Тази неделя (28 май) гост на Нели и Меги в "Търси се"... по bTV ще бъде едно от най-любимите лица от телевизионния екран - Лара Златарева, позната на поколения зрители като кака Лара.

За първи път тя ще разкрие една тежка новина - преди около месец при рутинен преглед е диагностицирана с рак на гърдата. Битката тепърва предстои, но "приемам ситуацията като нещо, през което ще премина и ще продължа напред", споделя тя.

"Понякога ми става мъчно за самата мен", разкрива пред сълзи водещата. Зрителите обаче ще се убедят, че дори и в този момент на изпитание тя не губи чувството си за хумор и любовта си към живота.

Снимка: bTV

За първи път зрителите на bTV ще видят и мъжа, с когото Лара споделя живота си - Веселин Сивков. Операторът ще признае, че се е влюбил в нейната усмивка, а тя през смях ще допълни: "Той е спокоен, аз истеричка - в това се крие нашият баланс".

Снимка: bTV

За раздялата преди години с бившия ѝ съпруг Владо Береану и приятелството, което имат и до днес, за разликата между това да си млада майка и майка в зрелите си години - Лара Златерава ще бъде докрай откровена пред Нели и Меги.