Коментари - Какво да подарите за Коледа на най-важните мъже в живота ви | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Това са най- глупавите подаръци! ХО ХО ХО ХО

Най-добрият коледен подарък за тази година е Музикален Гранатомет!

На моя ако го намеря да е в живота ми, ще му пиша песни и ще му гледам на карти Таро. Ако е послушен може и един Хюман Дизайн да му врътна. После ще ида да се забавлявам с другарчетата от ЛГБТКЮ+ сектата.

Поне ден или седмица спокойствие от претенции, очаквания и проекции. Най-добрият подарък за мъжа. Да може да чуе собствените си мисли. От друга страна, не го правете. Не се знае, може да му хареса и да ви пусне да упражнявате "свободна професия - инфленцър" или да се борите срещу патриархалният гнет.

Единственото нещо, което наистина притежаваш! Твоят Гз...

За мъжете по едни чорапи, за жената айфон, нали така жени? ;) Общо взето, ако една жена е искрена в любовта си, вярна е, не вдига скандали за без нищо и държи на мъжа си, то нищо друго не му трябва, никакви подаръци, освен да знае, че тя го обича. Обаче понеже знаеме, че това се случва само в приказките, жените ще вземат по нещо от немай къде с парите на мъжете си.

Никога не се подаряват ножове и часовници.ТЕ СА НА РАЗДЯЛА .

Мъжете сме лесни, и 5 минути спокойствие стигат.

Правата лопата.

На бившия ще подаря една точилка, да си точи баница, че на новата му изгора, ръцете и са пъхнати, там където слънцето не огрява

роги ли ти сложиха, а и са те изоставили маЙ

Бати тъпите подаръци

По отношение на любимата жена, отговорът е нещо лъскаво с вибратор. Ако и харесва лъскавото, добре, ако не и харесва с вибратора да се самонатакова анално, то и без това през цялата година вървят подаръци и подир капризите и се ръсят кинти ...

Не го ли дигаш бе бате, или на чуждо ти става?

Най - МИЛОТО СИ !!!