Как малкият Мравин забърка големия скандал

Детската книжка разбуни духовете в социалните мрежи и в медиите

Обратно в новината

Коментари - Как малкият Мравин забърка големия скандал | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Този цирк ми напомня българския гей парад, на който през последните години журналиситите и полицатите са повече от манифестиращите. Даже присъствието на американските посланици нещо не вдига посещаемостта.....

НЯМА еднополови семейства! Това, че двама еднополови са се събрали заедно, не ги прави семейство. И по закон семействата у нас са от мъж и жена! А родителите са майка и баща! И децата са момченца, или момиченца! Не ни привнасяйте ляволиберални "ценности", не атакувайте чистото съзнание да децата ни с вашите изкривени уродщини и перверзии! Единснтвено с героите с недъзи съм съгласна, но защо пък лебедите да са непременно само черни ?! Така ли всичките бели лебеди измряха и изчезнаха подобно на тези в парижката гран опера?! "Прогресивните" моми от интервюто са толкова тъпи и плоски, че дори не си дават сметка, с какво са се захванали!

Изключително нагло, предизвикателно и не особено интелигентно представяне на нещата. При животните освен че някои от тях са двойки до края на живота си, то хомосексуалността е презряна и реално естествено отхвърлена - да има хомосексуални животни, но са пренебрежимо малко о най-вече НЕ МОГАТ ДА ИМАТ ПОКОЛЕНИЕ! Което означава че природата сама оправя грешките на растежа. Докато ние модерното общество, какво правим? Даваме им насила деца и им обясняваме че са нормално семейство - ами не, не са и никога няма да бъдат. И да не забравяме чв всеки, който тръгне срещу природата си е обречен да изчезне ...

Прекрасна книжка. Препоръчвам я на всички трансджендери, интерсексуални, кюсексуални и на всички 120 пола. Дори на либералните, модерни дами им препоръчвам, ако имате малки момченца, обличайте ги по-често с момичешки дрешки. Така ще им помогнете, когато пораснат, по-лесно да си изберат пол.

Има животни и птици, които сътворяват семейство за Цял живот, докато Смъртта ги раздели. Точно Лебедите са такива Свещенни птици. Такъв е Символа на Богородица - Гълъбът.

Не им дават дъх да си поемат и детство да видят, веднага с пръкването си ги почват отвсякъде - писатели на идиотщини, експерти по подрастването и обучението, началници, директорки........Сега и това дочакаха - да ги обучават по новата дисциплина разкрепостен педализъм и мека толерантност ! Вместо да се обърне към болните и изключенията в медицински смисъл с програми за лечение, обществото предпочита да настрои мнозинството от малко на тази струна, та да има рахат и спокойствие плюс отчети, че нещо там се прави по въпроса. После се чудите защо и се възмущавате как такива стигат чак до парламента и бяха депутати докато не ги разкриха! Кой каквото иска да си прави, но в къщи и да не ни навира гадните си разбирания. Ако на моите някой им даде такива книжки, издирвам го и го смилам! Но пък има и друг начин, защо да се хабим - със самолетчето и друм! Пък останалите да си се боричкат кой крив, кой прав. Не може болни хора с отклонения да ми определят живота и какво да правя! Има си места за тях, поне на книга.

Мислех да излея доста натрупан гняв, но всички по-долу са казали достатъчно! Радвам се, че все още има поне две теми, които не ни разединяват: -Децата и тяхното физическо и психическо здраве! -Македоно-сръбските примати и проблема с тях! Все още има надежда и за нас!

Напълно разбирам възмущението на родителите, децата им да бъдат от толкова ранна възраст конфронтирани със сексуалните ориентации на възрастните. От друга страна не бих нападал хомосексуалните хора. Те не са виновни, че са родени с генетични и хормонални проблеми, които са довели до това да не могат да бъдат привлечени от противоположния пол. Те могат обаче да бъдат точно толкова полезни и пълноценни в обществото като нас - хетеросексуалните. Те могат да бъдат също професионалисти в работата си, да имат добри качества и ценностна система като нашата, т.е. да бъдат моногамни, да се отнсят с респект към другите, да уважават другите, да имат семейство. В Западният свят има хомосексуални двойки с деца, които отдават цялата си грижа и любов на детето, има обаче хетеросексуални двойки, които изоставят децата си, които ги малтретират. Отношението към едно дете няма нищо общо със сексуалната ориентация на родителите, а само с техните морални ценности.

