17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Аз намирам плакатите им забавни и отговарящи на жалката действителност в страната. Таква инициатива винаги е добра. А вместо да вдигате шум за кампанията на тези двамата, да бяхте обърнали внимание на грозните рекламни плакати на разни хапчета за "секс без последици" и тем подобни глупусти в метрото и на всякакви обществени места.

За нацията, ама друг път. Важното е, че се вдига шум, правят си реклама, значи ще има и пари. Ако бяха толкова принципни и загрижени, щяха да плащат осигуровки върху реалните възнаграждения на служителите. Не знам дали сега са се поправили, но преди лъжеха и служителите си, и държавата.

Aндрей е милионер ако работеше за 400 800 лв заплата дали щеше да си позволи да опитва да си търси жена

По-добре да направят кампания за донорство,защото в БГ няма донорска банка!!!

Много ми се иска да разбера ,по колко ли деца имат българите живеещи в чужбина,и устроили що годе добре живота си.и дали няма води статистика колко деца с български родители,или поне единия,се раждат извън България защото може и да се окаже че българите в чужбина раждат повече

Няма как да се разбере, защото едва ли всички се водят българи - аз бих допуснал децата ми да се родят българи само през изстиналия ми труп.

Тия двамата, въпреки претенциите си, имат дебелашки хумор и изказ! Така че, файда от мисията им може да е само нулева! Но без майтап, природен закон е , че една популация спре ли да се възпроизвежда, е обречена на гибел! Но това вече не може да се промени за българите! То всичко фалира - промишленост,селско стопанство,туризъм! Само с калинки, братя, нещо не става!

За българите може и нищо да не се промени,но българите могат много неща да променят

Тези двамата с лекота могат да накарат дори влюбените да се разлюбят. Дори няма да се усетят.

То май ще има обратен ефект, кампанията им. Да подканяш някого да ражда деца, ха ха, егати! Условия се искааат, не подканяне.

Дай, Боже!

Разбуниха страстите, ... нежният пол "захапа въдицата" и ето ти медиен шум около Иван и Андрееей .... което точно им трябваше !?

Тези двата опосума стават безумно нагли. Ама нали като са мъже и единият е женен за инкубатор и има кинти да й оправя телесата след бременности е ок. Майчинството не опира само до вдигане на краката. То е отговорност - да износиш и отгледаш здраво дете и да го възпиташ подобаващо. Не е само да се напъплим като в махалата. И освен това - тялото наистина си е мое, искам и го тренирам във фитнеса. Бачкам си, за да си позволявам стандарта си на живот и не искам да минавам пак кошмара с коликите, кърменето, детските площадки, сополите и наглите майки. Освен новя чашка DD без силекон и без да съм бременна, мерси.

Селиконов ти е мозъка на теб!

SirBob

Де го чукаш, де се пука... Аман от изтрещяли феминистки! Абе кой говори за форма на тялото, кондиция и прочие. По твоята логика излиза, че жените, решили да стават майки, не притежават тялото си, така ли????

Хах, телата са си ваши, ама не са съвсем ваши. С тая смотана философия в близкото бъдеще телата ви ще принадлежат на циганите. Които такъв бой ще ви хвърлят, че ви е бедна фантазията. Щото те ще станат мнозинството в тази държава, а вие ще бъдете малцинството. И освен боя българките ще получават ежедневно и по нещо друго. Ония ще ви насилват сексуално и хич няма да ви питат искате ли и ваши ли са телата или не. Щото няма да има тогава и кой да ги спре. Тогава ще обърнете плочата, че били ваши телата и може би много ще съжалявате, ама ще бъде вече много късно!

какво е това "друго", което ще получават българките ако станат малцинство?

Тия гноми затриха Васа Ганчева, сега "компенсират"

Най-високата раждаемост през последните 100 години е била в периода 1950-1960. Въпросите са: 1. Имали ли са хората тогава достатъчно пари? 2. Имали ли са хората достъп до здравеопазване? 3. Имало ли е достъпно образование? 4. Хората тогава по - големи егоисти ли са били?

Уеко с по-високата раждаемоЗ, цифрите са уеко по-високи от вв2, с около 5000 на година. Най-високата де факто е била през вв2, нищо че войниците са биле на фронта, ма пак са направиле по 160 хилядо бебета на година.

ОК, въпросите са същите.

IC , ти си СтОдентката от Мюнхен, нали? Като се правиш на неграмотна, поне пропускай запетаите на нужните места, щото така те разкриваме много лесно … Твой фен!

