Коментари - Как принц Хари и Меган си представят оттеглянето от кралското семейство | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Какво тлкова има за коментиране на двама меркантили??? Значи искат си титлие, че без тях никой няма да им обръща внимание...искат си издръжка на гърба на данъкоплатците ама ще си правят ''собствен аристократичен двор''????ама иначе бягат от кралските си задължения.. Кралицата ако е твърда както до сега се е държала единствено което може да им каже напълно отговарящо на дейсвията им е - вън, без титли, без издръжка, без вземане даване с нас защото освен неприятности друго от вас не сме получили.. А тия дето ги ''подкрепяли'' да създадът фонд да им помагат за синансовата им ''независимост'' че завалиите без титли на гърба на които до сега ги споменаваха от глад ще да умрът..

Добре е да се оттеглят,да са независими,но и сами да се издържат,да се откажат от превилегии,замъци,охрана и пари от Кралското семейство.А не да правят каквото си искат,но превилегиите да останат.

Хари се е метнал на майка си Даяна. Опърничав и на нож със "старшите" в двореца. Дано и на него не му резнат крилцата. Иначе честно казано чак сега двамата ми станаха симпатични. Да поискаш да си финансово самостоятелен и да се откъснеш от хранилката на Кралицата с цената да не бъдеш вече "старши" е похвално решение. Желая им успех!

За съжаление Мегън не беше подходяща партия за принц Хари! Но какво ли не прави любовта, той просто се влюби в нея и нищо друго не го интересуваше! Кралска му работа!

"собственият аристократичен двор" ме забѝ директно в партера и даде верния отговор - тази наистина е умряла от завист и е разбрала, че никога, ама никога няма да стане истинска херцогиня, но няма да си седне на 4-буквието. Може да го докара и до съдебни дела - силно си мисля, че не го играе соло, изключвам Хари, той ........ Историята е грозна, подла, махленска, миризлива, с отглас на гето и долнопробни скандали. Роднините ѝ всъщност предупредиха, но кой да чуе? Да, съсипа рождения ден на Катрин и избяга, заряза Хари да се оправя както може - сто нюанса черно. Остава девизът на Сталин.........

Лансирана от левите соросоидни нео-либерали,които по всяка вероятност са изработили план как чрез нея омотавайки Хари да злепоставят Монархията.Хари трябва да бъде изтеглен от хея,а на нея да и дадат зелен световар да си върви(което едва ли е в плана на левите соросоиди,които дълбоко се надяват чрез всички тези скандали и циркове да разбунят духовете и да срутят монархията.Разбира се,че не играе соло-не крие левите си изродени идеи,а личен гост й беше соросовата птичка Хилъри Клинтън преди да заминат на почивка и да изфабрикуват поредната циркова драма с оттеглянето.

Бабо, няма емотиконки, но бих ти дала

Хари има нет от 25 милиона, мислиш ли че ги е изработил, а и за напред ще работи. Това са задоволени от всякъде разглезени келеменца, които в очите на някои хора са СМЕЛИ, ха кои не би бил с няколко милиона зад гърба от данакоплатците.

Всичко е за пустия му суджук! Както и у нас!

Или напускат и им се отнемат титлите и привилегиите,получени по време на брак или друго полежение няма.Полукралски титли в Монархията няма.

Няма напускане! Кралското семейство може да се напусне, само както майка му го напусна! Със или без декларирано напускане на кралското семейство, трябва да го охраняват. Нали утре могат да го отвлекат и да изнудват Великобритания, така страната се излага на риск.

Да ама не смеят както Даяна защото ако нея имаше кой да я издържа тях не трябва да има а сами да си изкарват препитанието и за това си искат титли и привилегии ама без задължения...

Я па тая се прави на кралица. Ха-ха. Ми да ти изброя няколко от кралската фамилия, които са точно с такъв статус-имат си титли, изпълняват по някоя друга подкрепа за короната, но в същото време си имат отделна работа, бизнес и живот-ПРИНЦЕСА Юджини, ПРИНЦЕСА Беатрис, ХЕРЦОГА на Кент, ХЕРЦОГА на Глостър, ПРИНЦЪТ на Кент. Достатъчно са мисля. А, пропуснах и Андрю, който също наскоро се отказа от задълженията си, ама никой не го дъвче, че си живее в двореца. Така че успокой топката.