Никой не ги съди за предпочитанията им. Смятам че никой не ги ощетява в работата им или където да е. Това, което дразни е непрекъснатото им натрапване и мрънкане как не били оценени?!? Моля? Ако са добри в работата си със сигурност са оценени, но какво искат от останалите. Да ги оценят полово? Никой нормален човек не развява своята хетеросексулност. Кому е нужно цялото това непрекъснато виене, оплакване и натрапване? Да живеят както искат, да бъдат каквито са.

Обаче колко са пластични тези? За да получат по-голяма подкрепа от хора, които са принцип и по-толерантни и милосърдни, причисляват себе си към хора с увреждания?! Сега въпросът ми е дали признават себе си за увредени или за да не го признаят слагат групата, чрез която се опитват да постигнат целите си - "различните"?

Егати глупостите! Хем искат да ги припознават за "нормални", хем не изпускат ни най-малката възможност да се правят на ощетени откъм внимание. Ковид-ът ги измести от сцената и хоп нова простотия. Важно е да се говори, добро или лошо да се говори и мозъците ни да привикват и към това "ново нормално". Такава преса върху човешката психика в рамките на година от т. Нар. Ново нормално не е имало. Иде новият свят.

У нас еднополовите бракове са незаконни. Откъде накъде се пропагандират еднополови семейства на 3 годишните деца! Веднага да се сезират прокуратурата и агенция за закрила на детето!

Татковците не са такива каквито бяха. Няма да може да поправи велосипеда на дъщеричката си, или да респектира уличните хулигани. Но ще може да сподели с нея гримовете си напр.

Жалко за авторката. Поръчкова книжка. Гладът не прощава, човек се съгласява и на най-древната професия.

Една платена жена има много повече и морал и чест от тази авторка.

И тази която я е илюстрирала.

Някой няма ли са напише детска книжка, как ако всички семейства станат еднополови няма да има вече дечица, пиленца, пиперудки и Мравинчовци. Дечицата това ще го запомнят за цял живот.

Добра идея, но дали ще се намери спонсор?

Ще! Ние сме мнооооого повече! Но няма да я рекламират по телевизията, защото е превзета от такива

Притеснява ме, че цялото това естествено отричане на подобна извратена книга, всъщност ще им прави реклама!

И така да е, винаги идва момент за разплата. Да се радва на скандалния си триумф за малко.

Реално няма лоша реклама, но колко биха купили въпросната книжка?

Какво им пречи на фондациите, които финансират подобни извращения, да си самоизкупят целия тираж и да обяват това на пресконференция като страхотна новина, че и ретираж да направят?

Мравин живее в семейство с двама татковци - Педерин и Джендерин

Не са татковци, а са пу.ковци, които на изхода казват вход.

Виваком и вече Нова ТВ са собственост на бившият шеф на ЦРУ и други военни и хора от службите на САЩ. Нова ТВ беше купена за рекорден срок-дни ! Соросоидите,русофобите ,антибългарите- американофилите ,джендърите...официално си имат собствена телевизия!! Нова ТВ .

Интервюто за тази книга-промивка беше в Нова ТВ.

Всъщност хомосексуалното поведение е широко разпространено сред животните. Известни са над 1500 вида животни с такова поведение, като се смята, че около 20% от лебедите (които са верни на половинката си) са хомосексуални. Също така в през различни периоди в човешката история е била добре възприета хомосексуалността. Разбира се религиозните стигми и пуританизма последните 2 века са изтикали различните в ъгъла. И идва 2021г когато откачаме за детска книжка със слепи животни. Но факт куци, кьорави, сакати, еднополови и подобни не могат да ни се пречкат, за да не ни "заразят" и да станем като тях. Факт е, че от 10+ години гледам футбол и съм на косъм да стана новия Роналдо. Факт е, че от 10+ години слушам Моцарт и съм на път да стана мега известен композитор. Та така, със слушане и гледане се става...