Важно е да има деца, по важно е да могат родителите да могат да ги издържат. Как да стане с заплати от 600 до 1000лв. капиталисти проклети?

!

двата гнома са доказани дебили, не им се връзвайте...

"Телата са си наша собственост, а не средство за демографска политика;" -------- Ако мъжете колективно се съгласят с това изказване, то етносът/народът/расата/видът ще изчезне. Поне докато не се създаде, в лабораторни условия, примерно, алтернативен метод на възпроизвеждане (виж т. нар. "artificial wombs" или "изкуствени утроби", с чиято помощ жената, като ключ към създаването на следващото поколение, може да бъде заобиколена).

Жената никога няма да се заобиколи, но мъжът може. Май си пропуснал уроците по анатомия в часовете по биология.

Само ограниченият индивид се заблуждава, че съществуването му има някаква по-висша цел от, всъщност, тъй елементарната и едничка такава - да се възпроизвежда (и да се предава информацията от поколение на поколение). А и явно, само в България, средностатистическия индивид смята, че висшата цел на съществуването му е да разпространява простотията си навсякъде, а "фейсбука" и инстаграм са двете най-добри средства за същата тази цел. "Memento mori"

"Майко мила" като майки имат право да коментират. Има идея в кампанията, но естествено трябва да се направи така, че да се харесва на жените, а не да базира на "оригинални" сексискти смешки . Така има обратен ефект. Емил Джасим нито има деца, нито му е работа да коментира. За него си успял ако плюеш по държавата в която живееш срещу грантове. Той само това може освен да плюе по български национални герои. Не виждам с какво е заслужил да го цитирате.

Основно право на мъжа и жената, не е да се възпроизвежда на всяка цена, има равновесие и хора за всичко, едни са родители, други не, човечеството, няма да загине нито българите, явно ги е страх че намаляват гласоподавателите и няма кой да манипулират

Са за бащинството. Някои офисни мастии само чакат на колегата жена му да забременее и скачат. Мунчо пък се радва, че му се вдигат акциите. Боклуци навсякъде.

До там ли се стигна, да се използват децата за някакъв си вид популизъм. Както е споменато в други коментари - Индия и Китай какво да кажат? Че там, мнозинството, живеят в такава мизерия, че идея си нямате. И нещо не разбирам, децата не били стока, а говорите за детски/субсидии и помощи от държавата?! Като искате високи детски и помощи - отивате в Германия (както доста от ромите), правите си 3-4 деца и парата идва... Никой не оспорва факта, че държавата е зле, че детските за почти нищо не помагат, здравна политика няма, здравеопазването е кръгла нула, образованието е нула, НО това не значи, че трябва да се излиза с такива оправдания - никой не ви кара насила да си правите деца, в крайна сметка - всичко си зависи от вас, или искате дете или не искате. Но да ми твърдят някои хора, че искали дете, но видиш ли, било много "скъпо удоволствие" и тем подобни олигофрении...

Над коментара пише "бърканичков", това ти ли си, от реалити формата, или е само псевдоним.

Мене що не ме питаш, да ти отговоря...?

ОСНОВНАТА ФУНКЦИЯ НА ЖЕНАТА И МЪЖЪТ Е ДА ОСИГУРЯТ СВОЕТО ВЪЗПРОИЗВОДСТВО ,НА РОДА И ДЪРЖАВАТА. ПРЕЗ ПОСЛЕДНИТЕ 30 ГОДИНИ СЪЗДАДОХМЕ КОНСУМАТОРСКО ОБЩЕСТВО В КОЕТО СЕ ЦЕНИ ПОВЕЧЕ ПАРИТЕ ,ИМОТИТЕ,ТЕЛЕФОНИТЕ,КОЛИТЕ, А СЕ ПРЕНЕБРЕГВАТ ТРАДИЦИИТЕ, ОБИЧАИТЕ,ОБРАЗОВАНИЕТО,КУЛТУРАТА. В МЕДИИТЕ НА ПРЕДЕН ПЛАН СЕ ПОКАЗВАТ "ВИП" ПЕРСОНИ ,КОИТО СА ИНТЕЛЕКТУАЛНИ ИНВАЛИДИ ,НО С ПАРИ. ИНИЦИАТИВАТА НА ИВАН И АНДРЕЙ Е ДОБРА ЗАЩОТО ПРЕДИЗВИКВА ДИСКУСИИ ПО ТЕЗИ ВЪПРОСИ.

