Звездата на нашумелия сериал "Господин Х и морето" Калин Врачански разкрива, че винаги е бил влюбен и в живота му винаги е имало жена.

Вижте снимки на Калин >>

"Да, имам приятелка. Влюбен съм в момента. Ще кажа само, че е страхотна", казва харизматичният актьор в интервю за списание Diva.

Той ракрива, че за него е важно с една жена да се чувства добре и тя да го кара да се усмихва. С годините и с добиването на популярност актьорът станал по-предпазлив и внимателен, но не отрича, че когато е бил по-млад е правил своите грешки.

Врачански споделя, че за него не е проблем да бъде моногамен и когато е влюбен и има всичко необходимо във връзката си, не търси други жени. Родителството не е фиксидея за него: "Ако стане - стане", допълва той.

Сватба обаче няма да има. "Подписът по-скоро би развалил една чудесна връзка", споделя Калин и допълва, че не вярва в брака.

"На сцената съм се женил, в киното също. Взел съм си моето", казва още Врачански.

Актьорът не крие, че в живота му се е случвало да плаче за жена и предвид емоционалната му професия има нужда да проявява чувства във всеки един момент.

За ролята си в "Господин Х и морето" Калин разказва, че се е вдъхновил заради Стоян Радев, въпреки че комедийните роли са предизвикателство за него като драматичен актьор. С героя му Деян си приличат по това, че не гледат прекалено сериозно на живота.