Ще си останеш проста платен жалък джендър. Абе напишете нещо със свои думи бе безмозъчни твари. Светите като пътни знаци нощем с тия опорки.

Да, цялата човешка история е просмукана от извращения! Древна Гърция, Древен Китай, Древния Рим, папите, църквата, през Средновековието, и до сега... И какво, трябва да го приемем за нормално ли?!?

Обработваш неуките с опорни точки на Сорос.

В повечето случаи клецането на друг мъжки е просто опит за доминация и наказание. А не ежедневие. А и не се учудвам, ако педерастлъка да се разпространява вече и сред животните....природата е толкова зле, че неминуемо оказва влияние върху поведението на всички твари

Хомосексуалните има генетична предразположеност. Просто са по-различни от останалите. Нямам нищо против хора, които са различни, но да ни навират в лицето тази разлика всеки божи ден, ей това не мога да го приема! Да не би някой нещо да им е забранил? Някой в нещо да ги е ограничил? Напротив – имат повече права от всички останали, и все не мирясват! Спрете се най-накрая, иначе колкото и да сме толерантни, идвате ни до гуша! А когато на хората им дойде до гуша, става трудно да се поддържат спокоен тон и мирни действия...

генетична увреденост

Генетични изследвания показват определени генетични аномалии при убийците. т.е. предлазположени са, и затова се смята, че трябва да живеят от малки в среда, която не предразполага към насилие. Подобно изследване беше правено с колежански спортни отбори в САЩ. Оказало се, че определено съотношение между дължината на някои пръсти на ръката корелира 100% с белодробния капацитет и мускулна сила. т.е. сканират ръцете на състезателите, и вече знаят кои ще са в тройката!

Агенция да закрила на детето да се самосезира! Достатъчно информация излезе в публичното пространство! Да защитят децата. У нас еднополовите бракове не са признати!

Спокойно, дъще, като пораснеш, ако не искаш да се омъжиш, можеш да се ожениш...

Знаете кои да натискате минуси и кои плюсове. Късмет!

Дайте, да направим един малък експеримент. Всички, които са хомо, но ги е страх да си го признаят и затова активно мразят гейовете, които са имали смелостта да си го признаят да сложат по един минус. Всички, които им е все едно, какво правят пълнолетните с други пълнолетни в спалянта си да сложат плюс. п.п. И без , аз съм ок. ама да не ми го навират в лицето, щото и аз не държа, да знам, че през уикенда сте ходили с жената някъде, ок? Щото и аз не съм ок с дебелити и грозните, но не мога нищо да им кажа, защото не е правилно. ;) За дебелите и грозните ще направим отдлена анкета, където да си натискат минусите. :) Тази тука е само за латентните гейове.

Тук не става дума за това да има открити и признати гей хора. Че на тях последните 30тина години никой не им пречи да бъдат открити и гей. Виж, да се натрапва на деца колко е готин да си гей, 2 от 3 двойки във приказката да са гей: е, това е съвсем друга работа и не съвсем коректно.

И ти вярваш, че някой ще реши да се престурва на гей само защо някой му е казал, колко било яко. Верно ли го вярваш това? Я се опитай да си го представиш.

Изключваме няколкото убийства и нападения в София, защото жертвата им прилчала на гей... Ок... Ми то и българин не е било проблем да си по турско тогава...

В турската империя не е имало българи. Имало е гяури - неверници, на които можеш да му седнеш в къщата, да му изядеш агнето или петела и да му искаш данък, затова че си си изтъркал зъбите с неговата храна!А да изнасилиш жена му или дъщеря му е било като бонус.

А пише ли че двата мъжки лебеда не могат да снесат яйце? А пише ли, че двете женски пипирудки също. И че ако Мравин се омъжи за друг Мравин също няма са могат да си снесат яйце :))))

А няма ли в приказката Кумчо Вълчо - дърт пергишин, който обладава нещастния малък Мравин?! Така, де. Да се свиква и с педофилията....

