17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Единствената грешка на лейди Ди беше, че отиде в това ненормално семейство и това се оказва фатално за нея.

Да де,ама пък тогава нямаше да бъде лейди Ди

Даяна е аристократка по рождение, и е лейди. Принцеса нямаше да бъде. Но кое младо момиче нямаше да приеме? Плати с най-високата цена - живота си.

Няма начин да излезе и тя много добре го знае, но явно я устройва. И кралица няма да стане.

за да бъдеш кралица задължително условие не е да си красавица, а да имаш ИЗЛЪЧВАНЕ И ПОВЕДЕНИЕ НА КРАЛИЦА Камила го има

Уби ме от смях. Една Камила няма ИЗЛЪЧВАНЕ.

Просто престанете, че и на малките деца ставате смешни, а децата са бъдещето и ще ви помнят дълго като такива. На всички вече им се изясни кой е мъжа в тази връзка.

Не намирам Даяна да е жертва в тази история. От самото начало на връзката и с Чарлз е знаела, че той има паралелна връзка с Камила. Поблазнило се е 19 г. наивно девойче да стане принцеса, и както сама казва се е надявала да ги раздели, но не е очаквала, че тяхната любов ще устои на всичко. След това и тя тръгна по свой път, то с жокей, то с лекар, то с бизнесмен. Жертвите в случая са само децата и чест им прави, че зачитат любовта на баща си към Камила.

Колкото повече обяснявате, толкова по-неприятни стават.

На мен са ми приятни!

Те не я зачитат Камилата. Това са снимки за пред публиката.

че издържат дълго без вода и храна и са доста товароносими, но не знаех, че камилите са така дълголетни. Та това си е рекорд за Гинес. Като казах гинес, а наздраве.

Ми, намерили са се двамат. Благородни британски фамилии, разбирай - кръвосмешени създания, дето от 300 години са се женили само за братовчеди. Те затова сега доведоха бедната американка в рода, да разнообрази малко гените. Иначе Даяна много я обичаха хората на времето. Бях малък, но си спомням траура в цяла Британия когато тя умря. И имаше много слухове че са я убили защото била бремена от арабския принц.

Скъпи майки и жени, не се оставяйте да изпаднете в ролята на лейди Ди.

Арабски принц!? Ти наистина ли ? Очевидно лумпен пролетариите нищо не разбират от титли. Ето така ги лепят с размах...

Камила е единствената жена, която принц Чарлс обича цял живот! Тя е умна, уверена в себе си, уравновесена, държи се подобаващо, споделят с принца един начин на живот, едни и същи хобита и интереси.Камила е всичко, което глуповатата Даяна не беше.

Изключително кекав начин да се опълчиш на майка си. Той сигурно мрази и децата си.

Даяна беше неуверено 19г. момиче сираче, което работеше като учителка в детска градина. Очакваше да намери топлота и обич в кралското семейство, а се сблъска със студенина. Никаква лейди не си, а прислужничка.

lu4ka

Сираче!??? Да не говорим, че "сирачето" по техните стандарти е с основно образование и дори не си е направило труда, да си вземе и тези изпити.

Това не променя факта, че Диана е жертва. Като са се обичали толкова с Камила, да се бяха взели! Той й принцът не е от най-умните. Да се беше отказал от трона и да се бяха оженили с Камила. Жестоко е, използваха Диана за инкубатор, Камила явно е била по-разкрепостена, а телегонията си е телегония. Всъщност мисля, че е Диана и Камила са жертви на кралското семейство, но не вярвам пък някой насила да ги е карал чак, поблазнили са се от благосъстояние и от слава, но на твърде висока за тях цена.

Уверена в себе си в смисъл нагла. Знам ги 17 юли, опърничави, инатливи до гротескност. Заинатили са се двамата с горкия принц против мамчето и това ги сплотява. Даяна е била общата им врагиня. Ако Камила беше подвила опашка като нормална жена, Уилям и Хари нямаше да ходят по психотерапии и щяха да си имат майка вместо мащеха.

под мамчето да се разбира кралица Елизабет.

Чарлз бил използвал Даяна... Ами тя не го ли използваше, за да се докопа до слава и охолен живот? Никога няма да повярвам, че е била влюбена в тоя грозник. Просто егото й беше свръх, очакваше, че хубавата /относително/ муцунка ще й осигури коленопреклонение. А Чарлз и Камила доказаха чувството си тихо и дискретно. Даяна беше се побъркала да си прави пиар.

