17-11-2017 20-11-2018

Коментари

а за нехаресващите Шкембе? А за Невеганите? А за Веганите? А за любителите на петинга, фистинга и с други отклонения? Влачат света надолу, дълбаят, дълбаят.

До 2024 Щатите няма да съществуват...

Някакво 10-годишно лапе казало нещо-си и веднага се мисли и прокарва закон. Брех, тия демократи!

Когато бог иска да накаже някого, му вима ума! Понеже едно хлапе на 10 години казало една глупост и тъпите калифорнийци се юрнали да сменят закона. Но след като там вече обявиха че краденето на стока от магазини на обща стойност под 1000 долара не е престъпление, за да могат черните да си клрадат на спокойствие- какаво друго да очакваш?

Трябвало да оставят децата да бъдат деца, затова ще им промиват мозъците с ЛГБТ пропаганда. Идеята за половонеутрални играчки, дрехи и т.н. я налагат точно те и лесбийките феминистки, опитвайки се да нормализират операциите за смяна на пола и да размият разликите между половете. Тази пропаганда е насочена най-вече към децата, които все още се развиват умствено и физически. Психически здрав възрастен няма как да се поддаде на тези глупости.

Тези дето стрелят по 10-20 мирни гражданина, полово неутрални ли са?

хей мисирки педалски,виждам,че сте едни мноооого прости едноклетъчни...вашата майка да еба в устата педерастка...искам да ви наредя до стената и да ви изчистя до крак,майка ви ебана мутанска...как никой не си разбута празната кратуна и да помиски= ТОВА ИНФОРМАЦИЯ ЛИ Е? или пари и да ви ебът в шибаните задници само знаете да искате?

Не се ли обърнем навреме към нормалните държави Русия и Китай с нас е свършено.

Всички са хора на този свят - както се пееше в една песен. Не го забравяйте. Някои от тези заклеймените от вас са много по-добри човеци от мнозина. Хайде със здраве и бъдете по-добри хора.

Царството на мъжете свърши,дойде ред те да бъдат дискриминирани и обявени за това,което са Слабият пол,който без жените е тотално изгубен

Това не е равенство.

Ами не са й давали да си купи пистолет като малка, щото било момчешка играчка и наваксва в късния пубертет с истинско автоматично оръжие. Или не са му давали да си играе с кукли като малък, че не било момчешка занимавка, а са го натискали да си играе само с пистолетчета и пожарникарски колички и или става премиер на Източно европейска държава или хваща истинско оръжие и стреля на посоки, щото не му е позволено да си играе с кукли , а и те не му пускат..:))

Ако небеше армията от НПО-та, цялата държава, работеща за вас,позитивна дискриминация в правото, какво щяхте да правите?

До тези, които още не знаят: Всъщност, има отдавна открито лекарство срещу хомофобията - казва се "Образование". Идете се лекувайте!

.Светът се състой от два пола женски и мъжки. Мъжът обича жената и жената обича мъжът и се ражда нов живот.Никой от останалите синтетични полове това не може да го реализира и точно за това протягат грабливите си ръце към човешките деца.Издигат се като ценности педофилията ,купрофилията ,геронтофилията,некрофилията ,зоофилията и други такива "иновативни" неолиберални, еврогейски и демократични перверзии-направо красота.Силно се надявам, че зависимите български правителства ще последват примера на Орбан.Всичката тази прокиснала помия ,с която ни заливат под диктата на запада е част от отварящият се прозорец на Овертон,за навлизана на перверзиите в нашият живот.Крайната цел е обществото да се превърне в една безмозъчна сива маса, лесна за управление

Тия съвсем откачиха!!!

Точно защото съм образован, знам, че хомосексуализмът и джендър дисфорията са се водили болести според МКБ на СЗО. Единствената причина да отпаднат, е натискът на ЛГБТ организациите и политиците.

И дълго време лекарите са лекували повечето болести с кръвопускане.

Луд и НПО умора нямат.

Виждам, че с Вас са успели - да повтаряте и слагате всичко това под общ знаменател отнема от силата на позицията Ви. Истинският проблем са крайностите - както Вашето мнение, така и написаното в статията са крайности, а историята е научила, че те никога не решават проблема. А истината е някъде по средата - има 2 биологични пола, биологията не може да бъде промена, абсолютно прав сте, че само те могат да създадат живот. Никой не кара мъж, който харесва жени, да харесва мъже. Никой не трябва да кара и мъж, който харесва мъже, да харесва жени. Толкова е просто. Но без пропаганда - без пропаганда и от двете страни! Никой няма право да облъчва децата с каквото и да е преди да станат достатъчно големи и разумни - това включва облъчване с петдесети пол, облъчване с религия, облъчване с това, че той трябва да порасне, да се ожени и да носи пари, а тя трябва да порасне, да се омъжи и да гледа деца и да прави мусака. Никаква пропаганда, децата сами стигат до правилния извод, а и забранените неща се струват най-привлекателни.

?

Сигурно се кефиш на онея мъже дето разбиват женски глави по разни бойни спортове, защото са се "определили" като жени. Това което вие наричате равенство отдавна се е изродило в нещо друго, а именно откровенна и яростна злоба и хейт към всички нормално мислещи хора. Да, има неравнопоставеност все още (мъже - жени), в някой сектори, заплати и т.н., но от както се помня, стереотипа жената да е само в кухнята и да се занимава само с децата и да е машина за разплод, отдавна е изчезнал. Света е голям и възможностите са неизчерпаеми и трябва да си страшен късметлия да ти откажат нещо само защото имаш или нямаш нещо отдолу. Така че това, за което се борите, е някакво вътрешно удовлетворение, което няма да бъде постигнато така или иначе.

ши ги ... у ......

Нищо нередно не виждам в това - играчките да са просто играчки, а не играчки за момче, играчки за момиче, децата са си деца ;) Унисекс, тази мода в дрехите/обувките я има от мноого години, ама пусто, никой не се е сетил да пропагандира, защото не беше модерно, та и затова на никой не му е направило впечатление ;) Виж, идеите за бисексуалния син на Супермен и тем подобни, вече ме дразнят. Половата ориентация (каквато и да е тя) няма място при малки деца. Но пък в Азия този комикс ще има успех точно заради това, предполагам. Странни времена.

триещи коментарите. Тъй де.....дупето няма пол.