въпросът сега е, какво можем да правим добре, освен да се усмихваме...

това там си е чиста меркантилност ... от толкова облаги не знаят вече какво искат...

Га ядаха кифтеата ни риваха...

Яд ме е, че на света има хора които в името на личната си свобода и любов към жена могат да се откажат от привилегии немислими за мен.И аз искам да кажа на шефа ,че нищо не бачкам за никакви пари, че ме управляват идиоти и че жена ми е сто кила вечно недовлен хипопотам, но съм страхливец и намирам за много по-лесно да се присмивам и завиждам на другите.

Защо мислите тези мързелани са тънки и фини-защото си спят докогато си поискат,не работят по стрес и правят когато каквото си поискат като имат лични диетолози,фитнес инструктори,което едва ли може да подсигурите на жена си.Недоспиването и стреса са основните факрори за натрупване на килограми-и лекарите са го доказали.Не говорете с толкова злост против жена си ,а вижте реалността.

Аз пред жената и шефа съм по-нисък от тревата.Само по форумите и пред приятелите ми алкохолици показвам шкембе.

Да де ама личната свобода я подплатиха с имение в Калифорния за няколко милиона. И аз ще бъда смел ХАХА

мирише на инцидент с зарядното на жиесема

ха-ха доста забавен си

Колкото по бързо толкова по безболезнено ще си получат ''независимостта''...

Мда, ще е се спъне по стълбите това момиче и то няколко пъти случайно....

Даже и врата ще си счупи.

Боли ме ...

Тези двамцата могат ли да ни обяснят, ако един клошар иска да се оттегли от досегашния си живот, как трябва да го направи.

Много ми е интересно Хари специалист по какво е и къде смята да си намери работа? Единствено мое да се запише в канадската армия и да служи там под командването на оня сикх с чалмата, канадският военен министър. Мегън ще си гледа детето, като една истинска американска домакиня. След година, когато всичко се поуталожи, ще започне изгъзици като Даяна - благотворителност, посещения, посланик на мира и тем подобни. И парите за този хубав живот няма да са от нейния джоб. То и при Даяна не бяха, ама успя да излъже маса хора, че е свястна, възвишена и интелигентна.

него не ги мисли, гледай да си платиш парното и внимавай съседа да не оноди дебелата ти жена докато си на бачкане от 8 до 5.

Хари има нет от 25 милиона, мислиш ли че ги е изработил, а и за напред ще работи. Това са задоволени от всякъде разглезени келеменца, които в очите на някои хора са СМЕЛИ, ха кои не би бил с няколко милиона зад гърба от данакоплатците.

........ брекзит, харимеганекзит, комай всички ще абдикират след излизане от европа..... да се обединят с Канада и приключва....

И сега какво? Ще катастрофира ли Меган или Хари не е от Чарлз?

без никакви задължения...

Но какво ще правят тия? Ще си пишат мемоарите ли?

Странно! Когато аз реших да стана финансово независим, моите родители нямаха нищо против и нямаше нужда да го съгласувам с когото и да било.

Твоите родители едва ли са ти доверили строго секретна информация касаеща националната сигурност. Кралското семейство е като мафията - излизаш от там само в ковчег. Хари и Меган са постъпили доста мъдро като не са уведомили вампира. Все пак спомнете си какво се случи с Даяна, когато реши, че не иска да е част от кралското семейство

Нищо секретно няма ... освен това кой с коя/кого/какво се такова. В наши дни монархията е театър, "благородниците" са актьори ... треторазредни при това.

Смъет на тези ПАРАЗИТИ!!!

Какъв "собствен аристократичен двор " може да създаде една посредствена актриса, алчна само за слава и пари? Тя виждала ли е някога истински аристократ ?Дали англичаните са толкова тъпи, че да и разрешат да си създава собствена аристокрация с техните пари ?

Ами виждала е. Даже спи с него.

lu4ka

Абе не е сигурно.

тя касиерка в супермаркет той гумаджия...

само заради това, че са известни - от реклама и т.н. ще им капят по няколко хиляди евро на месец, пък те ще се занимават с каквото си щат. По-хубаво от това - здраве му кажи...

искат да се отказват от това, заради което са известни :) пък и медийният шум им пречел уж, а искат да печелят от него :)

Ама без титлите и привилегиите нама как да са известни с нещо тяхно за което някой ще да плаща милиони за да си живуркат както до сега с привилегиите..

