Тази събота във видеокаста "ЗаВръзките в "Ергенът" по WNESS TV водещата Надя Павлова ще търси отговори на въпроса всичко ли е позволено в любовта. По темата ще говори психологът Лилия Стефанова. В студиото ще бъдат обсъдени и всички интересни ситуации от епизодите на най-романтичното риалити, които гледахме тази седмица.

Райя и Лиа ще дадат ЕКСКЛУЗИВНИ интервюта, след като напуснаха "Ергенът". Те ще разкажат за участието си и затова как са се променили след приказката в Бодрум.

Райя е нежна, красива и амбициозна. Обиколила е света и е опознала различни култури. За нея йогата е начин на мислене и начин на живот. Вярва, че един ден ще срещне сродната си душа.

Лиа е огън момиче, не само заради цвета на косата си. Пише любовни романи и мечтае един ден да е автор на бестелър. В студиото на "ЗаВръзките в "Ергенът" ще разкрие има ли вече чернова на нов роман и за какъв мъж мечтае.

Психологът Лилия Стефанова, Надя и Райа

Снимка: Wness TV

Напусналите момичета ще говорят откровено за предаването и за себе си всяка събота във видеокаста "ЗаВръзките в "Ергенът" с водещ Надя Павлова. Гледайте в 20:00 ч. по WNESS TV.

За още ексклузивни разговори, интересни теми и забавни видеа - последвайте ни и в социалните мрежи: Facebook, Instagram, YouTube.