Коментари - Как да разпалите искрата във връзката отново? | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Какви искри,като си затънал в борба за насъщния, колеги уроди,началници комплексари , по улиците само изроди.Каква искра при кучешки живот за две стинки?И на тия с кинтите им е насрано, и те са в една смрадлива локва с други крадци като тех, те па не мога спят що са партер и те на господари и що другия си е зел по-голем кенеф, и земе че умре от раче и те така.И децата им уродливи, добре че одат да ги клъцат и делкат,че на ора не бият комунистически евтини семки. Карма,лайна..Мъка,мъка, дефектно,болно племе

Ами...много е просто - ако искате нормална и дълготрайна връзка избягвайте жените. Те от години не стават за нищо. Насочете се към мъже. И сексуално и емоционално. Ще имате нормална връзка, която може да прерастне и в семейство. Както и деца на по-късен етап.

Ами по принцип с борина и малко вестник, но требва и да духаш за да се разпали по-добре, ако нема тяга.

Кибрит и вестник ако не стане, кой от къде е. По рано... по добре е за всички участници

Като изчезне искрата каквото и да правите,отишъл коня в реката. Няма начин и не си заслужава да се самозалъгвате и да си губите времето.

Събудете го със cв.рка.

мечти безплатни

Какво значи връзка ,която трае 30 години ,това е брак и нещата коренно се променят.това са ангажименти ,деца ,роднини,сметки ,болести и т.н.Това е вече обич , а това ,за което се говори е по-скоро любов/влюбване/.

Търсите трети и готово

Я приключите по най-ефективният и цивилизован начин. Отваряте си нови хоризонти и напред.

И един мармот завива шоколада в станиол!

Ако някой не иска да е с теб и постоянно мрънка, че нещо не е наред, кво ще разпалваш? Стърнището? Теглиш една майна и продължаваш напред.

Много е важно е една връзка да има някои неща. Какви точно и какво мисля аз по този въпрос прочетете ТУК.

Както се разпалва печка. Цялото дърво - в печката! Затова цената да истинските цепеници се повиши толкова тази есен.