17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А ако бракът не е ок и никой не се чувства добре в него, защо да се мъчим изкуствено да го държим? Понякога раздялата е най-доброто решение.

Малко вероятно, освен, ако бракът не е традиционен. И къде са децата в тази схема? Или и двамата ще разхождат куче и гледат залеза ? Ако жената се грижи за децата, дома, готви,т.е. не работи, докато мъжът отговаря за ресурсите-има минимален шанс.

Мъжете, просто не се женете, най-истинските взаимоотношения

Не се притеснявай, ти не си застрашен. Едва ли някоя ще се навие да се омъжи за теб.

Много просто е уважаеми дами. Ще ви разкрия тайната на успешния брак. 1. Не говорете 2. Правете хубава мусака 3. Дълбоко гърло всеки ден Мъжа ви ще ви боготвори и ще мести планини за вас. Никога няма да се стигне до развод. Сега се запитайте защо половината бракове се разпадат, когато е толкова лесно да са успешни? Нима и тези елементарни изисквания са непосилни?

Верно си тъпак, при това явно изцяло недое-н! Жалка работа!

Ванката, отиди на психиатър звучиш като типична шовинистка свиня с комплекс за малоценност. Не знам коя нормална жена би се доближила до такова извращение на природата мразещо жените. Не забравяй откъде си излязъл гнусно мекотелно трябвало е майка ти да те абортира.

Ела да ти дам едно дълбоко гърло, ще глътнеш бутилката и ще ти изкарам през гъза.

Бла-бла-бла. Написано от бракоразводен адвокат. Все едно рабин да учи евреин как да стане от Хамас за да мета ракети по Йерусалим

Не може да се стигне до развод, ако не сте женени.

Сто процента от разводите започват с брак.

Но никъде не се вижда да споменат редовното чукане, оттам идват поне 79,9% от проблемите.