Коментари - Как Райя и Лиа от "Ергенът" се промениха след романтичната приказка, в която участваха | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

разкараха ги, защото са безлични и безинтересни - абсолютен пълнеж. а пък едната толкова откровенно учудена беше, че я гонят.... милата - въобразила си е, че безплатния курорт и се полага повече, отколкото на другите и то без да си мръдне пръста, да покаже някакъв характер поне. Две приказки на кръст не можа да върже. За красотата...... въпрос на самочувствие.

Първо, те са ги "изгонили" още преди няколко месеца, когато са били снимките на тази сапунка... второ, всичко е реклама и пари, никой не е бил там за "любов". Абе с една дума, тия предавания стават само да им се присмиваш.

Кви са тия азиатки?

Заложих 200 лв на парче и спечелих, че ще бъдат изгонени тази седмица. Очевидно беше, нямаха визитка видео, не обелиха една дума, без драма, не покниха ергена да му ударят по една целувка. Накрая като им каза чао за първи път ги чух да направят повече от едно изречение.

Сложила 2 кг шпакловка на лицето, изкуствени цици, уста, импланти в задника и накрая ти вика искам истински мъж

На 20 метра под апартамента ми има на докторка студио за красота,ботокс,фибър,лифтинг и т.н. процедури.С предварително записване, но винаги има като тези 3-4 кифли да чакат.Това е положението.

Ко туй ма? Кви тез уе? Хас му хар ма на вилица със студена бирица.

Хас му Кар, май е по-правилно.

Директно ми заменят дуфалага, и после като излеза от "офиса" почвам да люща парцуца. Дано ми мине.