17-11-2017 20-11-2018

Коментари

влюбен бил, ма не вярвал в брака! Аман от зализани безмозъчни хубавеляци, дето се опитват да ръсят мъдрости, по въпроси дето не разбират... Щото по-лесно - като ти стане трудно и просто да си тръгнеш... Безотговорници на дърти години - колко щеш... огромни маси..

Стар ергенин!

Какъв е смисълът да ползваш някого и при първа трудност да забегнеш при следващия прочее.....брака е борба,брака е най-голямото доверие и знак за това,че някой те цени и обича.....не примка! Не губи времето на жената!

Още един егоист и безотговорния,който не разбира брака и не е зрял а и явно не обича истински! А явно и християнин не е. После защо жените не раждат или раждат на стари години то няма адекватни мъже

Врачански не знам колко хубав живот води, но от хубав живот с много любов един хубав мъж не погрознява и остарява преждевременно, а от егоизъм и порочност.

При такава съдебна практика - само така !

Всеки който мисли за брака като споразумение значи никога не се е влюбвал няма споразумение в живота, имаш деца и семейството, т.е родители, християнско е да помислиш за тях, тук казвам и за мъже и жени важи, другото е егоизъм

Аре стига с тия бракове, бе, пишман моралисти. Гледайте си собствените криви ниви.

Е няма как да вярваш когато не си влюбен, хората се обичат без задни мисли в името на любовта и общото начало т.е.детето

Е как да вярва в брака, като приятелката му е женена, за побратим отвъд океана. Върти геврека момчето, докато жена му тук върти Калин. Току виж си променил мнението, как иначе документи за Хамериката...

Жалко, че някой хора се вземат прекалено на сериозно. Добър актьор, попреминал красавец, но с доста голямо его. Няма нищо лошо в брака, така засвидетелствуваш любовта и ангажирането си с другия човек и отговорностите, които си готов да поемеш. Безбрачието не е същото!

Страх те е, дорогой!

Не вярвал бил в брака, наистина интересно ... Ми, то какво да му вярваш на някакво там юридическо споразумение. Сигурен съм и че и в имотните сделки не вярва, в крайна сметка една имотна сделка само разваля устното споразумение, щото утре като решиш да се отметнеш и ... ядове, ядове! Не винаги, де, големите "играчи" винаги успяват да се измъкнат от закона, понеже са "над" него.

Съгласен съм с Калин. От гледна точка на хората, които се развеждат... не искат и да чуят за брак повече. Да се счита като превантивна мярка, на женските 'настроения'.

Глупости, много от тях се женят пак.

България е на първо място в Европа по фактичесто съжителстване, т.е. липса на бракове, по такъв тип социален разпад даже и в любовта ни. Такъв тип разбирания, като на този актьор, са пагубни за градивността, за отговорността на хората да имат нещо свое и да си го пазят и да се борят за него.. Това е семейството! Няма кой да обясни на този глупак, че този негов живот е живот на парче, day to day, без ангажименти и без усилия да изградиш нещо истинско, в което да вярваш и на базата на което да градиш кариера. Това е само едно от нещата, по които се различават някогашните големи актьори от времето на Коканова и днешното поколение откровени наркомани.

И без друго вече сме "бегали" като нация. Да се любят там, да се кефят! Любовта е ден до пладне, няма да се късат нерви, после иде следващата любов и по-следващата и по-по-по ... следващата, любов да има, да живее любовта! Виж, като се счупи любовния инструмент, вече не знам!

На съвременната жена. Имаш ли пари , обичам те до живот.Нямаш ли пари обичам те до сутринта.

Ти не вярваш, ама Никълъс Кейдж вярва.

Luna0102

Той Н. Кейдж пък другата крайност- да не му се усмихнат насреща и се жени, те и затова женитбите му траят до следващият дъжд.

Дали само му се усмихват или провят широк шпагат.

Значи толкова е влюбен. Един мъж не иска ли да ке обвърже с една жена, значи си оставя вратичка да търси и си мисли, че не това е жената. Не я обича.

и този, кога дойде в големия град, кога се взе за големия артист, и кога реши, че е станала голЕма работа, а по-спокойно, не се взимайте много на сериозно, нито някой нормален ви гледа, нито имате бъдеще в тази страна, като артисти, тук театъра го бива, но киното и телевизията са кръгла нула!!!!!!!!

Че то всички големи актьори и актриси ли са от големият град. Незнаех, но мерси за уточнението. Поредният комплексар!!!

Щото така им е по-лесно на днешните мъже-принцески

Е, ми чедо, сори. Зодия Близнаци си. Дет се вика - поне 2ма сте вътре в главата. Днес искаш едно, утре друго, а като видиш зор - отлиташ.

Време е да признаеш, че името на приятелката ти е Пешо :)

Един подпис нищо не може да развали. Развалят го хората

Не е подписват, с дънданията и селяни ята. Мъжът ми каза "Отиваме и се женим само двамата."

Не е подписa, a дънданията и селянията. Мъжът ми каза "Отиваме и се женим само двамата."