17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Боклуци, търсещи внимание и някой лев в тая криза!

Фъфлекът къде се присламчи?

Абсолютно некадърна, чалгарска и непълна статийка

Някъде прочетох и за ПОЧЕТНИЯ ПРЕЗИДЕНТ на бившето и сегашно /с тирето/ ЦСКА-София, че е поканен заради изказа си за оратор-говорител на политическа партия! Така ли е, или не?

И той като Нинова е антигерой - където се присъедини, нещата умират.

Марсоооооо

какво ще прави Кристина Димитрова и Жени Калканджиева в парламента?!? Концерт, ревю?! Абе има ли пилот в самолета, като предлагате такива хора. Народното събрание да не е заведение за социална дейност, обаче заплатена

Те толкова и влязоха.......

За никакъв друг чеп не стават. Когато Тина Търнър, Роберт де Ниро, Уди Алън, София Лорен станат....политици, елате ми се обадете. Но определено Чичолина се пенсионира в ролята на политик.

Колко му е да сложат един ПИЛОН в кулоарите на НС. Дори Гинес ще го впише.....

Опикания войвода от Билла направи блестящ ход като привлече пияната женя скуирта. Направо си го забоде още по навътре. Вчера гледах и Слабакови.... Много са зле , те изобщо незнаят къде се намират.

citat "певеца Калин Вельов, " до тук четох... бахти тъпаците с а тук.

Таз я знам аз, ама я знам кат дърта алкохоличка. Ко известно да си пиянка обаче, е тва не знам!

Дилов -син, защо не си гледа старините, а на всяко гърне меродия, егати нахалния, втръснал тип

Е тая ли проститутка на мутрите ще е в политиката? Цирк.Мухахаха

Любен Дилов е рядък помияр - след определена възраст душата е изписана лицето.

Жени Калканджиева е един изключителен политик

Не ни трябват известни, а кадърни.

Но явно известните са повече от кадърните.

Честно казано, какво прави една застаряла мутренска "постелка" изобщо не ме интересиува. Някои от другите са известни с това, че са известни. Но всички са еднакви с едно - когато поради старост не могат да дават лош пример, започват да дават акъл, какво да правят и да мислят другите. Само дето ние претоплени манджи избягваме, а нафталин не ядем.

Дилов е расъл в семейство на АБПФК , т.е. с всички привилегии при Соца, после се насипи на силните на деня СДС, после се надупи на Тиквата, сега е ред да се надупи на ДПС, но там били, защото рязаните карабини искат смазване

Кай чес'но Вельов и певец ли ма меннн???

В Щатите политиците са завършили Харвард, Йейл, Принстън ... Или са от известни политически фамилии с многогодишни традиции. У нас са просто мераклии.

Ето заради това ново лице- на самозабравилата се мутреса Жени Калканджиева- не гласувах за МВРО. а сигурно и доста други хора. Те заслужено не влязоха в парламента

Не съм сигурна какъв е търсеният ефект на снимката с г-н Плачков, но ако е на джентълмен, лежерно наслаждаващ се на пасторалните природни красоти с чаша вино в ръка, то определено не е постигнат. Излъчването му на този кадър ми напомня по-скоро на келнер в рекламна брошура на "Балкантурист"–(ееехх, проличаха ми годините)..Иначе нищо лично към него , критиката ми е към фотографа.

Стари чанти, които вече никъде не могат да се пласират.

И Любен Дилов излезе продажен и долен тип!

ВМРО затова не влезна. Пълничкия от Дунав Македонски войвода вкара рода браточеди: Ернестина и мъжа и.

известна пиянка, няма да има изненади..А колко анонимни алкохолици ежедневно взимат решения за живота ни...страх ме е да си помисля

Ново е добре забравеното старо! Тъкачки многостаннички и първи в млеконадоя. Хора от народа....

Радой Ралин правилно е казал От курви и педераси не останаха свободни маси.

Ако Воля бяха влезли в парламента, всеки петък щях да гледам парламентарен контрол. Представяте ли си Чичо Митко Пенев на трибуната......... смях до сълзи, няма друго такова комедийно шоу.

ЛД син ли е какъв е но не ми харесва въобще, а за артистичното семейство дето бродят по студията не мога да ги понасям дори..

Беше самозастрелване в коляното, такъв гаф за патриотите са тея артисти че немам думи.

Извиваха ръцете на Герб за щяло и не щяло, заради тях хора не могат да получат Телк ако нямат връзки ..

Точно "известните българи" дозакопаха шкембто. Той си беше пътник и без тях, но поне доказа, че за нищо не става патията им.

Новина е че е нито никой от ОП нито воля не влезнаха.

Дето са стари чанти ами снощи май беха подпийнали.

Ме кефят ония с дюшеците.

Любен Дилов син и Слави Трифонов в парламента, остава Марта Вачкова, Камен Воденичаров и останалите от Ку-ку и те там. Вярно няма такъв народ.

да сложат още наркоманки и побойнички в листитте

Куцо кьораво сакато се наточило да лапа, да ама не би, вчера всичко се разби.

Пълен потрес за Евгения Калканджиева. Нямам думи. Това безполезно и празно изчадие се наредило на хранилката да цоца пак по лесния начин. К....те нямат свършване.

Дайте информация и за хората от ЛГБТ+ общността, които ще бъдат част от новия парламент!

Стиляне, бре чичовото, защо не си споменал нищо за Славчо, той е обидчив, внимавай.

Става дума за огромна несправедливост.Нито един от тях няма да бъде това,което е в България,ако е зад граница.Някои се пробваха и го разбраха по нелесен начин,нооо....те са свикнали да им е широко около врата и тясно около ...в живота,само че за това са нужни повече пари ,отколкото на останалите обикновени за тях "трудови същества" миещи чинии на Запад за някой лев. Унизително е това за тях.Несправедливостта се състои в следното:За 32г. ние си произведохме по Законному много пенсионери с големи пенсии ,от големи и все по-увеличаващи се депутатски заплати и това са стотици хора ,само измежду депутатите,а те си имат и съветници и колко още съпътстващ персонал ,които изкарвайки един мандат в парла-мента придобиват права за пенсиониране на основата на депутатската заплата само за 4/четири/годинки/. И така едни се блъскат за минимална пенсия ,а други получават депутатска пенсия без наличен останал трудов стаж/за някои/.т.е.няма да важи за тях строфата:"А когато сняг забръска,що ще чиниш ти зимъска?"Това трябва да бъде поправено-закона да е еднакъв и справедлив за всички ,защото пенсионната солидарност за някои е по-солидарна,което си е чиста дискриминация,но не е луд,който изяжда девет зелника,а който го дава.Йес!Даа...Да!

Само кат чуя някой да говори за миене на чинии и ми еясно какво му е нивото и в България.

А ти вероятно предпочиташ Мутрата и тайфата около него?! Засега е важно, че Герп и Дпс са извън властта, първата правилна крачка е направена.

Няма ли кой да ми изпоти идиотските очила като ми го отпраска много надървен отзад?!

Да му го начукам в миялнята на чинии в Макдоналдс....в Москва. Това е най-луксозният Макдоналдс, който съм посетил през 1991г.....след 2 часова опашка.