Как трябва да се ядат ябълките

Това, което изхвърляме в боклука, е най-полезното

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Коментарите искрено ме разсмяха, благодаря ви от сърце. Ябълки е имало от памтивека, както и да ги ядем са си все полезни.

Целите кокосови орехи Бонго, се правят правят на компот. По три в буркан , шест лъжици захар, лист индрише и вариш пет минути за капачка.

А некой да ме светне,как стои въпроса с кокосовите орехи (кората) черупката яде ли се?

Яжте доматите с колците! Съдържат много витамини и минерали.

седи някакъв човек на пазара и продава някакви семки. пристига блондинка и пита: - какво продавате? -семки от ябълки! -ама те ядат ли се??? и за какво се ползват? -ми правят ви по умни! -хм... и колко струват? -5 лева семката! -вие луд ли сте?!? -сериозно! тия семки са специални! опитайте и ще видите... -оф добре... дайте ми една семка... - блондинката изяжда семката и се удря по главата - леле! че аз за 5 лева можеше две-три кила ябълки да си купя!!!! -ето виждате ли! вече поумняхте! -ей! верно бе! я дайте още 3 семки...

яжте фураж за да нямате проблеми....

Ще ми кажат как да си ям ябълката

Много разбирачи има тук. Горките австрийци не са попаднали на учени. Виж късокракотожуже ги има много и си ги раздава даже на лошия ЗАПАД.

Никак! Ябълките са вредни. Все едно ядеш захар с къжицата от бъркана

Бягай да ядеш люцерна и лой.

А с дръжката от ябълката - почистване ухото си.

|Така трябва вече да ги ядем , защото нямаме прасета.

На тази статия,даже и кората,като знам как се пръскат за да оцелеят,съмнява ме колко е полезна.У дома сме врагове на ,,пръскането,,но поне два пъти ,иначе нищо не остава на дръвчето.

От утре започвам да ям дръжките на ябълките

Семките на ябълките съдържат амигдалин от който се образува циано-водород, така че по-добре избягвайте да ги ядете.

Амигдалин (вит. В17) е противораково средство. Съдържа се най-много в суровите кайсиеви ядки, консумират се 7-10 бр. дневно на гладно.Трябва всеки ден да консумираш семките на 50кг. ябълки, за да ти навреди. Лекарството е в дозата.

В семките на ябълките (пък и не само на тях) се отлагат тежките метали и отровите от пестицидите. Глупавите журнаГлисти преписват всяка глупост, която видят в нета, да си оправдаят заплатките. Вярвайте само на учени от Русия, там се развива истинската наука!

Вярвам повече на учените емигрирали от Русия, а те са хиляди. Познай защо, ако можеш де.

Иронизираш човека, а ти самия си кръгла нула по информираност. Почети малко повече - ако, можеш, разбира се ;)

С колците.

50 години съм яла ябълките неправилно !!!!

Изкарай още 50г. пък после ще му мислиш.