тая кампания е политика за възстанявявяне на населението, прогонено или погинало с дивашка политика за 25 години. И като няма кой да работи, да плаща данъци и да бъде експлоатиран айде да подтикваме жените да раждат с тъпи призиви за благородни каузи. Тия двамата колко деца имат и къде (ще) учат и работят, дали са се нахъсали да отгледат по 5 всеки? А децата са прекрасни, най-голямото щастие на света, нямат нищо общо с чашката на сутиена.

Добър въпрос. Единият има две от две различни жени, а другият - едно. И двамата имат и по един развод, след шумни обяснения в любов. Ама това са подробности, важното е да има възпроизвеждане, но и това не е на ниво при тях. С техните доходи трябваше да имат поне по три.

Простичката истина е, че българина е мързелив и разглезен пък гледането на дете е нещо дето изисква известни усилия. Това са фактите. Всичко друго са глупашки оправдания. Нито стандарта нито ниските майчински са ви виновни. За сравнение САЩ - отпуска по майчинство само два месеца но по висока раждаемост от нас. Индия - много по бедна държава но по висока раждаемост от нас. Демек и по богатите и по бедните имат повече деца но българина мрънка, че държавата му виновна

Съгласен съм. Свикнали сме да очакваме, че някой ни е длъжен и все някой друг ни е виновен за проблемите. То дори и да има такъв, само ние сами можем да си ги оправим, никой друг - ни руснаци, ни американци, ни извънземни. Страшно неестествено би било някой да дойде и да се пъне да решава чужди проблеми. Дори и т.нар. държава.

Е че в Америка има сигурност. Тук няма.

Въпреки че съм по-благосклонен към Запада и САЩ и като цяло към местата, където хората са по-свободни, ще възразя. В САЩ трябва да работиш като луд и при огромна конкуренция. Който не издържа - остава на улицата. В същото време голяма част от населението не си позволява да ползва най-доброто здравеопазване, защото не може да си плати. Примерно стоматологичните услуги са фантастично скъпи - една моя позната имаше най-добрата застраховка, иначе трябвало да плати 15 000 долара за зъболекар. Голяма част от населението нямат здравни застраховки. Обама започна една програма да промени това, сега Тръмп иска да я спре. Ако там си живееш заспало като в България, оставаш на улицата и никой не те поглежда. Канада обаче е много по-социална държава, да кажем. Светът е шарен, но никъде не ти дават само заради черните очи:)

Но ще ти дам инфо за Индия. Жената плаща на мъжът да се още и за него.За индийските с които работя мед сестри/ таксата е около кило злато за мъж/Всички индийки работят половината им мъже не.За 5 години всяка от мойте колежки роди средно по 3 деца./майчинство месец/Преди работа стават в 4? Готвят/готви се всеки ден не седмично/. Но повечето имат прислужници по бедни индийки,които когато са на работа гледат децата и мъжът Демокрацията и еманципацията намаляват раждаемостта, но в природата празно няма други раждат. Аз ако бях жена в Бг нямаше да раждам.

"1. Телата са си наша собственост, а не средство за демографска политика;" ЩЕ ВЗЕМА, ТОГАВА, ДА КАЖА НА ЖЕНА МИ ДА ВЗЕМЕ ДА СИ ГО ИЗДЪЖА САМА! ЗАЩОТО ВЕЧЕ 11 ГОДИНИ ОТ КАК СЕ РОДИ ВТОРОТО НИ ДЕТЕ НЕ СЕ Е ЗАХВАНАЛА С НИТО ЕДНА СЕРИОЗНА РАБОТА А НЕ Е ИНВАЛИД. В ДНЕШНО ВРЕМЕ ТОВА Е АБСОЛЮТО НЕДОПУСТИМО!

И защо да е недопустимо, ас веки 6 година на ръцете на мъжа ми, повишавъм квалификации и трупам титли научни. Но мъжа ми е носен на ръце. Той нема протиФ. Покрай моите проекти, влезнахме в бизнес среди и направихме пари и ние. Ако не бех лежала на неговите ръце, немаше и пари да направим, а сега де.