ми не, няма! защото дъртият вълчо ще се яви отрицателен герой. а това е недопустимо. всички "различни" трябва да са положителни герои и да се приемат радушно от дечицата. така те още от малки ще знаят, че е абсолютно нормално да има еднополови двойки и, като поизраснат, ще гледат с недоумение "лошите" чичковци и лелички, които скърцат със зъби и псуват (използват езика на омразата) по еднополовите двойки от ежедневието... а ако напиша точно, каквото мисля по случая, ще ме гледате по телевизията (по Нова, най-вероятно) като по-лош от брейвик...

Ама дъртият Кумчо Вълчо ЩЕ БЪДЕ представен в положителна светлина. Нали това е целта на занятието. Да се прокара и педофилията като нормалност и вид сексуална ориентация. А не като болестно състояние.

Тая книга задължителна ли я направиха? Щото същите дето са ок с изходящите визи и задължителните манифестации, сега почват да ни убеждават, как сега било по-зле от преди, защото има детска книга, която не харесват. А лошата детска книга, просто казва, че има различни хора и, че това не ги прави лоши автоматично... Ужас! Същите хора, които плачат, че левичарите не давали да дишат на тия дето са различни от тях, сега не искат да има различни от тях... Шокиран съм! :)

то по таа логика и седемте джуджута са геиове щом не са се възползвали от Снежанка и тримата мускетари и те мйа са с обратна резба

А, не така! Не така! Аз гледах една екранизация на Снежанка, където 7-те джуджета определено не бяха с обратна резба и никак не ѝ простиха. А явно си доста невеж да изкарваш тримата мускетари обратни, защото единия е пияница, втория е женкар. А май и пияницата се беше пропил заради жена. Не се мятай в теми, дето са извън компетенциите ти.

Масово хората сме възмутени, но медиите ни я натрапват. Прокуратурата да защити гражданите и децата им. У нас еднополовите бракове не са признати!

Каква прокуратура? Ако хората сами не отидат да направят огромен митинг пред семейното издателство Колибри на фамилията Вагенщайн, ще чакаме нещо от Гешев ли?

Едното не пречи на другото. Гешев като обвинител номер 1 от името на държавата да защити децата й! Така ще му се вдигне рейтинга!

Вероятно е така, не пречи, но всички разчитат единствено на прокуратурата

Да бе, чакай нещо от прокуратурата... Ако не узреем всички, че при всяка такава новина трябва не да се надяваме на прокуратурата, а вкупом, без да чакаме някой да ни организира, да се изсипем пред издателството! Преди доста време с приятелско семейство от Белгия сме си говорили по въпроса. Та от тях разбрах, че не чакат да ги организира и поведе някой. БВдигнали им цената на маслото с 1.5%, и всички изсипали наличното си масло пред кметството. Не им прибрали 2 дни боклука, и всички се вдигнали – без накой да ги организира, и си оставили торбите с боклук пак пред кметството...

- Тате, тате, може ли да остана още на площадката? - Аз съм майка ти. - Да ви е*а у педеругите, така и не ви научих кой кой е... (колкото и да го триете тва е положението)

А, никой не може да изтрие селянията в тебе. Ама, се чудя тия тайни нощни фантазии, не те ли притесняват поне малко? :))

Селянинът е чист, свят и богобоязлив човек. Почни да правиш разлика между селянин и селяндур! Относно останалите ти глупости, къде е видяла някакви фантазии обърканата ти главица, не мога дори да предположа.

Хетеросексуалните хора са преобладаващият брой. Това означава, че сред децата, осиновени от хомосексуални, също преобладават хетеросексуалните. А дали разкритието, че не приличат на родителите си, не ги травмира? Аман от експерименти с деца!

Хомотата са озлобени срещу хетеросексуалните и поне 70% от тях ще насадят у децата си, че трябва и те да са хомота.

Това е грехота. Църквите и мюфтийството също трябва да се изкажат. Маскирана, като безобидна книжка, но засяга душите на децата.

Като захарта, като газираните напитки, като хероина и марихуаната по-късно...

