Коментари - Как малката спалня може да изглежда по-голяма | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Малките дпални са характерни за малките апартаменти,където изискванията за естетика и внешния за по голяма се подчиняват на функционалноста. Къде ще ложиш гардероб ,без който не може едно семейство?

руснак си нали ?

ОТСЛАБНЕТЕ!

Трябва да има само чисто пространство, за да преминава свободно енергия. Всякакви архиви или парцали под леглото само могат да разболеят и да създават бол проблеми в живота.

Ама ... ние не искаме спалнята да ИЗГЛЕЖДА по-голяма, а действително да е по-голяма на квадратура, дайте съвет как да стане това безплатно или дайте някой от Апартаментгейт да сподели експертното си мнение по-добре, стига сте ни залъгвали.

Хейтърите отново са на мода с малоумните си коментари преди мен. Нищо по темата,дай да се изходят за кеф в писанията си. Иначе бих казал че спалнята до прозореца е прекрасна идея ,стига да е добре уплътнен през зимата. Белия цвят е символ на свободата и е идеален за една стая. Има успокояващ ефект.

Малката спалня може да изглежда по-голяма, когато е празна, без спалня.

И какво, като изглежда по-голяма, щом лягаш в леглото ребром.

Страхотен съвет да си сложиш леглото до прозореца, нас цял живот ни учеха че там не е безопасно, но разбира се, важен е дизайна, а не дали ще умреш. Като се замисля, огледална стена би могла (не е задължително) да носи същия риск.

Хем шум, хем светлината влиза, което никак не е добре за здрав сън