ех, да имах проблемите на мъжа ти... щото си пълна противоположност на жена ли за съжаление

*жена ми

Дам, ама докато живеех а Балхар, бех провъзгласена за лоша, бедна и зла. Понежи тея кату беи ме изгониха, един бивш не му аресваше да има бизнес съпруга и майка, а искаше либовници и разврат, редовно изневереваше и криеше пари от мен. Та, там некаде ни се разминаха ценностите .... Сегашния не ще текиви неща, той крепи и обиче, драпаме и двамата. На, можело значи, с верната и любяща полвинка. Нищо не ми е различно, даже съм по-стара и грозна, но ето, втория ми брак е перфектен.

ако чоплеше семки по цял ден, ако готвеше веднъж на два-три дена и то само за вечеря, ако переше само тогава, когато свършат чистите дрехи дали сегашния щеше да те трае, бил той и чужденец? И да, в момента не пипвам нищо в къщи защото смятам, че като си седиш в къщи без работа би трябвало да се грижиш за семейството си. Имаче не ми тежи да се включвам в каквато ѝ да е домакинска работа.

Човече, знам че има и такива жени. Разбирам те. И в балХар, и сега, си гледам семейството, и готвим , и перем, и чистим , иплащам, и учим, и работим, и кото се налага. Но в балХар бех лоша и зла, и ме тормозеха, че съм била бедна и такава и онакава, а сега тук ме носът на ръце, и ме гледът като писано ейце. Слет като изстрадах балхар, сега съм още по-напориста да носим и работим за семейството. И комбинацията е страхотна, и двамата се грижим за семейството и един за друк, и нещата вървът, двама пострадали, знаеш ли каква е мотивацията като видиш, че имаш любов, разбиране и щастие с точно тоя човек, който те носи на ръце. От препатила първи брак в балХар. Сега съм в рая, втория ми брак направи повеке време от първия, в небесата съм. И нема признак за влошаване, още се обичеме като в първия ден в койт осе видехме. Още сме в романтичния период, пращаме си целувки, картички, подареваме си ходене на ресторанти, ваканции, обичеме се, цениме се. Като в първия ден. Как да излъжеш, може ли да наречеш черното бело?

И да се отбележи за протола, аз съм същяи човек, даже по-грозна и стара от тогава, но тогава никога не бех достатъчно добра за него, и бех тормозена и овиквана като парцал. И нишо не правим по-различно, даже сега по-малко, щото не съм на 20 като тогава, да носим като магаре. Нищо, нищо не е по-различно. Ас не съм станала ни по-лада, ни по-хубава, ни по-работна, просто го има споделянето, любовта, разбирането, помощта и взаимността. не ти знам ситуацията, но ас не бих траяла много тормоз, бунтарка съм ас. Ето, една врата затворих, а 100 други се отвориха пред мен, не се страхувай и се погрижи за себе си. Откак теглих чертата, живота ми се промени като в приказка. Не си струва да живееш с буклук. За правилния човек, с който всичко е приказка за любов и разбирателство, всичко правим, Пепеляшка от Източна Европа, носена на ръце в Британия, защото се обичеме, и друга пречина нема.

Тц, малко ли са проблемите на тая тема, та и с вашите семейни истории да се занимаваме.... Тука не е форум са семейна взаимопомощ, господине, ами се решава, дали бихте искали, ако едно от вашите деца е момиче, някой да го отъждествява, да речем със сутиен, а другото ви дете, да го отъждествяват със сперматозоид. Въпросът за жена ви, си е ваш личен.

"ако едно от вашите деца е момиче, някой да го отъждествява, да речем със сутиен, а другото ви дете, да го отъждествяват със сперматозоид. " Мъжете и жените са си отъждествени с пола си и призванието си да продължават поколението и това е неизменен факт, каквото и да говорите,. Тук обаче мъжете се страхуват да поемат отговорността на бащинството, а жените се страхуват да поемат саможертвата на майчинството. Финансовата несигурност е повече оправдание, отколкото фактор. Има нещо объркано в ценностната ни система. Твърде много егоизъм, материализъм, страх да порастнеш.

Това, че опосумите Иван и Андрей пак са се оляли, не е нищо ново!!! Но и фактът, че Европа ни натрапва джендър философията, налага ни някакви нови полове - нито мъж, нито жена, нито нещо нормално биологично..., убеждава ни в някяаква Истанбулска конвенция, натрапва ни нелепи виждания за отношения между хората, е толкова отвратително, че няма нужда от коментар. Преди дни се върнах от Германия и в Хамбург видях няколко двойко по улицата, стресиращи с визията и поведението си... Едната двойка бе две жени с две деца, едното в количка, другото малко по-голямо, вървеше с тях. И чувам следното: момиченцето се обърна към едната жена, наричайки я татко, като обясняваше как другата, мама, не й разрешавала сладолед???? Втората двойка бяха двама мъже, държейки се за ръце с малко дете (около 2 годишно), също в количка, което явно все още не можеше да обозначи кой е тате и кой е мама, и затова ломотеше нещо, в смисъл обръщайки се към някой от двамата (не стана ясно към кого) с молба, мами, искам да ме извадиш от количката... Фрапиращо, нали??? Това е вече война с биологията!!! И постепенно отмиране на човечеството!!! С благословията на новите джендър активисти...

