гръцка демокрация, която ни и рекламират като най-съвършена политическа система. А малтретираните деца са били от семействата на зависимите бедняци.

Ако има изнасилване - в първия възможен момент медицинско освидетелстване и жалба в полицията с подробни описания за място, време и участници. Как след 20 години твърдиш, че някой те е изнасилил?!?