Как Меган Маркъл отдаде почит на принц Филип

Съпругата на принц Хари не можа да присъства лично на погребението

Обратно в новината

Коментари - Как Меган Маркъл отдаде почит на принц Филип | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Tgt

Нали ви казах да не се вълнува те. Кралицата разчита на Катрин Мидълтън и тя ще се справи. Меган ще си почива. Две снахи на едно място са много.

Кой се интересува от тая афроамериканска треторазрядна артиска в някакви филми,които никой не гледа. И това ли е най важната новина. Двама търтеи ,които не работят ,само клюки и лъжи около тях. Меган е принцеса Пинокио. Глупакът Хари седнал да сравнява тая жена без поведение и добро държание в обществото с ДАЯНА. АМИ ТОВА Е ОБИДНО ЗА МАЙКА ДА Я СРАВНЯВАТ С ТАЗИ ГРОЗНА ,ДЪРТА,РАЗВЕДЕНА КРИВОКРАКА ЖЕНА.

Боклук завършен. Ти си пък дебел, дърт,злобен, завистлив, черен и МИРИЗЛИВ. И последната характеристика не я забравяй.

не ти ли писна да обсъждаш Меган. Виж себе си. Огледай се дълбоко в огледалото лицемерно и мръсно същество

И да пишеш, и да пращаш венци, и да поместваш разни снимки, все тая. Говориш за расизъм от страна на роднините на мъжа ти, сега си седнала да поднасяш съболезнования!? Не е искрено и не е честно, спрямо паметта на стария човек.

Повярвахте ти Меган.Безочливо и лицемерно същество.Крокодилски сълзи нямаше ли.За пари не се посвени да си изкараш кирливите ризи,а сега опечалена.

Леле какъв език на махленската клюкарка. Тя кралицата не се вълнува толкова като теб.

Мисля, че е много важно да се отбележи как в село Долно Уйно са отдали почит на принца и как това се е отразило на приятелските отношения между България и Великобритания.

В Калифорния, бе. В Калифорния. Не в Долно Уйно, не и в Малко Дряново, а в Калифорния.

глупости и измишльотини!

Какво значи човечност, традиции, толерантност, почит, историзъм, но и адаптивност.....Една актриса му казала, че работи във филмовия бизнес и Той веднага я попитал, дали ще може да намине у тях, че ДиВиДи-то му нещо не работело.....Ей такива хора са, не се цупят, сърдят или съдят, а веднага поемат шегата с чувство за хумор. И първо се шегуват със себе си, за да предразположат събеседника преди да подхванат и него. Кой ли остана да разведрява обстановката след кончината Му? Факт е, че всички го обичаха и сплоти нацията си за последен път. Нека е за добър урок за младата Херцогиня и по-бързо да си влиза в ролята - млада, хубава, умна, пък и майка, какво повече?! И както се изказа един лондончанин, "какво хубаво време имаме днес за погребение!"

Боже те не се цупили и сърдели, блажени са вярващите. А херцогинята няма да си “влезе в ролята”. Тя отдавна ги е напуснала. В ролята ще си влезе Катрин Мидълтън. Тя е англичанка, и знае как се правят тези неща. Меган ще си седи в Калифорния.

Нали си имат Катрин Мидълтън? Меган може да си почива. Две снахи са много.

И аз така мисля. Катрин Мидълтън е бъдещата кралица и трябва да е до кралицата. А Меган да си стои в Калифорния. Какво да се вълнуваме толкова сега?

Първо го изкарва расист, после "почит" му отдавала! Като прочетох заглавието си рекох, явно е казала "този си отиде по реда, сега е ред на дъртата", а то венец със специални цветя било. Лицемерка!

Меган не ги ли забрави? Не се ли научи най-накрая...

