Коментари - Известни българи, които навлязоха в политиката | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не само на мен, предполагам и на много от Вас е учудващо интересно, кое накара тези "хубавци" известни (с добро реноме и т.н.) да изберат "спуканите балони" ?! Навярно решиха, че както Андрей Слабаков удари джак - пота, така и те ще гушнат петцифрените суми в евро на ЕС парламентаристи?! ДА, НО НЕ ИМ СЕ ОТВОРИ ПАРАШУТА !! За кашмер станаха и си направиха сами "сепуко" !!

Известни българи, които НЕ влязоха в политиката... Това е вярното заглавие. Горките - използват ги като рекламни лица. С техния вот достигат брой гласове, за да получат партийна субсидия. Не е по-различно от това да рекламираш лимонада. Само не знам колко им плащат партиите. А ако не са взели пари, са рядко глупави...

Интелект, образование, звания и знания, култура, порядъчност - това е важното за листите ни за депутати, а не от коя гилдия, среда, обществена прослойка, възраст или пол са. Сега много имена са по-скоро навяващи тъга и разкриващи дълбоките обществени проблеми, които имаме.

Даа, тази на снимката е известна мутреса на СИК, Маргините са я въртели на шишовете си.., големото натискаме за дуптати е, че у нас се чакат 60 милиарда евро. Уйовдолския плезещ се идиот ще се облажи така, както не е сънувал

Няма ли кой да ми изпоти идиотските очила като ми го отпраска много надървен отзад?!

Става дума за огромна несправедливост.Нито един от тях няма да бъде това,което е в България,ако е зад граница.Някои се пробваха и го разбраха по нелесен начин,нооо....те са свикнали да им е широко около врата и тясно около ...в живота,само че за това са нужни повече пари ,отколкото на останалите обикновени за тях "трудови същества" миещи чинии на Запад за някой лев. Унизително е това за тях.Несправедливостта се състои в следното:За 32г. ние си произведохме по Законному много пенсионери с големи пенсии ,от големи и все по-увеличаващи се депутатски заплати и това са стотици хора ,само измежду депутатите,а те си имат и съветници и колко още съпътстващ персонал ,които изкарвайки един мандат в парла-мента придобиват права за пенсиониране на основата на депутатската заплата само за 4/четири/годинки/. И така едни се блъскат за минимална пенсия ,а други получават депутатска пенсия без наличен останал трудов стаж/за някои/.т.е.няма да важи за тях строфата:"А когато сняг забръска,що ще чиниш ти зимъска?"Това трябва да бъде поправено-закона да е еднакъв и справедлив за всички ,защото пенсионната солидарност за някои е по-солидарна,което си е чиста дискриминация,но не е луд,който изяжда девет зелника,а който го дава.Йес!Даа...Да!

Само кат чуя някой да говори за миене на чинии и ми еясно какво му е нивото и в България.

Да му го начукам в миялнята на чинии в Макдоналдс....в Москва. Това е най-луксозният Макдоналдс, който съм посетил през 1991г.....след 2 часова опашка.

Нивото му в България е по-високо отколкото можеш да си представиш-няма дългове,не е на социални помощи,не дължи на България нищо ,освен за доброто образование ,ама отпреди,два патента по за 25г.в чужбина,прекрасни и образовани деца-а само един от внуците ми на 7г.говори вече 3 езика...и т.н.Йес!Даа...Да!

...от преди...

Стиляне, бре чичовото, защо не си споменал нищо за Славчо, той е обидчив, внимавай.

Дайте информация и за хората от ЛГБТ+ общността, които ще бъдат част от новия парламент!

аз и в досегашния не знам дали е имало и колко са били от ЛГБТ общността, но че беше пълно с педерунгели се виждаше и от Космоса :)

Пълен потрес за Евгения Калканджиева. Нямам думи. Това безполезно и празно изчадие се наредило на хранилката да цоца пак по лесния начин. К....те нямат свършване.

Куцо кьораво сакато се наточило да лапа, да ама не би, вчера всичко се разби.

да сложат още наркоманки и побойнички в листитте

Любен Дилов син и Слави Трифонов в парламента, остава Марта Вачкова, Камен Воденичаров и останалите от Ку-ку и те там. Вярно няма такъв народ.

А ти вероятно предпочиташ Мутрата и тайфата около него?! Засега е важно, че Герп и Дпс са извън властта, първата правилна крачка е направена.

Ме кефят ония с дюшеците.

Новина е че е нито никой от ОП нито воля не влезнаха.

Точно "известните българи" дозакопаха шкембто. Той си беше пътник и без тях, но поне доказа, че за нищо не става патията им.

