Коментари - Камелия Тодорова: На 11 разбрах, че съм осиновена, със Стефан Данаилов бяхме влюбени (видео) | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Нищо странно, Камелия беше невероятна красавица и все още е хубава жена. Само обратен мъж не би й обърнал внимание, а Ламбо си беше обратното на обратен.

Майор Деянов бая ПУ тки извърна

Гледах я в 'Търновската царица' и в по-епизодична роля, ако не се лъжа, в 'Синя лампа' с Младен Младнов - наистина красотата й е уникална и дар божи. Малко жени по онова време са могли да се мерят с нея.

Достоен човек г'н Тодоров преводач от френски!

Недостойно е да спретендирате че сте имали връзка с човек, който си е отишъл Една хубавица на определена възраст "актриса" дори Написа книга! Какво ли може да съчни! Достойно я Отразиха Много .... ще остане в историята !

От Снимка която е приложена излиза, че е много доволна, че баща й не истинският! Странно за онова време ! Все пак желая успех

За какво търпение говориш, ма??? Ти си ужасен човек и клиент! Половин София реве от твоите изцепки и на Женята! Пък и се ще Данаилов да е бил влюбен в теб. Смешница!

Тя беше толкова красива, че нямаше мъж, който да не я е пожелал.Естествено, ние жените завиждахме. Е, сега..... годините са си казале думата. Да е жива и здрава!

Как па всички баби са имали любов с ламбо Не ги ли е срам,излиза че е Дон журналист. Само просташки могат да си го измислят

Да,Дон Жуан е бил,всички го знаят това

Всички знаят, че беше Дон Жуан. Хубавичка, с дълги крака, не пропускаше. Мир на душата му, но се отживя. И много завист имаше към него от колегите му.

Интересно е как се ''осиновява'' дете и баща му си дава снимката да я лепне ''осиновителката'' в албума си:))))Как не им омръзна да си напъват ''паметта'' каква глупост да изтресът само и само името им да се спомене.

Някой да я е изнасилил? То другото не са новини

Тая забрави ли как бега от България и как роди колко да не заспи ами имала любов с Данаилов,не знам дали го е познавала въобще

Четете, хора! Не са пренесли любовта извън филма. А в Данаилов коя ли не е била влюбена...

Не си добре! Той така се влюби и в Ирен Кривошиева. А камелия беше красавица. Жалко, че сега изглежда така.

Коври винаги е имало и винаги ще има!

Защо репертоарът на жриците на любовта от естрадния бранш е един и същ? Все мъжете им изневерявали, а те са светици, които от време на време се "влюбват" в героите на нашето време. За съжаление страшното ежедневие ги разделя.

На 11 разбрах че съм осиновена ,а на 50 разбрах,че като съм била на 10 съм била изнасилена

Дали е осиновена -това се определя само ако има съдебно решение, а не от някакви си снимки. Ако няма съдебно решение-не е осиновена. Съдебните решения за осиновяване се пазят в архивът на съда 100 години, и е проверимо, с доста търсене-има или не съдебно решение. Да ангажира адвокат, който да провери има или не подобно съдебно решение. Второ-тя има предположение,че има за баща не съпругът на майка си-заради някакви стари снимки, които не са никакво доказателство. Това предположение може да е невярно или вярно. Но и в двата случая-това не я прави осиновена-майка й я е родила, а не я осиновила,нали на старите снимки майка й е присъствала.

Аз като млад си играех с клитора и като с маримба. Тя знае кой съм.

Беден музикант си на пенсия. Затова няма да те издаде.

И се докара до положение да пишеш просташки коментари в дир-а? Зле си, дядка, много си зле.

гасиииий и тази мумяса. Когато се върна от щатите все още приличаше що годе на жена, сега е средноразрядна уличница и мутреса. Кой ли касапин е срал на главата и?!

Почти 70 годишната Ками се е натъпкала с филъри и прилича на нищо!Много нескопосано са я натъпкали във физиономията !Горката жена на Ламбо,тоя и е турил рога и с тая врайла!

Шматка при първа възможност бяга от България. Намира си майстора в чужбина и разбира, че е нищо. Сега се прави на велика ,ама няма кой да и повярва.

Споко след 30 г че се простиш за други неща

Спомням си, че веднъж се пробва в политиката. Беше вице на някакъв непознат кандидат за президент.

Голяма работа беше Камелия. Имал съм удоволствието да я гледам на живо. Падна ми в очите, когато се появи в телевизията след 2 години престой в САЩ и се превземаше че е забравила българския език. Излагация пълна беше горката.

Беше добра певица, направо звезда в България като за 80 години на 20 век. Ама , че си беше разпоретена при това и куха не подлежи на съмнение. Навремето в Старото Нормално им викахме русспии и брантии, сега са модерни и освободени, прогрес!

Лилито след няколко месеца в ГДР говореше български с акцент.

Да, голям майтап беше. При положение, че моя позната и след 30 - 40 години в Германия говори български чисто, без акцент.

Ей , богу , на тия журналя ще им стане нещо, и ще се попукат по здраво, ако не изкривят истината. Но 11 била разбрала ,че е осиновена. Еми има разлика да си осиновена и от двамата си родители, и само от баща си, докато майка ти си е биологичната ти. И който играел в любовен филми и кажел, че не се влюбва в партньора си бил лъжец. Не работя това, ама изглежда бая пресилено да го твърдиш за всеки. Както и да смяташ, че каквото е вярно за теб, е универсално вярно за целия свят.

Тя не е актриса. Ако не можеш да правиш разлика между роля и реалност, това не е никакъв професионализъм.

Най-добрата джаз певица в БГ-то

Според мен не само джаз певица, но е най-доброто, което сме произвеждали. Албумът "Настроение" няма какво да го бие у нас.

