Коментари - Как да приготвим постни зелени фалафели с таханов дресинг | Лайф.dir.bg
17-11-2017
20-11-2018
пн
вт
ср
чт
пт
сб
нд
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
1
2
3
4
пн
вт
ср
чт
пт
сб
нд
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
1
2
3
4
Коментари
Коментирай
Сякаш средностатистическият българин има парите за да си купува такива неща... Консумирала съм тахан (с плодове става чудесен също) , но без тези подробности за табаско и не знам какви екзотични имена. Не е лоша статия, но до известна степен е безсмислена заради разликата в цените и стандарта на живот в България. На Запад или другаде, най-вероятно е могат да си позволят непрекъснато такива храни.
Страхотно е, в къщи само това ядем. Само че мама му прави запръжка с праз лук и червен пипер. При сервиране го гарнираме със счукан чесън и оцет.