Как Кевин Костнър донесе първото признание за сериала "Йелоустоун"

"Златният глобус" присъден на актьора за изпълнението му в поредицата, която се излъчва от пет години насам, бележи нейния първи приз

Обратно в новината

Коментари - Как Кевин Костнър донесе първото признание за сериала "Йелоустоун" | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Страхотен филм .

Така е сериалът е супер и наистина е добро олицетворение на провинциалната Америка, която няма лошо да е републиканска, на да не е Тръмпутинска. Което вероятно е и причината първоначално Йелоустоун да бъде игнориран

Филмите в САЩ за 2022 са "Йелоустоун" и "Краля на Тулза". Костнър и Сталоун играят неприсъщи за тях роли : Костнъл е лош а Сталоун - ироничен. С удоволствие ги гледах и чакам втория сезон на "Кралят на Тулза". На "1883" успях да стигна до средата. Добре започна филма, но еманципирана каубойка лягаща с индианец веднага след смъртта на любимият и ....ми идва в повече.

1883 го изгледахме на един дъх. А пък за средните американци си е направо върха да видят в главните роли кънтри-легендите Фейт Хил и Тим МакГроу, мъж и жена и живота, и във филма. За феновете на кътримузиката те са нещо като Металика. Много умел ход на продуцентите. Харисън Форд в продължението "1923"...за сега с бг суб има само 4 епизода :(

Ами то е защото досега са излезли само четири епизода от "1923". Следващите четири ще се излъчат съответно на 5, 12, 19 и 26 февруари.

Сериалът Е СУПЕР, НО няма да спечели нито една награда, защото в него НЯМА ДОРИ ЗАГАДКА ЗА ЛГБТ плановете на Холивуд!!!

Сагата вече бие с награди и няма нищо общо с Холивуд, защото е на Mtv. За да схванете епоса за семейство Дътън обаче е добре първо да изгледате "1883", след това "1923" и чак тогава "Йелоустоун". Така ще се навържат всички събития.

Ненаврякал се щатен врякалник не се наврещя ей.

В сериала става дума за бели хетеросексуални хора... Либерастите го мразят, но той е суперпопулярен!

Хубав мъж с присъствие..дори на тези години:)

И като музикант- има невероятно красив глас. Групата му носи името-Modern West.

Добър! Много по-добре от пъстроцветните ни сериали!

мда, не само е опора на рода в сериала, но и на самия сериал, опитах се да гледам други нашумели сериали като "наследници", както и другите сериали за Йелоустоун, но там точно липсват актьори като Кевин Костнър, в последната екранизация опитват дори с Харисън Форд, някои хора остаряват красиво.

за последните 4-5 години беше умишлено игнориран, просто защото не отговаря на политическата конюнктура на големите, ''обективни'' медии в САЩ най-вече, както и кой го реализира и къде го излъчва. Не отговаря напълно на идеите за расово, сексуално и прочие разнообразие. На колкото хора го препоръчах да го гледат - един нямаше, който да не го похвали. Спинофите са по-слаби, но 1883 примерно също се хареса на много хора. А в щата Монтана трябва да вдигнат десет метра паметник на Кевин Костнър(най-добрата мъжка роля в сериал за мен, 5 сезона при това за доста, доста години назад) примерно в Хелена, аз не се сещам някой сериал да е донесъл такава популярност на цял щат, както Йелоустоун.

и "1923" никак не е лош,но е изключително дразнещ маниерът с големите паузи между двете половини на сезоните-говоря за всичките тези сериали...

Това е реалният живот извън мегаполисите. Провинциална Америка е републиканска. Затова филма е извън "вниманието" на лявата марксистка "критика" на демократите.