Кое е издателството и кой е великан василева? Бихте ли пуснали допълнително инфо? Иначе щом другия великан жомбаз е коментирал, ние културно ще си замълчим. Все пак жамбоаз е дупетат-ес... и пие по кило ракия в колата... Не сме му в категорията.

Издателство Колибри Жаклин Вагенщайн

Благодаря! Исках да поразгледам и какво друго са издали.

Вагенщайн е издателката а Великан Василева не се знае коя е

Светът, който имахме за пример, за цивилизован образец, отива към някаква странна извратена форма на социализъм. Силно се надявам, че ние ще избегнем някакси тези небивалици! Все пак го преживяхме т.нар. "социализъм" по един или друг начин, видяхме му хубостите и равноправието...

Соца си беше екстра! Сега тоест от 30 разруха-морална,всякаква!

Развращаването на невръсните започна , после няма тати, няма мама - има хаос и безумие.Дарвинизма и джендъризма се популизират не защото са истина, а защото са удобни за "развитието " на човека според желанието на развратените елити.

Наистина е така... А като стана дума за Дарвин, чиято теория е изключително спорна и недоказана, се сещам и за кучетата на Павлов. Малцина са наясно, че той е правил опити не само с кучета, но и с деца. Изрязвали им слюнчените жлези, поставяли им тръбичка през бузата, и готово... А пък децата доволни, все пак някаква храна са получавали в тези гладни години. От къде ли се е учил Менгеле? А известния девиз над входа на лагера в Освйецим (както е правилно да се пише) за работата, която ще те направи свободен, идва от руските лагери...

Приемам, че слагате минуси не заради фактите, а просто защото такива неща са наистина шокиращи

Ок, бадева пара за влачене- взимай парите на соросите и бягай, ама сега и тия ненормалщини да ги пробутват на децата за приказки... айде без престараване. Ашколсун, че им прибират парите на тия ама после тези глупости у кофата и готово...

Не може да се внушава на децата нещо което в България не е признато като еднополовите бракове! Преди държавата да ги е признала облъчват децата. Това е пропаганда!

Как така "преди държавата да го признае"?!?! Откъде накъде трябва държавата да признава такива извращения!

Не казвам, че трябва!

тая нещастница сутринта се беше ухилили по ТВ все едно и бяха казали, че и се родило внуче! На бодлива крава Господ рога не дава!!!Амин!!

Изверги мръсни!!! Да не сте посмели да пипнете децата на България с гнусните си лапи!!! Мърши такива ...

Някой беше писал за финансиреното – ако спре, нямало да виждаме такива небивалици... Ами кой да им спре финансиреното? Нали парите идват от добре известните фондации... Нали Тръмп искаше равен старт, да няма значение цвят, пол, раса... Сега Байдън поставя расата и пола на първо място! Е, не става дума за бялата раса, която трябва да се срамува, че е бяла. Ще забранят прясното мляко, защото е бяло! Забраниха Лебедово езеро и Лешникотрошачката... Педерасите станаха гейове, циганите станаха роми... а като им смениха имената, същността им остана ли? ... Ама всички на запад и в Америка се прехласват... Имало робство?!? Ами да, има ло е! Факт! Както е факт, че определени африкански племена са имали като основна дейност поробването на други африкански племена, както и европейци, и араби, и азиатци. Една част от робите са задържали, друга са продавали – основно на испанците, които са нямали работна ръка в Южна Америка благодарение на болестите, които са пренесли от Европа. В САЩ имало роби? Имало е, да, но големият пазар е бил в Южна Америка – от 5 кораба от Африка само 1 е отивал в Северна Америка. А защо всички умишлено забравят за 1 200 000 бели европейски роби, предимно от крайбрежието на Англия, Франция и Испания, които са били заловени между 1400-1800 г. от африкански и арабски кораби и изпратени в Африка? А някой да сеща, че робството е било и в древна Елада (на 10 свободни имало 100 роби)? А някой скоро да е чел статистика за робските пазари в Цариград, съществували дори и след 1900 г?

добра е тази нова дума - финан сиренето, който дава парите, дава и сиренето.

