Как грешка на Киану Рийвс даде заглавието на филма "Джон Уик"

Оригиналното заглавие на филма нямало нищо общо с това, което днес всички знаят

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Аз не гледам неща, които не ми харесват. Не гледайте и вие. Филмът е супер.

Филм изпълнен с действие - убийства, малко нестандартни, но добри бойни сцени все пак за това играе екшън звезда като Киану Рийвс, зрелещни каскади с мощни автомобили и т. н. За хора търсещи такъв тип зрелище / забавление, филма си е Ок. За останалите има "Титаник", "Стъпки в пясъка", "Изневяра" и др. Така че ако не ви харесва жанра просто грешен избор :).

Chefo77

"Стъпки в пясъка" е разкошен филм, просто е в съвсем различна категория от "Джон Уик". Аз като харесвам и двата - да си прережа вените ли? :D Виж - "Титаник" ми е много далеч от представите за добър филм - нищо по-различно от бозава историйка, скрита зад една от най-големите трагедии на миналия век. За всеки влак си има пътници, за тези, които не са почитатели само на един жанр, добрите филми в различните жанрове, са си добри изобщо. Например за някои от феновете на бързи коли, "Бързи и яростни" са най-доброто. За мен обаче "Vanishing point" е с по-добри преследвания например.

С уговорката, че харесвам Киану като актьор, бях ужасена от този филм / и 3 те части / . Насилие от първата до последната минута и открита реклама на оръжия... За мен може и да е ОК , но това го гледат деца...

Яко е как кърти руски муцуни баба яга...

Дир. Бг, яси огледайте "статията"...

Първият е добре, вторият е... хм..., третият вече е тотално омазване, следващият просто ще се пропусне! Иначе Рийвс е чудесен и безумните тренировки са дали завидни резултати в заснетите боеве.

Чшшш! Говориш за БАБА ЯГА! ;)

Но Киану си е супер :-)

Гледах Реплики с Киану...Ами много ми хареса!

Страхотен филм.

..... за ДЕБИЛИ.

Измислете по-добър тогава. Разтоварващ филм, екшън сцените са на ниво. Един от малко сполучливите екшъни в последните години.

Chefo77

До: 1: Екшън сцените освен, че са на ниво, са и много много истински. До минимум са свалени ефектите с въжета и невероятните удари, характерни за голяма част от екшъните".

Страхотно е как актьорите от Матрицата ще се обединят пак в четвъртата част.

Филма е таргетен не е за всеки, който не харесва да не гледа, Киану е уникален

Е то всеки филм е таргетен. Този е за деца до 16 г или индивиди с такова метално развитие. Тази група движат целия шоубизнес в щатите.

"Метално"развитие?!Ти сериозно ли:))))))

Киану играе страхотно. Иначе сюжета е рядко смотан. Ако не е той, сигурно щеше да е треторазреден екшън за азиатския пазар. В следващите части е същото - преследват го бившите му колеги убийци и той ги избива.

За американските и западни дебили както и за дебилите по цял Свят, филмът е супер.

Понеже не съм гледал 2-ра и 3-та част, някой може ли да ми преразкаже как се завързва сюжетът? Всеки път лошковците убиват новото куче на Джон Фитила, или животните се сменят?

Убива погрешния човек и от там започват да го преследват. В третата част има награда за главата му и се бие срещу всеки наемен убиец. Интересен екшън.

Спойлър :-) Ако харесваш филми от типа бат Арни отива и избива лошите без много много да говори ще ти хареса франчайза.

филма е супер тъп продукт,изобщо не може да се сравни с Матрицата

или по-скоро я банализирахте, ама за филме от Замундата за събота-вечер става!