17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Винаги най-страшен ми е бил въпроса искаш ли да се е.ем ?

Може и без грим и камуфлаж, даже така е по красива, иначе е една дърта лъжа, мъжа тогава няма въпроси към такава, задължително и той е без,, грим,,...!

Да, имам слабост към стари мъже с големи дупета, не към момченца с клинове с малки и космати дупета... Хага га, смешки....!

Утрото на деня в който взимам заплата ме е страх да шавна в леглото, камо ли да питам нещо...

Страх ме е да питам,колко баджанаци имам.

Аз не питам никакви въпроси, просто правя каквото си искам

Не че ги е страх да ги питат тия въпроси, просто отговорите слабо ги вълнуват

Ако питаш жена защо се гримира, ще каже че го прави за себе си. Всъщност има 2 основни причини. 1)Камуфлаж-не се чустват сигурни в себе си и не се харесват достатъчно. 2)Съблазняване-повче атрактивност, успех в социална среда, кариера и сред мъжете.

Попитах: - Искаш ли да го направим? - В мензис съм. - Какво от това? Направихме го 3 пъти... После ми каза: - Защо не сме гаджета, щяхме да се ебем по цял ден. Сефтето ми беше, още я сънувам...♥️♥️♥️

Личи си, че си романтик!

Страх ме да питам,колко чифта рога нося.Така се утешавам,че не са много.

Може и да са нула.

Страх ме е да я питам дали мога да и нося бикините и, и затова тайно си ги слагам като я няма.

Може и дамските превръзки, няма да забележи

Няма мъж, който поне един път в живота си да не се е обличал като жена. Това е нещо нормално и само комплексари не си го признават.

Добре, Румене, но после в пералнята, а не обратно в гардероба, нали?

Дир, да не би таргета ви да се измести към третокласниците? "Споделено от лексикона" хихихихихи.....:)

За какви пропорции говорите,? Избора на българката е нисък, плешив с голям гъз и тесни рамене. Няма по комплексирана жена-да не вземе да я засенчи!

Всички описани от теб физически черти говорят за богат и добър човек и всички жени по света харесват точно такъв тип мъже. Пукни от яд!

Живи и здрави изродчетата. Аз от яд няма да пукна но твоята свиня от инфаркт и смръдлива пот ще умре, комплексирано парцалче.

Да го вдигат заради затлъстяване. Затова българките са злобни, щот нема кой да гощи е.е.

Това е един от редките случаи когато предлагането определя търсенето

След наколко години съвместен живот, няма въпроси,които не бих попитал. Даже вчера му казва " влизам за едно бързо душче"...... бързо, 1 час и отне. Чукам на вратата, викам си удави се. Не, пляцика се вътре нещо. Научил съм се, че " ей сега" при жените може да означава след няколко часа.

А пък аз се научих, че когато мъжът казва "Ще го оправя, няма проблем", това може да му отневе между 6 месеца и 1 година. Така че по-добре се обадете и платете на специалист да ви оправи каквато и да е повреда в дома, за да сте сигурни, че ще е от 1 ден до 1 седмица.

Ама, Пене, нали тоя специалист, дето ще дойде пак мъж ще да е най-вероятно, че не си спомням у нас водопроводчик, кабелджия, бояджия и прочие жена да е идвала.

wtf? цикълът бил "болка, хормони, кошмар." Това е само ако жената е тежко нервно болна.

Това не е статия за жени, а за кифли.

"Добре съм!" и "Всичко е наред". По-добре да не стигаш до тези фрази:) Моята преди два месеца я ядосах. Срещнах едни стари приятели Събота 15ч и се запихме на вилата на единия. Неделя в 17ч се прибрах.

А защо имаше червило по бузата?

Какво се страхуват да попитат мъжете: Кога най-после ще се разкараш, че ми писна от глупостите ти!?! :-) ама вместо това казваме, "всичко е наред" :-D хахах :-)

Ужас е, когато знаеш за какви глупости си мислят жените. Само в два случая не си мислят за мъж, когато ходят по тесен въжен мост и когато ги гони куче.

Мене па не ме е страх да питам ни едно от тия неща. Страх ме е от разходите, който може да произведе без видим ефект. Като цяло е добре, че мъжете не разбират жените, защото ако вземат да ги разберат, че и да споделят дертовете им всички ще станем жени, както между впрочем, някои се опитват да ни накарат. Жените, колкото и да се дразнят, че са неразбрани, всъщност искат да е така, защото истината е, че повечето държат на мъж до себе си, не на приятелка....Слава Богу!

Най ме е страх да я питам с кой е била вечерта след като се е прибрала в 6 сутринта от парти.

Мен най ме е страх да я питам защо не си е избръснала мустаците.

Най се страхувам да я питам дали и девствена.

Няма нищо лошо в това да гледаш мъжки дупета. Аз също ги заглеждам, макар и да съм женен.

Да не би да сте омъжен?

Проблем ли имаш? Всеки нормален мъж се загражда по мъжки дупета.

Не виждам никакви проблеми в това. Поне аз с приятелите ми ходим до тоалетната заедно.