Как да пием червено вино: 7 начина да се насладите максимално на напитката
Червеното вино може да добави изцяло ново измерение към вашите кулинарни изживявания
Обратно в новинатаКоментари - Как да пием червено вино: 7 начина да се насладите максимално на напитката | Лайф.dir.bg
Коментари
Най добре е да го отворите с турбошон. Не казахте тругите добри начини за отваряне. Много добър съвет. Баща ми като нямаше тирбушон забиваше бутилката в дръжката на вратата и вкараше тапата вътре в бутилката.
С пушена атлантическа сьомга, върху намазана с масло препечена филийка и нарязана на хапки. Или с пържолки във фурна, на по-ниска температура за 3 часа. Ще ни учите как се пие вино ли?! :D
Ха, подходяща статия за днешния ден. - Намерете място за 20-ина лози - насадете каберне совиньон(за червено, за розе най-добре памид). Врътката е, че зреят средата на септември, което позволява бурната ферментация да се извърши в най-подходящото време - когато времето не е чак толкова горещо, нито пък са започнали есенните студове. - направете си вино. Рецепти има из нета - изпийте си го с кеф от ноември нататък. С мезе по избор
Полезна статия от която единственото разбрах че вино с коркова тапа е най добре да се отваря с тирбушон