17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Водата за уста освен алкохол, съдържа и хлорхекседрин и ти изтръпва езика като ударен от ток. Не е хубаво постоянно да се убиват бактериите в устата, защото част от тях имат отношение към храненето. В българските пасти за зъби, понеже си мислят, че като набъхат дезинфектнти ти решават проблема, ти изтръпва устата след миене, а самите пасти нямат толкова почистващ ефект. Не очакваме активен въглен и въглеродни нановлакна, но поне може да имат малко по-човешки вид. Въобще и повечето почистващи препарати все едно са правени в час по трудово - никаква мисъл че човек ще ги ползва.

Като ти чета написаното си мисля че устата ти мирише на смърт и сигурно се къпеш от есен на пролет....егати ти мизерника си !

Поредната тъпа статия. Никъде не се споменява, че лошият дъх може да е от заболяване: най-често стомаха, болна жлъчка .... А тези, които имат извадена жлъчка, устата им мирише.

Повечето българки пушат безразборно и не само устата им, но и оная им работа даже мирише отвратително!

Мъжете да пият сок от ананас за да може жените да нямат лош дъх в устата. Факт.

goadron@

От сутрешната бабалюга по- добро средство няма!

Най-доброто лекарство за лош дъх са 10 грама ракия преди лягане. Държи се в устата докато се услади.

Дир, просто ме разцепихте с гаргарите с олио! Думи нямам!

"Взимате една супена лъжица олио и жабурите устата си с него в продължение на 15 минути"- сигурни ли сте за времето , защото 15 минути жабурене ми се струват много.

Да, времето е горе-долу толкова - 10-15 мин. Изпробвал съм метода, тъй като имах рефлукс и освен че помага за него, помага и за лошия дъх?

Забравили са да кажат, че слушането на чалга също допринася много за зловонието! ... справка: ГЕРБ!

Ах, колко си просто моето момче.

Внимавайте как спите и как дишате. Супер съвети. Може да се добави и внимавайте какво сънувате.

"Мазнината улавя бактериите в устната кухина и те се разтварят..." Браво на дописника, просто недостижим!