Коментари - Каквато майката, такава и дъщерята: момичето на Серина Уилямс усвоява мощния удар на тенисистката | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ясен ми е този американски арменец Оханян.Възхищавам му се на изключителния му вкус за жена и ако може само да види какви мадами оправя Циряк ще потъне в Мексиканския залив.Да му имам вкуса .

Ще поживеем пък ще видим каква ще стане дъщеря и.... Имаме много примери че не точно така стават работите...

На мен малкото ми прилича на Карфашианче, така че не е каквато майката такава и дъщерята особенно след всички обиди по адрес на Серена Уйлямс! Моля, моля!

Автора се е объркал- искал е да каже какъвто бащата, такава и дъщерята- красавици...:)

Дано щерката не усвои,,здравословните проблеми"на майка си,които и позволяват законното приемане на забранени за другите тенисистки субстанции.Относно съпругът и,както на никой не му пука какво мисли румънския милиярдер за Серина,така на никой не му пука какво говори самия той.

Наше чаве, арменче.

PEYTSCH

Каквато щерката - така мамка ѝ. Серена ще усвоява детските удари по бабешки...

Няма отърваване от тях!

Пак пълно с белоснежни българе

много добър донор си купи за баща на детето, тази Серина

Тоя Алексис само на мен ли ми прилича на късопишковец, дето обича големи и лоши черни какички да го опъват с дилдо ?

Да стане точно като майка си, една такава ни стига !

Че е "клоун" - ОК, ама във въпросното изказване на Циряк къде точно е сексизма и расизма, или щото жената е черна - трябва мъжа и да намекне?

Каквото и да говорят винаги е чрез социалните мрежи - никой не смее да и го каже в очите защото е ясно какво ще му се случи. А , по същата причина мъжът на Серина няма много алтернативи , освен да я защитава! Това в кръга на шегата... , а иначе малко са спортистите от ранга на Серина! Може да я обвиняваме и обсъждаме за всичките и човешки недостаъци, но като тенесист - шапки долу!

Какво "ще му се случи" - динозавърът ще скочи да го бие ?

Не знаех, че негърката е от Тенеси, хеле пък че е примерна тенЕсистка. Или може би тенесийка? Не знам колко трябва да си изпаднал, за да се вълнуваш от професионален спорт и да си губиш времето с него. Сигурно и холивудските бози гледаш...

Афроамериканците стоят пред сложна дилема - дали да са американци или да са африканци?

Миризливо негърско биволиц

Още едно динозавърче расте. Няма ли други новини, това ли ви беше всичко за днес? Даа, явно хабя само тока, та да изключа.....

Маймуната не пада по-далеч от маймуната :D

PARROT

Да не смееш, да кажеш нищо на негрите!Веднага те изкарват расист!

Хич да не ти пука. Проблем с расата имат черните. Няма да се обидя някой да ме нарече Белчо!

Т.е. вол?

Че кво ти пука? Заради тези либералчета, да те нарекат расист вече звучи гордо.

Детенцето сигурно и то има астма като майчицата си и вече пие лекарства

И на 40 години се гътва от лекарствата за астма.

На тази възраст и с тези пари - едва ли ще намериш някой, дето да не е циничен до костите на мозъка си и да не си мисли, че всичко му е простено и позволено. Циряк просто се излага. А Серина си мълчи - т.е. има достатъчно доблест и акъл да не се занимава с подобни палячавци. Докато виж, мъжът ѝ - изявил се е като средностатистически американски хейтър и дебил. Разправия между не особено интелигинтни инднивиди.

Като мъж вероятно се е видял принуден да защити жена си. Вие така ли оставяте вашите жени да ги обиждат сульо и пульо? Нищо чудно, че ви бягат и се омъжват за чужденци. Думата хейтър изобщо няма място тук. Имаме един класически простак и един съпруг, който ако се обади да защити жена си става хейтър, ако си замълчи е путю, който оставя да обиждат жена му безнаказано. Няма угодия.

Сексистко и остаряло е да се защитават жените, изкраваш ги слаби и недъгави така.

Глупости! Циряк нито е обиждал на негро, нито е казвал, че не става като жена! Просто е коментирал ваншните белези на спортната ѝ форма. От къде на къде "расист и сексист"?! И аз защитавам жена си. Има хора, дето са яли бой заради нетактичното си отношение към нея, дори. Но си има доста по-елегантни начини. Ако Серина беше бяла, репликата на Циряк нямаше да е различна, нали?!

Напротив, нали сте бели, хетеросексуални, православни мъже, които държат на православните ценности? Ако наистина сте такива, сте такива във всички аспекти, а това предполага да си защитавате жените. Сексистко е да ги защитаваш, но не е сексистко да им плащаш по-малко и да ги смяташ за по-глупави и т.н Това си е двоен стандарт, от който сега мъжете най-много плачат. И като не щете вие да си защитавате жените, те ще ходят при чужденци, а вие ще подсмърчате отстрани и ще ги наричате курви, пресметливи и алчни.

И къде е "защити жена си" - от далечината на някаква социална мрежа ? С пискливо гласче и тънка ръчичка написа нещо ? Аман от меки китки. Ако беше мъж - да отиде при него и да му отгърми два туката - това разбирам мъж (простете, че накърних нежните ви чувства, малко съм старомоден).