Ноо е лесно бе. Който се чуФства нормален джендър, мъШ там, жена, да ражда нормални деца, и да възпитава нормални деца. Кой ви пречи? Чак пък децата на джендърите заглеждъте ....а вие бездетни, учите нас, родителите, ко да правим .

pantapanta

100-те бона на година, които изкарва мъжа ти стигнаха до това да се влюбиш в него, но не и да му родиш 3 деца. Ето прекрасна демонстрация на днешните ценности - почивка на Малдивите , новия модел Iphone , да вечеряме по ресторнтите за да не се налага да готвя, къде ще си скапвам циците да кърмя три деца, да не спя по цели нощи от колики и растене на зъбки, да си давам парите за деца и училища вместо за трето ВИШУ. Едно време баба ти е имала един резен черен хлеб и парче сирене за цял ден на нивата, и петото и дете било на гърдите и вързано докато вършее , а останалите 4 на възраст от 12 до 3 са помагали наоколо. При това е била омъжена за дядо ти , без да го познава преди това.

Е такива глупости не бях чувала

Ще се справим с демографската криза много по-бързо като създадем условия нашите сънародници да се завърнат в страната. Всичко останало е фалш. Да не говорим, че глобално погледнато земята е пренаселена. За чий са й повече "бройки".

Що за зализан циганинг е тоя ЕМИЛ не знам какво си? Ако това са ни историците, по добре терминал 2 и да закриваме тая държава.

До плюещите жените, че не искали да раждат: Драги, една жена за да роди и трябва МЪЖ! И не, не оплодител - има разлика! Оказва се, че никак не е лесно да си мъж - много се отказаха! Преди да поискате от една жена да желае да роди, трябва да се постараете! Да я предразположите, да почувства сигурност, да види във ваше лице партньор и добър баща на децата си! Това е в 90% от случаите! Другото са тъпашки оправдяния на некадърници и нещастници колко били комерсиални и пошли жените...

Жените са независими вече, те си изкарват парите, правят кариера, тва си е техен проблем

По-скоро мъжете са мързеливци и безотговорни, а освен това са и интересчии и дори си търсят заможни жени.

Ти си грозна и дебела, нали?

Я дай сенимка тука да те видим ти колко си млаТ, красиФ и богат. И да решиме дали '''ставаш''. Ей, защо не виждате и двете страни, тека ноо удобно, да виждате саму вашта страна.

Ице, имаш ли завършен осми клас, ма?

Фчера ми беше церемонията за второ виШе, вервъш иле не. И ви уча на граматика, ама сте тъпи не отбирате, ти с кой клас си?

Тук виждам една, която е приготвила дълъг списък с претенции към бъдещия принц! Явно не е чувала, че голямата кошница трудно се пълни … Нищо, продължавай все така и един ще се събудиш остаряла и погрозняла самотна кукувица!

Ас омъжена и с деца а ти? Мойта кошница е пълна со сичко, а твойта? Дай тука снимка, пашапортни данни и банков стейтмънт. Да видиме цифрите и снимките, и да решиме дали ставаш. Моя съпруг стаа, от воле. КрасиФ, богат, ентелегентен, грижи се за семейството, а ти?

Аз вече не съм в първа младост и деца имам. Та не ми бери грижата как ще се събудя, ами си мисли ти как се събуждаш... И ако не искаш жена с претенции, ще го караш като досега - на ръчна. :)

След дълги наблюдения над жените (повярвай ми), установих, че те само така си говорят. Че търсели надежден партньор и тралалалла. Те си падат по "лоши момчета" - мутри, дребни или едри гангстери, наркомани, пияници. Винаги. Хващат се с тях, а после рев, сълзи, сополи. Мъчат се да ги променят, или не можели да се измъкнат. В някои случаи им ставати партньори в мръсните дела. Най-непривлекателното нещо за една жена е свестен мъж, още повече ако наистина я обича. Тогава шансът му тя да е наистина с него клони към нула. Може да му се води жена. да го използва да носи пари в къщи, да гледа децата и т.н. Но няма истински да го обича и непременно ще му изневерява с гореизброените боклуци. Може би като бабичка вече ще се умилява как някой свестен мъж я бил искал, ама вече е късничко. Това е поведението на почти всяка млада жена, особено в нашето време, когато парите останаха единственото ценено нещо. Та се позамислете и за своите избори, преди да се оплаквате от мъжете.