Малко силно казано.Колко души харесват и въобще са чували за този неин албум. Освен ако не смятате, че които не харесва джаз, не е човек

Това не е джаз. Музиката е достъпна

Тази се къпеше в слава на младини в България, но си повярва, че е световна величина и се загроби в чужбина, където беше едно нищо.

Преди да избяга наистина се открояваше с талант пред всички джаз изпълнители у нас, но като се върна вече беше едно нищо.

Едно нейно изпълнение на което не знам конкретно времето на записа, но го изпълняваше в България. още преди да избяга. https://www.youtube.com/watch?v=ppItkQavIms

Не е избягала а като дойде демокрацията се омъжи за американец който я обърка като се опитаха да я правят рок изпълнителка.

Поне не се излага да казва, че е изнасилена.

За сега.

Тази безсрамница навремето и името си смени, за да не се чувствала българка, а сега се опитва и великия Ст. Данаилов да си приписва.

Това пък "с великия Стефан Данаилов" от къф зор го плясна тук?!

от кога е “велик?” От там какъв беше километър, или?

Тази госпожа от онези, които като отидат на екскурзия и забравят българския. Спомням си от ясно този факт за нея от моето детство.

Как пък така и двамата и съпрузи са предатели? Когато е избягала в Италия се е крила 1год.без да излиза като се е бояла че ДС и КГБ идват за нея. Сега разбирам че е била женена и с германец(след италианеца). Просто тя не е добре, хлопа и нещо в главата, тя е изоставено дете, кой знае какви наркомани са истинските и родители, тя по наследство е ку-ку.

Това с основяването пак е журналистическа раздувка в заглавието. От статията излиза,че мъжа на майка й я е осиновил, а не и двамата й родители.

Вие сте не само ку ,ку ами сте и простакеса и комплексарка!! Ех,чалга,чалга!!

Как го разбра, бе Марче? Мъж съм и не слушам чалга

Значи немецът ти е доотворил очите

Много интересна жена, но за съжаление алкохолът не прощава на никого. Изглежда 10-20 години по-стара от физическата си възраст.

И пластичната хирургия си казва думата. Тръгнеш ли срещу природата, тя рано или късно ти го връща.

Лека му пръст на човека, ама много фльорци сега си правят реклама с името му

Донякъде съм съгласна. Но точно пък Камелия Тодорова няма никаква нужда да си прави реклама с чието и да е име. Навремето е била ако не и по-известна от самия Данаилов.

имаше един театър 4+4 в който Камелия се упражняваше.Много секси беше.Фактически най сексапилните жени от онова време са Камелия Марги Хранова .Само те се появяваха в спектакли пред публика без сутиен,само по леки блузки и големите им бомби наелектризираха аудиторията.

Какво я давате тази алчна кукумявка? Ненаяла се, сбръчкана, дърта чанта! Пфу

Я,се скрий в дупката ,от където си изпълзял!! Тя артист, с който се гордеем , а чалга езикът Ви е отвратителен...Комплексар и простак!

Другарят Сергей явно даста другарки е ...., ама то курвалъка си е беше на мода и при соца, ама по-така.

Комунистите не я харесвате, защото сте прости селяндури :)

Тя е куку откакто на 11г. е разбрала, че е незаконно родена и осиновена от настоящият си баща. Да разбереш, че баща ти те е изоставил е голяма травма, но психотерапевтите казват, че се лекува.

Ламбо е чукал, пардон обичал яко.

ако искаш отново да да привлечеш внимание към невзрачната си личност това че си осиновена не е достатъчно! трябва да разкажеш и че си била изнасилена на 13, после на 18 и на 25 дъъълго си се борила със зависимостта си от алкохола или наркотиците, или анорексия, или ..... абе измисли нещо страшно и прожекторите отново ще се обърнат към тебе! за три дни!!

То всъщност това си е половин осиновяване. Бащата известен, майката налице. Просто е призната за законно дете от мъжа на майка и. Това се случва навсякъде и често.

Джазпримата говори откровено за детството и мъжете в живота й, които до един се оказват предатели. На крив чеп вълната му пречи

изглежда всички са се влюбвали в Стефан Данаилов, дори Барбара Брилска и понеше се държал възпитано мислели, че и той е влюбен в тях, браво на Ирен Кривошиева, че му е родила дете, а Стефан Данаилов си кръшкал, но нямал никакво намерение да си разваля семейството.

По добре мъж отколкото обратен

Какво му е бравото и какво семейство не си е развалил.Това измисленото където от нерви жена му стана 150 кг на 45 години. Живееха в отделни стаи и тя се предепресира. Че е оставил сина си толкова години сам и сега не е много нормален. Ама на бг му е гот така..да си живее без никаква мисъл, последствия и тн...

Стефан Данаилов се бил държал възпитано?! Нов виц ли измисляш?!

Дрът боклук с голяма ненаситна уста

Или по точно той кат нея... Цел живот големи певци, една песен техна нема.

Беше много красива като Търновската царица. Сега се е променила.

ботокс

Тая е леко перко. Не знам дали е от възрастта . А в крайна сметка майка и била ли и е майка рождена не се разбира. Иначе оня немски мошеник и прровали живота. Нищо чудно ...нали е мъж на армутл

11 годишна разбрала, че вече не е девствена. И отгоре натова има зъби като тесли.

То е новина вече ако не си била влюбена в Данаилов :))))

в "Търновската царица" беше прекрасна. Има си всичко.

Направи не лоша роля, но беше с много различна визия от героинята в романа като типаж. Беше прекалено изящна и фина.

А с тая голема уста лапаше ли му го на Данаилката?

Иво блъскай чикии и ако може поне веднъж блъскай главата си в стената.Пак такъв ще си останеш,не се безпокой!

Неприятна личност.