Серина Уилямс наскоро бе отново критикувана за начина, по който изглежда. Това се случи, когато бившият тенисист и настоящ президент на Румънската тенис федерация Йон Циряк в интервю по румънска телевизия си позволи да направи следния коментар за тенисистката:

"На тази възраст и при тези килограми тя не се движи така, както преди 15 години."

81-годишният румънски милиардер допълни, че Серина е невероятен спортист, но "ако има почтеност,", трябва да се оттегли.

Самата тениситка не отговори на нападките на Циряк, но нейният съпруг Алексис Оханян я защити с пост в социалната мрежа Twitter, в който казва:

"Ясно е, че на никой не му пука какво смята Циряк."

След това съпругът на Серина допълни, че е трябвало да провери в Google кой всъщност е той и с присмех посочи, че Циряк няма нито една титла от турнирите на Големия шлем.

"2021 г. - няма да мълча, когато някакъв клоун расист и сексист е взел семейството ми на прицел."

Вместо да се впусне в обяснения по този въпрос или в отговор на нападките обаче, Серина избра социалната мрежа, за да покаже нещо много по-ценно, а именно как тренира малката ѝ дъщеря Олимпия.

Вижте снимката >>

На кадъра, който Уилямс е публикувала в своя Инстаграм профил, се вижда, че Алексис, която е едва на 3 годинки, притежава хъса и усвоява мощния удар на своята звездна майка.

Серина явно върши чудесна работа като майка и като тенис треньор на своята дъщеричка, а снимката е уловила идеалния момент, в който топката е във въздуха, а Алексис се готви да я удари с перфектна стойка и боен вик.

Бащата на момиченцето - Алексис Оханян, също сподели този кадър в Twitter.

Приликата между майката и дъщерята е повече от очевидна. Няма съмнение, че с учител като Серина Уилямс, малката Алексис Олимпия ще овладее перфектна тенис техника, както и желание за играта.