17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Нормално е стройната жена да е с малък бюст. Няма как да имаш фина и грацилна структура и едър бюст. По-скоро е изключение и не е красиво. Големият бюст изисква здрава носеща конструкция. Пищна жена - пищен бюст, слаба жена - малък или среден бюст. Похвално е, че не е сложила силикон. Дори при колежките й, които имат е много естетично и умерено поставен. Та така, докато цял свят се кефи на жени като Кандис и Адриана Лима, на българина представата му за готина жена е човекоподобна чалга кифла с 5 кг силикон, 1 кг червило и 500 гр ботокс.

Според мен Кандис е моделът с най-невероятното тяло, направо божествено! С тази тънка талия и извивки, това си е генетично обусловено. Краката й също са много красиво оформени. Тялото й е естествено, здраво и стегнато. Не е прекалено омускулена като груба фитнесманиачка или други модели, които прекаляват с фитнеса. Не е и рахитична анорексичка, караща на кафета и цигари през деня. Просто красиво, здраво и стегнато женско тяло.

Смяташ толкова малък гръден кош за естетичен? Странно. Все пак в гръдния кош има доста важни органи. А и хората обикновено имат плаващи ребра.

Да, забелязала съм малкия й гръднен кош, но съвършени хора няма. Дори супермоделите имат недостатъци във външния си вид. Ако искаш да търсиш кусури, винаги ще намериш. Но ако искаш да видиш цялостната картина, дребните детайли ще ти убегнат. Все пак изразявам личното си мнение, а то е че СПОРЕД МЕН тя е прекрасна. Харесвам тялото и лицето й, излъчването й, въздушната и лека походка, нежния и ефирен начин, по който се носи по подиума.

Ех,че ако тази е супер модел, то аз трябва да съм Ален Делон! Плоска е като чамова дъска! Няма какво да те залиса в нея!

Ма има шороки рамене, широк ханш и едри бедра, ако спре коката, ще заформи доста зафатна долна част!

Харесва ми само на 2-3 от всичките снимки. Като се има предвид и че са обработвани, ми се струва, че има нещо доста дисхармонично в нея и излъчването й е вуларно, а обикновено толкова слаби жени като нея, изглеждат естетично. И изражението на лицето й е такова - предизвикателно. Това е, има нечисто излъчване на лека жена. Но изглежда допада на масата.

Тук не позна, точно тя не е лека жена. Това й е работата - да изглежда секси и да предизвиква нечисти помисли и страсти. Но Кандис е една от малкото манекенки, която не се продаде за пари и не замени приятеля си с някой милионер или милиардер. Нито има дълъг списък с приятели, какъвто имат повечето й колежки.

Кандис и приятелят й са пример не само за перфектно изглеждащи хора, но и за това как в света на богатите и известните може да има сериозна и неафиширана до болка връзка, която да продължава цели 14 години. След като се срещат на най-романтичното място в света - Париж, когато Кандис е само на 17, двамата са неразделни, въпреки многобройните им ангажименти, които ги пращат по всички точки на света. Двама души, които са се запознали като съвсем млади, успели са да пораснат заедно, а с тях и връзката им, и да са все още заедно въпреки всичко. Със сигурност това, че Кандис и Херман работят в една и съща сфера и че и двамата са се превърнали в скъпоплатени лица, докато са били отдадени на тяхната любов, им е помогнало да запазят взаимоотношенията си през годините и да се разбират един друг много по-добре, отколкото всеки извън техния свят би могъл.

Когато на някой работата му е да предизвиква нечисти мисли, да живее в читота звучи абсурно.