Значи с "Червената шапчица" няма проблем, нито с "Вълкът и седемте козлета". Все повече се убеждавам, а съм хетеросексуална, че хората, които не са наясно със своята сексуалност, най-много пискат, че децата им ще станат обратни.

Ако си мълчим, и до тях ще стигнат...

Аз ако напиша приказка за малкия рус бръмбар, който упорито работи по 12 часа всеки ден и не желае да споделя безплатно плодовете на своя труд с тъмните търтеи, които НЕ желаят да учат, НЕ желаят да работят, НЕ признават и НЕ спазват правила и норми установени в обществото на русия бръмбар, дали това издателство ще ми издаде приказката????? П.С Хубав ден на всички.

Напиши я!!! Ако няма кой аз ще ти я издам! А на тези измекяри издателство Колибри и 1 стотинка няма да дам повече.

Днес опитах да се регистрирам в платформата за компютърно моделиране "скрач" но блокирах на въпроса за пол - колебаех се между "небинарен" и "друг", накрая за по-лесно отбелязах "нА искам да споделям"

Ти пък, какво ти пука, щракай и карай напред.

Мамо мравке, Черните лебеди ме срещнаха в гората и казаха, че ще ви скъсат дупето! Мамо, спаси ме! Мама мравка: тихо Мравинчо, тихо, че ще ни помислят за расисти. Едно време им викахме педерунгели, а сега им викаме "различни". Какво толкова, като те насилят, детето ми, това вече не е насилие, това е модерно, ако им откажеш, ще им нарушиш правата! По-важно е да изглеждаме модерни!

Веднага да се заемат агенция да закрила на децата и прокуратурата! Да защитят българските деца!

Да се възмутите е основателно, но ненужно. Авторите на тази книжка нямат за цел да обръщат никого в "правата вяра", а само да припечелят пари. На всички е ясно, че подобни творби се финансират щедро и ще започнат да се появяват масово. А когато към това се прибави и думата "скандал" парите текват още по-сериозно. Така беше и с Лили рибката и други подобни "идеологически ангажирани" творения. Отминавайте ги с безразличие и презрение. Ние познаваме комунизма добре и го разпознаваме дори преоблечен в розово и с байраче дъгичка.

Това е недопустимо! И аз, като повечето хора, които са писали коментари, съм хетеросексуален индивид. Но с това не преча на никой, не го "навирам" в полезрението на никой. Но хомосексуалните непрекъснато тръбят за какво ли не. То че нямат права, че не получават разбиране, че са дискриминирани и т.н. Не е вярно. Ние, хетеросексуални сме дискриминирани. Нямам против който както си иска така да си живее живота, но не и непрекъснато да е пред лицето ми и това на децата ми. Представете си едно три годишно дете, докато му четете тази книжка, какви асоциации изникват в развинтената детска фантазия, и не мислите ли, че неволно го тласкате в посока, която може и да не е каквато трябва?!?

След малко ще ти изтрият коментара, както направиха с моя :)

В нашата конституция пише, че бракът е съюз между мъж и жена. У нас еднополовите бракове не са признати!

Нямам нищо против "обратните", "правите" и както искат да се нарекат. Номерът е да не ми го навират в лицето и на децата ми. Хубаво, ровете си в дупките, колкото ви душа иска, мен това не ме интересува. Не ме кефи, че нон-стоп ми натяквате, че го правите и аз видиш ли да съм бил толерантен. Добре де, колко още да съм толерантен? Нали това обяснявам, че не ми пука, ама не! - те продължават да си веят пропагандата. Аз тръбя ли нон-стоп, че съм хетеросексуален? Тяхното започва да заприличва на някаква секта и ако не си от тази секта или не ѝ симпатизираш, автоматично ставаш расист, хомофоб и к'во ли още не.

За крилатите дами и любящите се черни лебеди ясно . Препратката е лесбо - хомо - джендърска и пр. Симпатягата Мравчо обаче не ви се струва малко кафяво мигрантче , бягащо от далечни земи . И що , като му е разрушен домът не си построи нов , ами търси да се настани в чужд дом на готово ? Внушенията в тази книжица са много по-дълбоки .

Агенция за закрила на детето да разгледат това издание. Прокуратурата да се самосезира!