Джейсън Стейтъм ще играе в ”Бързи и яростни 8”

Джейсън Стейтъм ще се снима в поредната - осма част, от екшъна "Бързи и яростни". 47-годишният актьор разкри, че феновете могат да очакват страхотни неща.

Обратно в новината

Коментари - Джейсън Стейтъм ще играе в ”Бързи и яростни 8” | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

трудно гледам филма.Пише ,че има УНИКАЛНА публика.Ами значи върви -затова снимат нова серия.Вие защо завиждате на печалбите?

Джейсън Стейтън е много добър актьор и съм му фен, но.... може ли в Бързи и яростни да пребива скалата, който е поне 2 пъти физически по-голям?

скоро ще стане като латино-турско-индийски сериал - "Бързи и яростни" 2845 епиод!

а асен блатечки кога ше играе ..??? тои ще е в 18 серия сниман в бг с бюджет 10000лв

сценарят е ясен........изкарват го от затвора присаединява се кам останалите малумници те стават полицаи ..а излиза и брат му...намират злодеи..побеждават го и го вкарват в затвора..не го убиват защото 11 серя и тои ще е полицаи......

тоя е точно толкова изразителен, колкото и стивън сегал! едни и същи тъпи филми, една и съща игра!

а асен блатечки кога ше играе ..???

е много хубав,ама не може да излезе от едни и същи роли.

Това си може човека, но е попаднал на правилното място, в правилното време - затова той е успял, а ти не.

колко си успял?За мен нищо не знаеш!!!

Всичко е бизнес. Докато вие се чудите "как може", продуцентите си купиха частни острови. Пари се изкарват с лъжа, не с креативност.

Не казаха ли че няма да има повече филми от тази поредица след смъртта на Пол Уокър? Или за парите няма граници??

за парите няма граници! това е свещената истина на САЩ и Холивуд!!! Бог да благослови Америка!

абе все тая, дори Арни, Брус и Сталоун да поканят, пак ще е същата боза, забавление за 5-то класници от училища за умствено изостанали.

Хейтъри колкото искаш.........

Ай сиктир с тоя бързи и яростни вече!!!!

Предполагам, че действието ще се развива в космоса и ще се преместват планети със супер "мощни" автомобили, нали ?!

Ша земе да съ сецне, завалията...На тази възраст!...

Кан 2050 - филма "Бързи и яростни ....."(на мястото на точките, може да сложите дву или три цифрено число, в зависимост от продуктивността на продуцентите). печели награда за оригинален сценарий, художествено майсторство и послание към зрителите.Е те, такова бъдеще ни очаква.

Джейсън е страхотен!!!

В този филм няма нищо истинско, всичко е компютърна анимация. Измама от висша класа.

за олигофрени е екстра!

Имайки предвид, че по света е пълно с такива няма проблем :) Щом за 2 седмици тъпият "Бързи и яростни 7" събра 1 000 000 000 долара, смятай колко малоумници са се набутали да го гледат на кино :)

Този сериал и много други холивудкски продукции рекламира хедомизма като начин на живот. живей сега и на бързи обороти, и не мисли за после. В този дух е въплатено консуматорското мислене на обществото, което е необходимо на упарвниците постигнали совят статут чрез беззаконие.

Боби, много добър коментар (с изключение на хедоНизма, но приемаме че това е неумишлено). За съжаление, повечето от хората, които ще похарчат средства, за да гледат и следващия, и следващия 'епизод' няма да те разберат!

Абе на кой нормален може да му харесва тая тъпня - някакви момченца се състезават с коли като на кино. Изключително тъп филм, но за зомбираните американци става.

Приличаш повече на Трол. Понятието "нормален" което използваш в случая е неуместно. Идеята на такива филми е да забавляват и разтоварват. По същата логика излиза,че хората ходещи да разпускат в някое заведение са ненормални....

Изключително "забавно" е да скочи главния актьор от камион падащ в някаква бездна и да не бъде повлечен от гравитацията ... МЪКААА МЪКА МЪКА МЪКА Или пък да се джаснеш 2 пъти със 120 км в едно и също място и да оцелееш МНОГО ГОЛЯМА МЪКА Най-голямата МЪКА е,когато оня малоумен гигант счупи гипса с едно надуване на мускула ... недей ще "свърша" от емоция ... вай вай вай