17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ползвам пижама спайдърмен и маска Тръмп.

Като ПКП

Не забравяйте дежурните лафове. ,,На диета съм, само зеленчуци и по-малко месо. Спортът до припадък не е задължителен, но ....нали ще ходим на олимпиадата в Япония?...."

Всички уроци как да създадеш фалшиво впечатление са гнусни. Кога ще започне да се цени естественото?

Първо се изкъпвате. После още мокри сядате пред камерата и отмятате мократа хавлия да не пречи. Той работодателят ви веднага ще оцени професионалните ви качества!

Качеството зависи от това как са си свършили работата Ай ти специалистите.Това не засяга участниците във видеоконференцията.Ако онези са си "оставили ръцете" няма да изглеждаш добре , а може и нищо да не видиш/в случай ,че не успеят да установят връзка/.

Еваларка, много го разбираш тоя работи ти

Ох, леле мале какви глупости. Работа ли ще вършат тези моми, по време на работните срещи с колеги, или ще се чекнат за биткойни пред камерата? Ако е второто , елегантни дрехи определено не им трябват за този вид работа, а и никой няма да гледа какъв е фонът зад тях , нито ще иска камерата да е фиксирана на нивото на зрителните им органи.

_stankow

Най-важното не е казано ! Не се залепяйте за камерата ! Обективите на лаптопите са късофокусни, деформациите на лицето ви и на главата спрямо тялото ще бъдат чудовищни ! Използвайте външна камера. Ако нямате такава - стойте поне на 1 метър от вградената. Не се навеждайте заради микрофона, използвайте външен микрофон. Следете изображението си на екрана и не допускайте носът ви да заеме половината от лицето !!

Благодаря за смислените и практични съвети. Само това с носът, ще е малко трудно осъществимо при мен без намесата на специалист по ринопластика :)

_stankow

При близко разположение на камерата се деформира не само носът. Ушите, челото, брадичката се смаляват, устата се уголемява. Ако протегнете глава - тя се уголемява цялата, а раменете ви изглеждат тесни. Ако ръцете ви попаднат в обектива, тък като са пред вас - изглеждат огромни като плавници. Искате ли го ?

Благодаря за смислените съвети. Важно е как изглеждаш на видео разговор - в работна среща с познати колеги и особено с колеги, които са далеч и не се познавате лично. Първото нещо, което прави впечатление е как изглежда човек, каква увереност излъчва и с какъв тембър говори, как си подрежда изказа. За поставянето на камерата на нивото на очите - решаващо ли е според Вас? Благодаря още веднъж!

_stankow

За нивото на очите - не знам. Гледайте се в контролното прозорче. Не се стремете торсът ви и особено лицето ви да го изпълни цялото. Опитайте по-високо или по-ниско. Ако сте с вградена камера, която не е на статив - регулирайте своята височина от стола.

Тези, които изглеждат възможно най-добре първо имат генетика, второ, месечната им поддръжка е 3 хиляди.

Тя па щото не ма знаят какъв съм караконджул... аре, нема нужда. Не ща да работя за компания, която мисли, че външният ми вид по време на видео разговор е най-важното нещо! Че и светлината, че и грим да слагам... аре, аре... да взема едни филтри да си сложа да ме прави красив, като инстаграм звезда... само не знам после дали ще ме пуснат в офиса, нема да ме познаят я!

В разговор, независимо видео или не, най-добре, ще изглеждате, ако не сте куха лейка, а имате малко мозък под прическата.

Кат имаш цици акъл не ти трябва , щото никой нема да го забележи

Ъхъ пропуснах само ....спазвай диета , спортувай , ходи на козметик , направи си корекции , а гръдните импланти дават бонус при жени и тн. :))

...., по възможност смени си главата или поне акъла и още куп неща...

Напълно безмислена статия.

сваляте си всички дрехи