Кака Лара е диагностицирана с онкологично заболяване

Битката й с рак на гърдата тепърва започва - подробностите ще разкрие тази неделя в "Търси се..."

Обратно в новината

Коментари - Кака Лара е диагностицирана с онкологично заболяване | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Как няма да ни спохожда рака като пием вода и течности от PET пластмасови бутилки, които отделят химикали, разстройващи ендокринната система. Да не отварям тема и за хормоните на разстежа от млечните продукти, които водят до рак при възрастните!

не виждам защо някой трябва да споделя личния си живот и да товари другите, много жени има в нейното положение, коя е тя та да има по-специално внимание, ако го прави, зада може споделената болка по -лесно да се преживее е ОК, тогава дайте трибуна и на обикновенните жени, това предаване е меко казано противно и безмилено, канят си едни и същи и им правят реклама, къде позабравени или тавика, които ги въртят по всички медии

Редко неприятна жена

Всичко това можеше да се избегне ако не се беше раждала. Иначе всичко тук завършва трагично и след битката идва друга битка която почти убива и друга която с една идея по-зле и така до летален край за всички. Всяка надежда тук забравете. Животът е смъртна присъда. Старост нерадост

Един мангал,Наркомани и Педдерази, ИЗБЯГАЛИ от затвора, Митьо може да изнерви с аларми, кучета и китайски бомбички да ИЗНЕРВИ 5000 души.. А един негър маймуна- Сисиньо може да ЗАРАЗИ с ВИРУСИ- СПИН , Ебола, Африканска ЧУма, Маймунска Шарка- 10000 души.. А един Шеф на Вииваком може да разболее с РАК и Левкемия- 50 000 души. Вииваком е на оня Крадец и масов убиец- Цветан Василев, който ОТКРАДНА няколко милиарда лева и избяга в чужбина. Тая фирма трябва да я ЗАПАЛЯТ и Закрият. Куршум за мангали и шефове на Вииваком такива !! Като убият цигански турчин- Мутра/ Мутреса- Шеф на Вииваком, СПАСЯВАТ 50 000 българи да НЕ се разболеят от РАК.

А дано оздравее.

от Българската действителност ли да го броим!? А неизвестните!?

Kanelim + Biobran

Тези две джумерки кога ще престанат да търсят рейтинг от нещастието на хората? Лигави и крайно нелицеприятни.

Това е като епидемия .

И като отиде в Турция, ко?

На никого не пожелавам това да му се случва, ама с какво тази дърта пръчка кака Лара е по-специална? Ежедневно доста млади хора биват диагностицирани с тази тежка болест.

Хора, не може ли просто да подминете новината, вместо да пишете злобни, анонимни коментари?! Не народ, а мърша! Срамота!

Няма да се оправи никога този нещастен и малоумен народ с изостаналата си народопсихология (която никога няма да споделям), ако ще и Господ да слезе, от коментарите с тази ненужна злоба и израз на невъобразима простащина, може да се разбере предостатъчно...

Японците казват ,,стара Арисака няма",има ръждива пушка.

Все негативни новини. Не може ли нещо позитивно да дават по тази БГ Телевизия? Новините негативни сега и това. Иначе дано се пребори от тази страшна болест. Пожелавам й от сърце да доживее до дълги години.

баба Лара ще я оправят и то за наша сметка! Да му мислим ние бедните и неизвестните!

Като препатил човек кратко и кротко ще препоръчам на Лара следното - Хващай самолета и в Турция!!! Нищо повече не е нужно да пиша! Всички замотали се по нашите болници, знаят...

И с какво лечениено в Турция гарантира, че ще прибори болестта? Има ли човек век, има и лек, където и да се лекува!

Неприятните водещи на това куцо предаване трупат рейтинг от лични драми. Българска медия- трагедия.

Вече отива към баба Лара

Кака Лара с голямата дупара

Рак на гърдата е елементарен за лечение панкреаса мозъка и тн са друга бира.

Глупак!

Но съм прав

Елементарен глупак си.

Лечим в голяма степен ако е открит в ранна фаза. Другите не са. Чак елементарен не бих го нарекъл, за съжаление е много сериозна болест.

Ще ме намразите, но един публично премълчаван факт е, че консумацията на мляко и млечни продукти е един сериозен рисков фактор за рак на гърдата.

Консумацията на изкуствени храни, блъскани с химии!

Няма да казвам, че е грозна, нагла, тъпа, некоректна... Няма!

Каза ни точно какъв си

Много от нас, но излизам да рева на площада нито по тв, а се боря сама

мило момиче, всички се борим сами. Само, че някой не го осъзнават. И тя е сама в битката си. Зрители много, съчувствие, акъли, критики, благословии....не помагат. Всеки води битката си сам.

Респект за кака Лара. “Милион и едно желания” беше нетфликсът на нашето детство.

Успех, Лара.

Пожелавам успех на кака Лара в нелеката битка с болестта, както и на всички останали хора в нейното положение! Това е бичът на нашия век! А за Търси се - какво да кажа? Ужасно гнусна реклама на предаването! Можеше и по друг начин да анонсират предаването си! Бъди силна, Лара!

Бая я е клел Берняну, това е истината. Че не може да я ебе си е било проблем.

Пожелавам на Кака Лара успешна битка с рака, но ако ще я гледам как лее сълзи като едно време, когато заряза Владо Береану - мерси, ще пропусна.

Заряза Владо Береану и тръгна да се еве с друг.Все някога се връща.

Да й пожелаем успех и късмет!

Кака (леля, баба) Лара дано се оправи и всичко да е наред, ама аз също имам онкологично заболяване, защо не пишете за мен защото не съм кака, леля, баба и така нататък.....

Пише се за хора, които са направили нещо и са популярни. Ти какво си направил и с какво си популярен?

Просто казва че това е нещо обичайно. На мен кака Лара ми харесва, но не виждам защо трябва да съм информиран

Доста тъпо за реклама на едно предаване да се използва такава зла болест.Сром нямате ни вие нито бтв

Дано оздравее!