Това не е истина. Моя мъШ е красиФ, млаТ, ИТ, пичели 100К на година, интелигентен, дипломиран физик, и не ме бие. Тия се оказаха достатъчни за мени, и ас се Флубих. Жените не искът ноо, искът саму грижовен баща и съпруг. Другото от нас.

Изключенията доказват правилото:) Една скромна жена, и на 100 хилки на година се навила да са флюби:)

Прав си. Търсят си утрепка после мрънкат, що живота им бил скапан ...............

Към ''''Е (нерегистриран) Изключенията доказват правилото:) Една скромна жена, и на 100 хилки на година се навила да са флюби:)''' Еми как. Ас пък съм внесла 300К за тея години суха пара. Дай ТВОЙТЕ доходи да видим колко си внесал ти в семейството ти, и да видим кой е по-водбар печалбар. И още ше Фнеса, що е време пред нас е, нема да се развеждаме, не бой се. Сега с дипломите, ке ми се повиши и дохода, и още повеке ке внасем, нале за това беше борбъта. Там дето е семейство, всеки внасе колко може повеке, и драпа. Когато и двамата го правът, се умножава за нула време. Как почне да се смета и дели, и събраното изчезва и се топи.

Еми преди време правих сметки, че съм дал за дете и прочие над 500 хиляди. Обаче тъй като това беше малко, от доста време съм сам. Издържам дете (на 23 г.) все още, обаче лично аз от бившето ми семейство нищо не съм получавал, само си внесох своите 500 000. Срещу които не получих нищо, нито материално, нито друго. Сега поне съм свободен.

Само циганите ги следват тези двама пияни наркомани. Правят деца, колкото могат без оглед на това дали и как ще ги отгледат.

Тези мухлъовци гледат само келепир да има за тях.

Ние българите сме просто против всичко. Само чакаме някой нещо да каже, за да се включим с отрицанието. Може би е свързано с нашето минало на роби. От 1300 години история по-голямата част сме били под робство. Вероятно чуждото робство тегне и днес върху нашата ДНК, защото не разбираме сякаш, че с малко повече добронамереност ще заживеем много по-добре.

А бе, харесвам порното, обаче тия двамата успяха да го качат на национален екран. Аферим!

Много моля тая дето тялото си е нейно да не стъпва при лекар ако и се наложи, щото лекарите са продукт на обществото, а тя не е част от него!

Както и да не ползва обществен траспорт, улици, образование и т.н. !!

Ако мое от същото и за бездетните пикала. Не моели да гледът и се грижът за деца, директно без пенсия и с по-викоки данаци, а многодетните родители, без данаци и с по-висока пенсия.

"тв звездите Иван Христов и Андрей Арнаудов". Аййй сиктир бе... Съсипаха я тая държава.

Ползвайте правилните отвори без гума и всичко ще си дойде на място........... те ви ново послание

За какво са ви деца - вземете си куче, така по-лесно ще може да се отървете от него, когато тръгнете на почивка!

Всеки е свободен да си вземе каквото си иска.

Тебе те знаем, че имаш само котки!

Някои феминистки обаче, се заблуждават, че кучето може да замести съпруга им. Не схващат, че човек се нуждае от човешки неща.

Шуши, доста си тъпичка... не се изказвай неподготвена по форумите

Тези две наркоманчета ли ще решават демографската криза ......?????

Иска им се

Поне се опитват! Вие какво направихте?!

Ако жена ви не иска дете то най вероятно е с вас временно. Само си запълва времето и разни други неща си запълва докато намери тлъстата чичка с голяма скъпа джипка дето ще я води в Дубай. Временно решение сте така че я разкарайте докато е време.

Това същото важи и реципрочно, ако не си забелезАл. Не че нещу, и в двата случая съм ''за'' тоя, дето иска да е родител, а другия не му дава.

Ако жена ви ви остави, замине в Сърбия, омъжи се и роди, какво да си мислиме?