До Явно си жена. Ти сериозно ли го пишеш това? И като как да стане да се вдигне от Америка до Румъния да му отгърми два? Ми направо да му отреже главата. Убийство на честта, като тия с остарелите разбирания за кръвното отмъщение.

Злобни Негри ! Винаги се правят на ЖЕРТВИ !

ми е странен бледоликия, какво ли е намерил в тази жена :)

Пари, много пари.

Намери инфо кой е той и какъв е. Мулти милионер много преди да се ожени за нея. Даже в сравнения с него, тя е беднячка.

Мъжът й е в пъти по-беден от Серина, въпреки, че е милионер! Състоянието му преди брака бе около 4 милиона! В САЩ милионерите са около 5,5 милиона.

Нищо подобно. Още на 23 годишна възраст продава сайта Reddit и има 9 млн. долара, а сега е на 37 г. и със сигурност състоянието му е повече. Дори и Серина да има повече пари, и той не е на социални помощи и да се твърди, че е с нея зарада парите ѝ е нелепо.

Била като назобена.. няма неназобен в професионалния спорт. Който се е занимавал знае, другуто са форумни разбирачи.

И до ден днешен не знам какво имаше в тая шепа шарени бонбонки, дето ни ги даваше доктора. Като го питахме кво ни дава казваше витаминки за подсилване, гълтай и не се обяснявай... :)

Без да коментирам външният вид на Серина и доколко дъртия пиргиш има право да я критикува за това, ще попитам какво непочтено има в това Серина да продължава да играе? Ако имала почтеност, щяла да се оттегли! Този човек има представа какво означава думата почтенност? Какво общо има с почтеността това, че Серина продължава да играе? Някаква измама ли върши, що ли? Че това даже е в плюс на съперничките ѝ, че е дебела и трудно подвижна. Така ще могат да я побеждават по-лесно. Но това си е за нейна сметка, на дъртия какъв му епроблема дали пада или бие? Нали я видяхме колко трудно подвижна е срещу нашето любимо Цвете? Колкото и да ми се искаше Цвети да я бие, не можа. Оная очевидно е по-добра. И какво, да ревнем айде спирай да играиеш, щото си дебела и грозна? Нелепо е, да не говорим, че е на този тип не му е работа да дава оценки за нея, най-малкото да ѝ казва кога да спира да играе. Бил дал мнение, че е грозна и дебела. Ок, макар, че пак е нетактично, но кога да си прекрати кариерата си е лично нейна работа. Ако може да се държи на краката си и че чувства добре, да си играе ако ще и до 100 г. Хич не му влиза това в работата. Този над 80 годишен. Все едно Серина да му каже, айде дърт си, напускай поста шеф на Румънската тенис федерация, спирай с бизнеса и отивай в старчески дом.

Този коментар за почтенността по-добре върви за него. По-добре е дъртият да се махне и да освободи път на някой по-млад, по-етичен и по-разбиращ да ръководи федерацията.

Оф, с непочтеността Циряк намеква за физическото предимство, което Серина си осигурява, като продължава да играе на разрешени стимуланти. И румънецът е един от малкото, които си позволяват да повдигнат темата, защото е дърт и не му пука вече особено.

Чакай ся, какви физически предимства? Нали е дебела и трудно подвижна? Предимствата са за противничките ѝ при това положение. А що се отнася до Загубени в превода, твърде вероятно е да е преведено неправилно. Но дори и да става въпрос за естетика и благоприличие, пак не е негова работа. Това е професионален спорт, при това силов. Няма как спортистките да хем, естетически красиви, хем мускулести. Само нашето Цвете е такова и тук там някоя рускиня. А благоприличие? Че тя да не проститурира, че да говори за благоприличие? Жената играе тенис и го играе засега добре. Да не го играе гола, че да е неприлично?

Изглеждаш грамотен/грамотна. Съгласен съм с повечето неща, написани от теб. Но дали прочете оригиналната статия. "Почтеност" не ми се струва преведено правилно от жулналиста. Естествено, че тук не може да се говори и не става дума за почтеност. Използваната дума е "decency", което според мен би следвало да означава "благоприличие". Ами и аз мися, че напоследък не е много естетично да гледаш Серина на корта, но това не значи, че съм "клоун, расист и сексист". Иначе колко ще играе си е нейна работа. Но, не е работа на мъжа й да обижда всеки, който не е съгласен с това!!!

Е как изглежда Серина- като назобана батка.

Тъй тъй, нищо не можеш да им кажеш на ма му ните вече сме тяхната планета ... Само да кажа, че ако не беше музиката, бягането, баскетбола и продажбата на наркотици, какво щяха да работят? Хм, програмисти?

Алоу, Онанян, на мен ми пука, бре! Тириак е изразил мнение , като аз не видях някъде обида срещу слабата и елегантна Серина. За разлика от него, ти, Онанян, го обиждаш без основание на "клоун, расист и сексист". Защо? Означава ли това, че всеки, който не харесва Серина, или пък ти си мислиш че не я харесва, е такъв?

ще стане същия назобен добитък като майка си