ЛД син ли е какъв е но не ми харесва въобще, а за артистичното семейство дето бродят по студията не мога да ги понасям дори..

Ако Воля бяха влезли в парламента, всеки петък щях да гледам парламентарен контрол. Представяте ли си Чичо Митко Пенев на трибуната......... смях до сълзи, няма друго такова комедийно шоу.

Радой Ралин правилно е казал От курви и педераси не останаха свободни маси.

Ново е добре забравеното старо! Тъкачки многостаннички и първи в млеконадоя. Хора от народа....

ВМРО затова не влезна. Пълничкия от Дунав Македонски войвода вкара рода браточеди: Ернестина и мъжа и.

Беше самозастрелване в коляното, такъв гаф за патриотите са тея артисти че немам думи.

И Любен Дилов излезе продажен и долен тип!

Стари чанти, които вече никъде не могат да се пласират.

Дето са стари чанти ами снощи май беха подпийнали.

Не съм сигурна какъв е търсеният ефект на снимката с г-н Плачков, но ако е на джентълмен, лежерно наслаждаващ се на пасторалните природни красоти с чаша вино в ръка, то определено не е постигнат. Излъчването му на този кадър ми напомня по-скоро на келнер в рекламна брошура на "Балкантурист"–(ееехх, проличаха ми годините)..Иначе нищо лично към него , критиката ми е към фотографа.

Ето заради това ново лице- на самозабравилата се мутреса Жени Калканджиева- не гласувах за МВРО. а сигурно и доста други хора. Те заслужено не влязоха в парламента

Извиваха ръцете на Герб за щяло и не щяло, заради тях хора не могат да получат Телк ако нямат връзки ..

В Щатите политиците са завършили Харвард, Йейл, Принстън ... Или са от известни политически фамилии с многогодишни традиции. У нас са просто мераклии.

Кай чес'но Вельов и певец ли ма меннн???

Дилов е расъл в семейство на АБПФК , т.е. с всички привилегии при Соца, после се насипи на силните на деня СДС, после се надупи на Тиквата, сега е ред да се надупи на ДПС, но там били, защото рязаните карабини искат смазване

Честно казано, какво прави една застаряла мутренска "постелка" изобщо не ме интересиува. Някои от другите са известни с това, че са известни. Но всички са еднакви с едно - когато поради старост не могат да дават лош пример, започват да дават акъл, какво да правят и да мислят другите. Само дето ние претоплени манджи избягваме, а нафталин не ядем.

Не ни трябват известни, а кадърни.

Но явно известните са повече от кадърните.

Жени Калканджиева е един изключителен политик

Любен Дилов е рядък помияр - след определена възраст душата е изписана лицето.

Е тая ли проститутка на мутрите ще е в политиката? Цирк.Мухахаха

Дилов -син, защо не си гледа старините, а на всяко гърне меродия, егати нахалния, втръснал тип

Таз я знам аз, ама я знам кат дърта алкохоличка. Ко известно да си пиянка обаче, е тва не знам!

известна пиянка, няма да има изненади..А колко анонимни алкохолици ежедневно взимат решения за живота ни...страх ме е да си помисля

citat "певеца Калин Вельов, " до тук четох... бахти тъпаците с а тук.

Опикания войвода от Билла направи блестящ ход като привлече пияната женя скуирта. Направо си го забоде още по навътре. Вчера гледах и Слабакови.... Много са зле , те изобщо незнаят къде се намират.

За никакъв друг чеп не стават. Когато Тина Търнър, Роберт де Ниро, Уди Алън, София Лорен станат....политици, елате ми се обадете. Но определено Чичолина се пенсионира в ролята на политик.

Те толкова и влязоха.......

какво ще прави Кристина Димитрова и Жени Калканджиева в парламента?!? Концерт, ревю?! Абе има ли пилот в самолета, като предлагате такива хора. Народното събрание да не е заведение за социална дейност, обаче заплатена

Колко му е да сложат един ПИЛОН в кулоарите на НС. Дори Гинес ще го впише.....

Марсоооооо

Някъде прочетох и за ПОЧЕТНИЯ ПРЕЗИДЕНТ на бившето и сегашно /с тирето/ ЦСКА-София, че е поканен заради изказа си за оратор-говорител на политическа партия! Така ли е, или не?

Абсолютно некадърна, чалгарска и непълна статийка

Фъфлекът къде се присламчи?

И той като Нинова е антигерой - където се присъедини, нещата умират.

Боклуци, търсещи внимание и някой лев в тая криза!