А ако ти си парцалеско от панелистан, не само жена ти няма да иска дете от тебе. Дали потребността и е да отиде с чичак в Дубай или да има стабилен и проспериращ баща на детето си ...

Въпроса е да не си губиш времето с такава

Тия с хубавите тела, които не искат да си ги развалят няма да имат деца и съответно няма д аима кой да наследи тия прекрасни женски черти. Раждаемостта ще се поддържа от саможертвени българки, които няма какво толкова красиво да губят и така постепенно нацията не само ще затъпее, но и ще погрознее :)

Вижда се вече и с просто око, че нацията погрознява и надебелява!

Между другото, точно текава грозна и дебела те е родила и теби.

Ами не знам каква е изглеждала на младини, тази която ме е родила, но със сигурност е доста по-грамотна от теб … което потвърждава съждението на Дарвин за затъпяването!

Ехехе, значи дебелото и грозното ке изчезне като изчезнеш и ти бездетен, баланса се запазва, какъФ ти е прублема?

Заради такива диви феминистки раждаемостта намаля Заради намалянето на раждаемостта бялата раса се замества от араби Заради увеличаването процента араби вървим към халифат и ислямизъм В халифата и ислямизма правата на феминистките са НУЛА Един красив автогол..................

Малиии, Малии... Тези майки, с БЕЗУМНО ГЛУПАВИТЕ СЪЖДЕНИЯ И КОМЕНТАРИ - наистина е ПО-ДОБРЕ да не раждат! Така и така НЕ ИСКАТ! Крайна форма на ДЕБИЛНОСТ и НЕРАЗУМЯВАНЕ същността на посланията! Дръжте си го вашето ДНК, пазете го, не го споделяйте с никого! Ясно е само от думите ви, че НЯМА С КАКВО ДА ОБОГАТИТЕ ГЕНОФОНДА НА НАЦИЯТА НИ! Тейзи другарки ТОТАЛНО са забравили, че са ЧАСТ от едно общество! А вироглавия си индивидуализъм... знаете какво да правите с него!

Обикновено го завират на неправилното място.

Вие лично можете да родите и 100 деца като искате - И като искате това може да бъде вашата цел в живота-Времето е друго-ГЕНОФОДА на нацията качествения се изнесе от родината-Сега генофонда може да го подобряват определени малцинства-Честито

се момиче, че ти е хубаво с определените малцинства. Честито и на теб, ама като почнат да ти прилагат и другите си културни особености да не ревеш после.

Няма нищо общо с "изнасянето". Ако тук се наплоди количество, неминуемо то ще прерасне в качество. Обществен закон. А съотношението на различните нива на качеството, с времето неминуемо се възстановяват. Друг е въпросът, дали нещо ще се промени в теб, като индивид. Обикновена теория на множествата. Средно аритматично от 1000, ако е 10, не означава, че всеки елемент от множеството е 10. Може и нито един да не е толкова.

радвам се да видя такова мнение от жена защото положението е отчайващо - видях коментари на майки, които се изкарват героини, че са родили по едно дете и които напълно заличават ролята на бащата и останалата част от семейството в отглеждането на детето като егоистично обсебват децата си в същото време децата им са тези, които не научават нищо в училище и на всичкото отгоре се обявяват и против идеята да има повече деца.

аууууу, тука сме и двамата, за мен е чест!

лелките са тънкообидни, но достатъчно ограничени за да знаят, че статистиката показва, че колкото по-развита става една държава толкова по-малко деца се рааждат----

Например: Ако искате да унищожите една държава, направете я свръх развита. Всеки икономически възход, води до обезлюдяване. Просто те перифразирам.

да ви отговоря - не е теза е статистически факт. станала вече развита една държава може да си позволи да попълни раждаемостта с вкарване на емигранти.

Лелите дето най-важното нещо в живота им е да дебелеят пред телевизора се обидиха че им предлагат нещо толкова трудно като гледането на дете :D

Раждането на деца - не се решава само от жените. Прекъсването на бременност - не е само женски въпрос. Кърменето - не е само проблем на красивия бюст. Отглеждането и възпитаването - не се определя само от женската гледна точка. Непрекъснато манипулират мъжа да се срамува от мъжката си позиция и да възприема мъжката си гледна точка като примитивна. Формирайте мъжки характери, за да бъдат дамите ни от женски пол.