Горкият принц похитен и изнасилен от младата Даяна. Вие съзнавате ли какви идеотщини говорите, и той ще ставал крал, все едно е единствено момче на майка си. Има още двама, още по-неизвестни и от любовницата му. И сестра.

Просто казвам, че както Чарлз се е оженил по сметка, така и Даяна. Останалото е неин собствен пиар и ореваване на орталъка колко е нещастна. От голяма гордост, че е по-млада, по-хубава и прочее. Заради това, по нейно мнение, трябваше да бъде на пиедестал, но не стана.

Чарлз една година по-малък от Камила, еди, доди, ами оня френеца женен за майка си?

Абе Дира !! Предупреждавайте като слагате такива снимки бе. Уплах и стрес бе. Малии ма са грозни та чак екрана ми гасне от страх бе.

От Камилата - като гледам на 72 в лице повече я бива отколкото младата Дияна.

Даяна винаги е казвала, че Камила е била по_похотлива от двамата. Наистина Даяна е правила и глупости, но и Чарлс си е правил каквото си поиска. А и кралицата е можела да му скръцне със зъби, но нали е нейното синче.

камилаподкамила,камилаподкамила,камилаподкамила

He! Не, никога няма да бъдат приети от хората като нормална двойка. Той си послужи с Даяна по най-гаден начин. Ползваха я само като разплодна утроба. Никога не е обичал Чарлз Даяна и според мен това я уби.

Ааууу, вие от редакцията сте непоправими идиоти ! Или британски ,кралски лобисти ? Ами той целият ви лайф се върти все около британският кралски двор бре. Ако не са те ,подхващате други богати ,безработни, които си живеят "царски" по китните кътчета на света ,показвайки или перфектни тела по плажовете или бременни коремчета.... Лайф ис Лайф за нищоправещите паразити... и вие ,колкото да се намирате на работа ... Егати и идиотите сте .

Тая Камила е един Кътър. Сигурно шиба Чарлзчо с изкуствен.

Няма нужда по заобиколен начин да става кралица. Грозно и никак благородно.

Поначало тази “драма” е сбъркана! Защо този червендалест пуаяк се жени не за любимата си, а за Лейди Даяна?!

именно

защото бъдещата кралица трябвало да бъде девствена.

Честит рожден ден! Любовта побеждава!

Честит рожден ден! Любовта побеждава!

Защо им е такава кралица'като имат две красиви и умни чмлади кандидатки

72 си е достойна възраст. И като си помисля как показваха Даяна и Камила като бялото и черното ми става странно. Нито черното е толкова черно, нито бялото - бяло. Това е живота.. Е - за който е жив. Жалко за Даяна. Всъщност най-тъп в цялата работа е грозника Чарлз , но пък и в него има нещо хубаво - не е типично английски обратен.

успява да задържи един мъж вече 50 години...И му подхожда напълно-аристократка, знае си мястото, имат общи интереси-конете, градината....За разлика от Даяна /претенциозна глупачка/ не желае да дразни кралицата, нито да въвежда нов ред в монархията...Даяна си въобрази, че може да пробие този съюз...Живя ок.два месеца преди сватбата в двореца...Чарлз не я погледна...Беше си все с Камила...И вместо да си опакова багажа и да изчезне, тя реши да се бори....стигна до булемия и анорексия...Имаше интимни отношения с разни треньори, с лекар от индийски произход...но ВЪРХЪТ беше с Доди АлФайет...Бил най-голямата й и вечне любов...Само дето той я използваше, защото баща му беше персона нон грата в Англия...Е, не биваше да има такъв край...но...съдба...

За всички по-известни хора може да се прочете, има достатъчно информация. Камила не е аристократка. Баща и е бил търговец на вино, а майка и е дъщеря на строител. Самата Камила е била доста мързелива ученичка и се е наложило да сменят училища за да завърши. Била е много сексуална и е обичала да сменя ухажорите си по онова време. Не се е славила като хубавица, но е имала хубав бюст, а мъжете обичат палавниците с привлекателни гърди. Прави впечатление, че и двамата с Чарлз са грозновати и вероятно това е една от причините да си подхождат...

assiа

КАМИЛА ВИНАГИ Е БИЛА ЖЕНАТА ДО ПРИНЦ ЧАРЛЗ. ЗАГЛАВИЕТО ВИ Е ДОСТА ВУЛГАРНО ДИР.БГ.

Една достойна жена, след като не се оженват за нея, а за друга и се раждат деца, не се мотае наоколо като някоя невестулка да ги разсейва със себе си, а оставя хората да правят семейство и да отглеждат децата си в хармония и разбирателство.

Жената си е секси отвсякъде.