17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Като планетата Сатурн е в главата.

Ти си като Сатурн в задните частни. И още нещо, ако имаше семейство, което нямаш, нямаше да те намеря с дни и месеци да обсъждаш снаха си по дир-овете. Но ти не си растнала в нормално семейство, за да знаеш какво е. За мен си най-големият боклук, който съм виждала. Няма да пусна детето си у вас и аз няма да дойда у вас. Да не си посмяла да караш мъжа си да ме кани. Надявам се да сме се изяснили вече.

Винаги може да се откаже.

Разбира се. И дано се откаже. Не си заслужават.

Дано. Ама-надали.

Поредната ''жертва'' на нейните си фантасмагории че колкото и да се напъва за нищо не става... Кое точно е ''несправедливо'' че не разбрах???Значи давай да лицемерят за да не и накривят капата на тая хората...

Свиня ли коментира тук, че не разбирам

Погледнете се в огледалото....

Не ставаш за майка. Колкото и да се напъваш.

Гледам експертите по двороцов етикет и расова хигиена са отново по седлата и маат с шашката. :)) Човек, ще рече, че те са били по-добър материал, но са ги подминали. ;)

Всъщност се отнесоха най-несправедливо към себе си. Тепърва ще го разбират и ще бъде толкова болезнено, че няма дори да има нужда да им се казва "Аз казах ли ти!?". :)

и напишем вместо несправедливо реалистично и оставим в класацията само съссекса и гретина - започвам да променям мнението си за англичаните като народ. споменатите рамо до рамо водят класацията на най-хленчещите презадоволени пейн ин ас.

Тоя гаров шантаж да се радва че все още не са я изритали.

Да я изритат. Така ли не ви стана ясно, че тя не се интересува от тяхното "семейство". Това е сбирщина.

Като и е труден живота в Англия да ходи да копа в кобалтовите мини в Конго...

Плашилото - Катрин - и за сервитьорка не ставала. Тая поне актриса е била. И на нивата да я сложат, пак ще се справи. Да му мислят некадърниците, че... за нищо не стават.

Господииии,....аз си мислех че става дума за робите негри..за избитите индианци, за поробените китайци и индийци!

И да допълня - за избити чукчи, евенки, татари и много други...

Щях да забравя голодомор.

А най-справедливо - ГУЛАГ.

Явно, че не е научила ролята си. Едно е да си с мъжа си насаме, но коренно различно е да си част от кралското семейство и то на една от най-големите империи в миналото. Нормално е да е трудно за нея - тя е отраснала при други условия, в друга среда. Потомствените аристократи са закърмени с правилата и за тях те са нещо естествено, не се и замислят, когато изпълняват функциите си. За Меган това е нещо ново и непознато, тя би следвало да е разбрала, че пред обществото има определена роля като съпруга на принц Хари и херцогиня. Жалко, че не го е разбрала и не влезе ли в релсите - винаги ще е трудно за нея.

Правилата и чинното подчинение са за глупавите хора. Те имат нужда някой да им дърпа конците. Умните и кадърните са независими и свободни, и щастливи, и добри. Няма какво да му мисли и никога няма да има общо с тези рептили

На нея няма никога да й е трудно.

Аз пък наивния все си мислех, че това са негри в Африка, или индийците. Всеки, който е бил под робство на цивилизования английски народ им знае цивилизованите изстъпления. Затова ми е трудно да определя към кого са били най-несправедливи.