Калифорнийски съд може да възобнови делата срещу Майкъл Джексън за сексуално насилие над деца

Това е ход, който съдът вероятно ще предприеме след предварително решение от миналия месец, което разпореди връщането на делата за разглеждане от по-долна инстанция

Обратно в новината

Коментари - Калифорнийски съд може да възобнови делата срещу Майкъл Джексън за сексуално насилие над деца | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Демократите се чудят как да нормализират педофилията, така че това ще бъде прекратени преди да осъдят този. Между другото и Бил Гейтс е педо.

Ако вярваш на това че Майкъл Джексън е педофил, при все че няма и 1 доказателство за това, при това че има хора зад него и такива, които целят да му вземат парите и говорят за него едва след смъртта му, значи си ПЪЛЕН ОЛИГОФРЕН!

Ко нещо е туй хамериканската съдебна система ве....за пари кво ли не праи... айде закривайте тоя коптор че да си отпочине света

Да му осъдят оная работа дано .... Скапани дегенерати............

Има една цинична българска народна приказка за боя и …, че не се връщали. Но тук като обвиняваш, трябват и доказателства. А има и друга като тръгне мълвата, че сестра ти е … иди доказвай, че нямаш сестра. Истината в това отношение не я знам за Майкъл Джексън, но знам, че имаше невероятен талант и труден живот. Такива хора не се раждат всеки ден, а дали е бил педофил е много грозно и е редно да се докаже.

Бахти тъпотията да съдиш починал Не ви ли е срам бе ДВМама

Доколкото зная, Майкъл е бил кастриран по настояване на собствения му баща, така че няма как да е педофил. Всичко е ЗА ПАРИТЕ МУ. СЪЩОТО КАТО ПРИ БРИТНИ.

Направо да съдят Адам и Ева и да приключваме. Не че не са го направили - всички изглежда ще им дължим даже заради въздуха, който дишаме.

Чудят се как да му вземат парите...изоди

И го вкарайте в затвора. Да живееееееее хамериканската ДИМОКРАЦИЯ

Никога няма да повярвам ,че Майкъл е вършил това. Става въпрос за много пари.

Това е прекалено алчни гадни свине ще съдиш починал човек .Нали преди време същите момчета казаха че няма насилие върху тях и това в съда го заевиха

Ей това е прецедентното право. И умрелия ще осъдят посмъртно.

За американците няма нищо свято, освен парите, как се съди починал човек за недоказани твърдения? Приживе не успяха, а към днешна датабе просто възмутително и морално укоримо. Ненавиждам американската ценностна система, идеите им за всякакви малцинствени простотии, да не говорим сек*уалните им девалвации.

Американската цено$$$$т Е една. Няма втора по света.

Понеже новия филм попритесни педофилите в Холивуд и решиха да се правят на праведни та изкараха пак Майкъл виновен, така и така го няма.

Ехаа... Пак експерти от форума, които познават личния живот на Джаксън по-добре от всеки друг. Дано вашите невръстни синове или внуци се повозят на влакчето на някой богат и известен чичак. Ще ви питам каква ще я пеете тогава.

Още не е разхладило, брат, потърси сянка

Абе анално-податлив педераст такъв, ти позаинтересувал ли си се изобщо дали са намерени каквито и да е доказателства, че е такъв? И ти да си чувал че Джордан Чандлър - детето, което го обвини за блудство през далечната 1993 г., си призна че е лъгал поради натиск от страна на родителите му, за да вземат голяма сума пари от Джексън?? Айде по-добре си трай и си стой в миризливата кочина, че ставаш от жалък, по-жалък!

Те от гроба не могат да го мръднат ама може да изтупат някой милион обезщетение от наследници или фондации на негово име.

От гроба ли ще го извадят? Деградирала краварска кочина.

Изи мъни!