Как Кайли Миноуг се завърна ударно на световната музикална сцена

Певицата отново е на върха на кариерата си с песента "Padam, Padam", която е част от новия ѝ албум, очакващ се да излезе на пазара през септември

Обратно в новината

Коментари - Как Кайли Миноуг се завърна ударно на световната музикална сцена | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Като бях малък слушах дуетите и с Джейсън Донован. Оттогава кажи-речи не знам какво се случва с нея, с изключение на едно парче 'Spinning around' от преди 20-тина години.

Много е зле

Готина

тъпа песничка. А и пеенето е само малко по-добро от онова на Мадона гнусната.

Кайли е ОК разбира се но пеента е соникаква и е номер 1 просто защото... конкуренцията е още по-зле. Помня и най-вече "The Locomotion", (оригиналът с Little Eve е по-добър) и онова нейното знаковото, "I should be so lucky" май нещо пееше. Бумът от 50-те в щатите и после 60-те а Англия и т.н. затихва от 70-та насам и вече е практически напълно утихнал. Но пък записите ги има, светът ще кара на тях докато дойде нещо ново и истинско; вероятно поколения ще се сменят до тогава.

Сигурно от кочината россия ще ти хареса повече....

Едноименната песен на Едит Пиаф е в пъти по-хубава. Но кой ти слуша Пиаф? Сега е модно да се слушат наконтените и нагиздените "певачки", а не талантливите и можещите.

невероятна и като изпълнител и като хитове и като дълголетие това е втората кралица на Поп-Музиката след Мадона и само тя като нея има хитове номер 1 в 3 различни десетилетия 80те 90те 2000те супер е че пребори и тежка болест (да не дава господ) да е жива и здрава , уникална певица и уникална мадама, на 55 незнам но на 45 беше много по-яка от всичките ни "вип пачи с джуки и силикон" взети заедно.

Колко да е яка . 1.55 метра с много грим и фотомонтажи

Нямаш си представа каква наслада е милфче миньонче.

Има хора , които просто не остаряват. Кайли и Брат Пит просто нямат възраст. Евала, Кайли на 55 в отлична форма. Точно лафа " стара чанта, но лачена " Слага в джоба си доста по- млади жени.

Брад остарява готино, иначе не е младолик ;) Просто си е готин :))

Егати смотаната песен ... Кайли не е това, което бе. Това е никакво завръщане. А за дебелата Камилата не ни и интересува. Да си гледа дядото какви ги говори и да не се спъне пак.

Едно време ставаше за джобни ножчета, сега вече...

Дърта е вече

И твоя омекна...

Името на заглавието на песента означава, че Кайли е минала миналата година по жълтите павета пред НС. Щом е изпяла песен за това, значи е имала злощастието да е била обута с обувки с токчета.

Е, пък ние отдавна си имаме "Ти-ри-ри-рам, ри-ри-рам, ри-ри-рам"!

Изглежда краден припев. Мариус Куркински да я съди.

Прилича на Цеца Величкович.

Яка пичка е това, дори на 55 е огън.