Казват че Николета Лозанова получавала по 6000 евро на месец от инстаграм замо от лайкове. Не ги мисли тези.

Почти всички издания в Щатите са ги взели на подббив ,присмиват им се.Защото на пръв поглед изглежда наистина супер инфантилно: ще си правя каквото искам,ще живея където ми харесва,няма да изпълнявам досадните кралски ангажименти,обаче ще си запазя резиденцията,която плащат данъкоплатците,някои привилегиите и дъра,бъра....

Сериозно? Е колко да е инфантилно.Принц Андрю, който преди месец и нещо се отказа също от задълженията си да не би да не живее както си иска и да не би да е напуснал двореца Сейнт Джеймс, където живее. Айде стига с нелепи коментари. Не е вярно това за изданията в САЩ, напротив. Сутринта слушах кореспондент от там, който обясняваше по британска медия, че САЩ ще ги приеме много радушно и хората ги подкрепят напълно в решението им.

Какви са тези глупости? Да идат да си намерят работа като нормалните хора и да не ни занимават!

егати несвързаното изявление. не си падам по такива евтинджос фентъзита. тия май са взели кралския двор и поданиците за луди и смятат, че ще им мине прозрачния номер.

Държавата ни се тресе от скандали, корупция, проблеми, хората бедстват без вода, тея ме занимавам с техните проблеми, да дойдат да видят моите битови държавни проблеми. Изобщо, тая "наша държава" е за закриване - срам ме е да кажа, че съм от БГто

Като цяло подкрепям, но все пак новината е в рубриката Лайф, от която би следвало да очакваме подобни новини - за някой друг, които може и да не четем.

Дано устискат срещу тия, които искат да им казват как да изживеят живота си!!!

Да си чувал че който плаща той поръчва музиката? То не може само да получаваш. Има си и задължения.

Устискването е елементарно-вдигаш си чукалата, отиваш да живееш както искаш и плащаш от а до я всичко със собствени средства-храна, жилище, охрана, такси за училище на малкия и т.н, а не се пазариш кат она Женския пазар ,че ще живееш както искаш, ама тате да продължава да превежда милиончетата по сметките, данъкоплатецът да им плаща охраната и билетите, да си имат държавна резиденция във Великобритания!! Нещо инфантили ми изглеждат тези двамцата-инфантили, ама меркантили.

Пак ще има папараци в един тунел...

Началото на края на монархията, нещо такова...

Е, чак пък. Ако си чел внимателно - вече е имало такъв случай заради разведена американка, при това се е отказал КРАЛ. А сега - брат. просто трчбва да ги "хръцнат " ии да ги оставят сами. Но те са толкова нагли, че ще печелят на гърба на кралското семейство от всяко действие.

на мечтите на един женски търтей.

всички монархии скоро ще отидат на бунищетъ на истэлията където им а мястото отдовна го пиша това . не може в 21 век тая мухлясала превзетост и неадекватност да съществува и най вероятно ще си разпаднат от вътре си..света е динамичен и не ще поклони и коленшчения безмислени ритуали и 95 годишна бабичка да управлява живота на млади хора тая трябваще отдавна да се оттегли ама жажда за власт пуста сега и се връща

Напротив,консервативните англичани смята да чест да си поддържат монархията,искат си я ..А Елизабет докато е жива ще държи яко юздите на цялото семейство - даже на Чарли няма доверие,иначе отдавна д аму беше предала титлата. След нея обаче,сигурно ще има проблеми

Монархии са много държави. Монархията във Великобритания има само показен характер и не влияе на политиката по-никакъв начин. На теб какво ти пречи? Да му мислят англичаните. Доколкото знам има повече туристи пред Бъкингамския дворец отколкото пред останалите атркции.

то пък един дворец, като паве е, лично съм го виждал....

напратив влияе тя повлече към брексит и даде разрешението на борис да разпусне парламента за което се извини после

по-интересното е, че смятат да ходят в Канада - интересно какво в кралството не им харесва.

Явно Хари слуша повече жена си ,отколкото баба си

Що е Канада е все британско!!

Френска е. Нова Франция.

