17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Аз пиша текстове на живо скоро ще разбере цяла България ще го покажа скоро много скоро!!!

Няма случайни неща йоана мила и даже не знаеш но даде ми сила лъч сякаш невидим с песента долетя тази сутрин по стълбите слязох а кучето водеше моите стъпки после хоризонт ми откри че не бях забелязал най новите ярки звезди като тебе ппосле харесах че казваше бебе после с фиестата твоя запях после се влюбих в гласът и се смях с тебе бях на сцената на вечността ти ме покани до тебе на сцена после разбрах че си имала тайни неща но за мене това е реалната моя страна сякаш протегна ръка с вечността на всичките твои неща знаех отговора сякаш но знаех няма случайни неща Йоана няма случайни неща няма случайни неща под безкрая искам да се запознаем на края и мисля какво ще се случи накрая........

Страхотна е песента ! Желая и успех,тя хо заслужава !

Уникален талант сама ктегна до тука браво

Много прости хора бе потрес

Много нежна песен браво

Много свежо и позитивно момиче евала

Като чета коментарите не знам момичето но коментаторите със сигуртост са от северозападна салам резачка ужас

Коя е тая Йоана, бе Дир?! Ако искате, да снимам съседката, да пишете и за нея. Аман от псевдо звезди!

Дайте някай свестен плочкаджия, че само джоревци наоколо, не мога да си оправя банята три месеца. Дойде, изкърти всичко, остави си инструментите и две седмици го няма, неговото маме. И бояджия и гипсокартонаджия търся. Тая може да я взема да почисти след ремонта.

дай нещо тарифа, има ли терен, програмата пълна ли е, телефон за контакти? Иначе само си даваш парите на дира за глупости - кой ще се занимава да те търси по сайтовете за компаньонки?

тази пък коя е

"Ако не ти звъни телефона знай, че това съм аз, който не ти се обажда!"

Певачката бая хапва едни близалки големи близалки

Татуирана певачка

И тая е татуирана

Става за хапване на салама

Нова певачка на хоризонта? Ивана и Глория се пенсионират, идва бодра смяна.

Да ми яде пресната краставица.

Йоана от Х-фактор звучи като благородническа титла, например Петър от Преслав, Йохан фон Грудово. Обичано е чавето, това е добре, чакаме продължението.

Ама тая коя беше? Сефте я чувам. И кой го интересува ,че не била готова да посвет на някого песен? Арменския поп сигурно. Егати тъпата новина за някаква никаквица.

Пепи Австриеца сигурно бая кинти е кихнал за публикувате тази глупост тук. Някой път когато имам път към Монтана ще се отбия в моргата да го питам. Добро аверче ми е може и да изпием някоя и друга бутилка уиски.

Пепи всъщност е от Владимирово, сиреч и Йоанчето е от там ама минава за софиянка. Лошо няма. Всъщност момичето е талантливо и ако престане да се прави на "кифла" може би ще спретне добра кариера.

не го гледам, госпожицата ми е напълно неизвестна, от домораслите ни "звезди" изобщо не се интересувам. мисля, че няма нужда такива неща да са на първа страница. ако направим нещо на световно ниво- моля, заповядайте.

Ако направите нещо на световно ниво, моля заповядайте. Ама то е маниерничене, то е претенция, то лъха еснафщина... Не е лесно да си ВИП персона с високи изсквания, ех... :)))

засегнах ли нечие его? съжалявам- просто казах нещата така, както ги чувствам. не виждам нищо претенциозно в това да гледам/слушам само най-доброто. вместо посредственото.

Не я познавам тази госпожичка. Певачка ли е?

Кво им става на тия хора бе? Визия тип чалга, алоо вие се водите поп музика!

Бате, върховно... !

Много куреве ще се трошат още

недое...

Спортни танци, х фактор , а стил и визия пайнера. Тия хора не гледат ли mtv.

ама това се котира в милата ни рОдина! нали помниш лафа за 80-те %? Ето това предпочитат те...