Коментари - Камила - как от любовница стигна до главната роля във Фирмата | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Моята хабиби Камила и всичките малки камилчета, голям берекет видяха!

Камила подкамила,камила подкамила...

хахха брутални са писачите на дира ще духне свещите звучи като ще гушне букета

Ами как. Много просто. Свирки с гълтане. И анален секс. Неща които Даяна не е обичала да прави.

Друга слава ѝ се носи на Даяна...

От всичко, което съм чел, Камила не само външно е неприятна. Тя е описвана като невъзпитана, шумна, много вулгарна. Но с Чарлито са един за друг - еднакво овчедушни и грозни. Не съм фен на Даяна. Тя пък е имсла няколко доказсни психически заболявания. Наследствено. Ето защо Харито сега е изперкал тотално.

lu4ka

Мегън

Значи нищо не си чела, а 'от всичко, което съм чела' е само фраза, замислена да придава тежест. Анджела Левин биограф я описва като тиха, непретенциозна, не обича да се набива на очи, добър слушател, добър градинар, умее да сдобрява. Не високо образована, но природно интелигентна, с добро чувство за хумор, не се взима на сериозно.

Завинаги в сърцата на хората, всички я обичат и помнят с добро ! Камилата стана крадлата, която нахлузва домашните пантофи на домакинята в кралското семейство...

Местя!!!

С одобрението на Ротшилд-ето така е стигнала до най-главната роля.

Тези двамата май са незаконни братчеди.

по-полека с главната Фъ , че то па една фирма...... Сега след двайсе и шест години , ако ги сложим на конкурс ще са като нашата приказка за двете демократични феи , хебавото наде и още по-хубавото кате , де си размениха ролите на стари години !

lu4ka

За по-незапознатите: Камила и Чарлз са били заедно много преди Лейдито, ама оная гад кралицата майка (не Баба Бети, а майка ѝ) изпратила Чарлз на мисия и накарала Камила да се омъжи за Боулс. После кралицата майка започнала пазарлъците с граф Спенсър за Сара, сестрата на Лейдито. Ама нали са кухи в това фемили та, Сарчето се раздрънкала повече отколкото трябва и дъртата гад закрила случая. След това започнал пазарлъкът за Лейдито и тя беше продадена като крава от собствения си баща. Не и беше лесно на Лейдито, ама вината не е на Камила. Уговорените индийски бракове ряпа да ядат пред тази сделка.

Това означава, че не са харесвали Камила не защото е била женена/разведена, а Вероятно, заради биографията на прабаба й.

Насила хубост не става - Даяна насила я омъжиха и Чарлз няма как да не го е усещал, затова и при първата възможност е хлътнал по първата изпречила му се Камила, която му е направила комплимент-два, а останалото е история.

С пеперудката напред далече се стига... Независимо колко грозен вампир си...

Много зависи от мъжа, доколко предан е на конкретната пеперудка и какво би направил за нея.

Лена Бориславова е като Камила :)

С тая сушена скумрия Даяна, ми е ясно що се е хванал със селската Камила. Камилата може да е проста, но няма злобата на Даяна

Ако Даяна не беше тръгнала да хойка с коняра, а после и с мюслито, камилата никога нямаше да види короната

то и ако Едуард 8 навремето не беше абдикирал, тия палачювци намяше да видят короната. както кашваше учителката ми по история-в историята ако няма. кавото е имало да става, е станало.

Успяла е да влезе в главата на Чарлз и те така.

The HOs always win, unfortunately

непукизъм И инат. Ето как стигна. Някой по-чувствителен човек би предпочел да остане в сянка от благоприличие, но Камилата винаги просто си е взимала каквото иска без оглед на последствията.

Това са изпражненията на Англия нищо повече

В резюме - кралицата консорт харесвала коне, а краля харесвал камили, събрали се и заживели дълго и щастливо!

Тя не е кралица консорт - тя е кралица! Специално за нея Чарли наруши всички правила. Грозна, злобна, неугледна... Очевидно има много специални умения, за които в доброто общество не се говори на глас. Това доказва че Хари е негов син - обсебен е също от грозна, злобна и неугледна разведена жена.

"Утре за първи път ще духне свещите на тортата като кралица " А толкова десетилетия духаше като любовница

Голяма любов тези двамата. 50 години любов. И чак на 75 годишна възраст се събраха. Да са живи и щастливи!

ДАЙДЕ НЕЩО И ЗА НАШИТЕ БЛАГОРОДНИЦИ .... НАПРИМЕР ... " ЕВГЕНИ МИНЧЕВ - ПЪТЯ ОТ ВАТМАН ДО ГЕЙЛОРД" .... МОЖЕ И ЗА ЛОРД БОЙКО И АХ-МЕД АГА ::))

По-скоро може да се пише за циганката Евгения Банева . Има сходство в упражнението !

ама не. Евгения не е циганка, само прилича на такава. Нейната майка ми е преподавала литература и бълг,език в гимназията. Не е циганка, просто боята им е доста и на двете, пък и си падат по ярките червила, абе циганска работа , така е.