Тази презряна заради ниската си култура жена, си разрешава да праща бележки, все едно нищо не е станало! А когато изрече доста лъжи и наплю цялата кралска фамилия, вкл. и принц Филип, няма значение, все едно дъжд е валял! И рабира се, не без подкрепата на Хари тъпото... А и самото безочливо послание от двамата буди недоумение - "Благодарим за преданата служба. Ще липсвате много на всички"?! Меган е американка, няма отношение към службата на принц Филип за Великобритания и тези на които ще липсва също са във Великобритания.

вдъхновяващ човек, не като соц-лидерите селяндури

Ако бях на Меган и имената им нямаше да помня вече, какви венци? Не доумявам

Дедото е получил втора доза от ваксината два дни преди да влезе в болница.

Когато си роден да пълзиш, никога няма да литнеш... И тази жена мелез, излъгала Хари, донесе срам и унижение на кралското семейство...

Тоя дядо не се ли прероди във вируса, който толкова много искаше да е? Е сега вече няма и да пита за цвета на детето на Меган.

Меган е ясно как е отдала "почит" на дядото на мъжа си, но ако го напиша във форума сигурно ще ме цензурират. Бабата колкото по-скоро я разкара от семейството по-добре.

Тя сама си тръгна, за тези, които не помнят. Нещо ги недолюби.

Меган е решила да постъпи човешки, въпреки всички злини, които й сториха, сега и венци му плете, аз ако бях и едно цвете нямаше да изпратя. Щях да си стоя ей така настрани без да ме интересува

Se taia

М да, постъпи човешки като плю в лицето на кралското семейство точно преди Филип да си замине. Много човешка постъпка, даааа... И сега има наглостта да "отдава почит".... Човешко е , разбира се... Откъде ви изравят такива, не знам...

Изравят ни. Може би трябваше да чака да я съсипят и после да я оревават с крокодилски сълзи, както ореваваха Даяна. Но Меган се усети овреме и дим да я няма.

Se taia

Какво да чака бе аланколу? Аз ли съм виновен, че някаква евтина актриса си помислила, че да си принцеса е само привилегии? Какво точно е усетила, че има и отговорности ли? И какво ми сравняваш това нещо с Даяна (която също има доста кусури, но това е друга тема)? Та те нямат база за сравнение. Даяна е с милиони класи над това недоразумение. Да си живурка в скъпата вила в Калифорния и да не се прави на многострадалната Геновева. Така или иначе повече от британска страна няма да получи НИЩО.

А бе , защо ни занимавате с тези глупостите????

Тази подмазва ли се или се фука? Видя че никои не обърна внимание, че я няма ... Тя е последния човек да се величае е нечие величие ....

Ама булята се харесва

На Меган не трябва и в мислите й вече да съществуват, а тя почит му отдавала.

"А преди часове Меган сподели в своята Инстаграм страница снимки"... Ако си бяхте направили труда да погледнете щяхте да видите че това е някаква ФЕН страница, има още сиг десетки с подобно име...това прави ли ги лични нечии страници?! Малко несериозно ;)

Аз мисля, че като напуснеш и кажеш веднъж край, значи край. Не е трябвало да отдава никаква почит.

Изобщо не е трябвало да отдава почит. Ако питат мен. След като си тръгна, трябва да не се интересува въобще какво става там.

Дираджиите, прочетохте ли коментарите под пуснатите снимки? Няма нито един положителен към Маркъл, а 90% директно я наричат убийца, жена без грам мозък и класа.

Как му била отдала почит на принц Филип-ами я какво "хубаво" интервю даде жената пред Опра, от това по-добра почит -здраве му кажи. Типично за новоизлюпена херцогиня от гетата на Лос Анжелис.

До кога ще ни занимавате с тая мърша? Първо прави всичко възможно с лъжи и цигания да вземе здравето на всички, после отдавала почит на тези, на които е навредила. Храни куче да те лае се вика на това.

Кой и дава право да се нарича херцогиня,тя си е най обикновена афроамериканка,кой и позволява да качва снимки и кой я брои за човек. Тя си свърши мръсната работа ,докара с малоумния Хари неприятности на роялското семейство,осигури си рента до живот. Хитра ,цинична жена. Те докара неприятности в последните дни принц Филип.