Хаха е как какво? Меган я смляха от подигравки. В Канада "г" не могат да й кажат щото там вече живеят в 1884 по Оруел

И какво отказжане е като искат да запазят някои кралски ангажименти (и съответно кралските титли). Също ще запазят замъчето, което ще продължи да го поддържа данъкоплатеца. Голям тарикат излезе това момченце.

Общо взето искат следното -идеите наши ,а бензинът -ваш!?

Еми-такова. Като на Беатрис или Юджини напр. Те не са официални роялси, ама са принцеси, нали....И тази дето се ожени живее в Кенсингън. За знаем. За останалите, които не са хич малко да не би да знаете в какви имоти живеят и дали те са на короната или не и колко им е струвал ремонта, а....Уилям като престолонаследник има някакви спирачки от медиите, пазят го. Другите от кралското семейство -на тъмно, не ги коментират. Цялото внимание /и помия/ върху Хари и жена му. Е кой ще го издържи това. Е от това се отказват.....

по-вероятно е да си е запазил място за отстъпление. То е очевидно, че няма как хем едното, хем другото. Както пише и в статията с радост ще се откаже от всякакви кралски неща. Тея предложения са само от куртоазия. Все пак е добре възпитан. С всяка изминала година нуждата от него за поемане на кралските задължения намалява, за разлика от медийният интерес, което е изключително дразнещо. Както пишеше в един коментар да си принц в днешно време е работа за цял живот без право на пенсия.

Противоречиш си. Хем нуждата от него всяка година намалявала, хем работата на принц е за цял живот....За твое сведение през 2019г. Уилям и Кейт са посетили заедно 220 мероприятия, а Хари и Мегън 200. Не виждам намаляване на нуждата в тия цифри.....Леля му -принцеса Ан е над 70 годишна, пък се води най-работещия официален член на семеаството-тоест посещава най-много мероприятия годишно и на най много организации е патрон.

Прави са хората да реагират,не чожи една трето разрядна актириса да върти двореца на пръста си..защо бяха всичките тези сватби и показнос..и да запазят имениице за 2.5 мил паунда...не съм консервативен човек но тач си има трядиции и не може да се позволява на всякакви новодошли да си правят касвото искат..

Ний го знаем бъдещето. Меган ще продължи да виси по гарите, Хари ще си блъска главата в стената.

Е можеше да се кръстиш Нострадамус тогава, що Хендел..... Айде да изчакаме 2-3 години, пък тогава ще видим. Според мен пък Уилям в дългосрочен план може само да благодари на Хари, защото той проправя един малко по-човешки и различен път и за неговите деца. Защото и в неговото семейство има освен престолонаследник и .....двама като Хари.

Разбира се че Хари никога няма да прости на Баба си за смърта на майка си. Това кралско семейство не е по-различно то една ромска фамилия. Избиват се по между си, властта, влиянието и парите са над семейните ценности. Ужасна работа. Меган не е желана в двореца, това лъха дори от телевизията. Много грозна работа е това, което се случи с лейди Ди. Добрите хора от векове са мачкани от монархиите по света. Защото са различни и внасят надежди у хората. Давай Хари.

Монархията мирише на нафталин...

"искат да запазят някои кралски ангажименти (и съответно кралските титли)." Това е още в началото. Автоматично всичко друго надолу е ала-бала.

и аз така си представям рая- само права и никакви задължения. и сметката друг да я плати, за да не са засегнати моите чувства. а аз само да се усмихвам и да помахвам на възторжените тълпи от поклонници.

Британските медии вече гръмнаха, че Меган снощи се върнала в Канада при детето и оставила Хари да се оправя с бакиите. Освен тора Кейт има рожден днес. Изключително долно поведение. Меган вече е персона нон грата в двореца. Елизабет със сигурност ще я лиши от титлата или поне от всички привилегии, които ползва досега На гол г чифте пищови

Инжектираха черна в двореца и започна да руши вековната монархия...

Тя всичката им такава на черните

Глупости на търкалета. Уилис Симпсън да не би да беше "черна". И какво точно рушат. Нали не беше подходяща Мегън за тая роля, то не бяха критики за какво ли не-от прическа до това, че сама си затворила вратата на колата или че не им показала бебето 2 часа след като се е родило. Е, сега като стъпват назад-защо пък се отказват, какво си мислят те....Медиите и коментиращите наистина се държат като олигофрени. Малоумна работа.

нещо ти липсва логика в коментара