Да мъжката гледна точка е повече от примитивна-Но свиквайте жените имат свободата да решават само как,къде,кога и с кого да прекарат живота си както и мъжете-Оправяйте се-НИЕ женити можеме и без вас,включително и имаме деца и да ги отгледаме сами-Свиквайте

дядo_star

Първата управленска форма е била матриархатът. От уважение и любов към майката и жената, мъжете са били на второ място. Поради глупави мисли като Вашата и самозабравянето жените са били подчинени. Равнопоставеност - ДА, но вие искате господство.

Нищо лично, ама колко котки имаш?

На тая дето твърди, че тялото и е собственост да и обясня, че когато живее в общество, интересите на обществото са по важни от нейните. Като не и харесва, да се маха на луната или марс. Там няма общества.

Ти кога падна от Луната, та знеш? Или "хихи" трябва да ни напомни, че са те изтървали от лудницата? А с твоето непотребно тяло какво да правим - така, обществено?

Тия трябва да ги гоним, или поне да плащат скъпо ако искат да живеят в общество. Значи ние обществото ще и осигуряваме жилище магазини, заплата социални, а тя нищо. Е няма да стане. Ние обществото сме по силни, и ще играе по нашата свирка

Без хора думата общество е безсмислена- Жените не са собственост на обществото или на когото и да било-И жените и мъжете имат еднаквИ права и задължения според закона-Всичко останало е личен избор- ИНФО конституцията на България и хартата за правата на човека-Времето в което можеха мъжете да се правят на такива отмина-

Такива цървули с твоето миселене искам самолично са ги елмининирам от “обществото”. Нещасни сексистки свине няма ли са измрете най-накрая.

вие, изчанчените лезбо и гейове да изчезнете поради безполезността си за поколенията след вас. Които впрочем, ще са чужди, а не ваши.

Аз имам деца, а ти умираш самотна, без наследници, и без това си безполезна

А внуци ше имаш ли, преТвиТ оПщественото мнение и куманиЗката идеология на бездетие и геноцид. Как ви спира въображението до първата стъпка и после ви се губи перспективата.

И като няма раждаемост какво?! Територията не се свива. По-малко хора ще са собственици на същата тази територия с всичките ѝ блага. Значи вместо на 8,000,000 всичко ще се раздели на 5,000,000. Т.е. всеки ще е средно с 60% по-богат. Проблемът на България изобщо не е в бройката на населението, а в КАЧЕСТВОТО на това население. Далеч по-рядко населени държави са доста по-богати и никой не страда от липсата на прираст там.

Ау верно ли ше си по-богат, кога Турция влезне в празната територия? Празно нема да стои, не бой се.

Празна територия има само в главата ти!

Хехе, я се огладай ....ти скоро излизал ли си от куманиЗкото панелно гето? Пък нахални куманягите бе, и на празното викът пълно!

Двата скункса пак са се изходили.

Мъж + жена = дете.

Мъж + жена + брак = дете Мъж + жена - брак = копеле

Имах прредвид обратните. Те няма как да и напрaвят дете. а е пълно с тях.

Аман от псевдо еманципирани феминистки и скрити гейове. Две деца имам и мога да кажа, че няма нищо по хубаво от това. Радост в живота. Пари, кариера, телефони, коли всичко е на за ден план. Правете деца докато сте млади. Възпитайте ги да са добри хора. Ще имате истински приятели доживот (не гледачи, а приятели).

Абе не е баш така - след две раждания се сдобиваш с хемороиди, с наднормено тегло, с увиснали сиси, с много безсънни нощи, ядове с детски градини, безкрайни частни уроци по-нататък! Накрая трябва и сума за един апартамент да отделиш, за да получи детето ти добро образование някъде по света! И докато го постигнеш - твоят живот вече е минал и не ставаш за нищо ...

абе нещо ми намирисва на феминизъм...това "Телата са си наша собственост..." си е лозунг на феминацитата в подкрепа на абортите и през 9 месец....

Ъ? За обществено ползване ли са?

Само срещу заплащане. Телата са си наши. Сами си определяме цената.

Жената е първо човешко същество представете си-ТЯ не е машина за деца-Тялото на жената си е нейно-Тя е свободна да живее както си иска и ако не иска да има деца да няма-А ако иска да има деца, за това тя дори няма нужда от мъж-Времето се промени и жената няма нужда от мъж дори за да си отгледа сама децата-И няма нужда да търпи никого по никаква причина-Феминизъм и да и не.-И жените и мъжете имат пред закона равни права и задължения-Всичко останало извън тези права и задължения си е личнен избор