17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Те са нещо подобно на негъра, когото Джендо вижда на пазара в Русчук. https://en.m.wikipedia.org/wiki/AbkhaziansofAfrican_descent Нигер-джигит....това звучи гордо!

Каква работа има този при Путин. Да си отива на екскурзия, като всички останали туристи. Много насериозно се е взел този. Марш в краварника.

Путин, Жерар Депардийо, Едуард Сноудън и най-после четвърти за белот - Кание Уест.

Мъъъ.....надо делится, братан.

Русия не преговаря с терористи и такива като теб.

Тоя чичко май не е наясно, че бизнесът с руснаци не е като да евеш шлюхи. Всъщност в нашата клиника е пълно с такива като него. Що тъй са го изтървали психиатрите? Има си диагноза, но май парите го държат отвън.

Канйе Уест е с доказано Биполиарно разстройство.

най великия рапър на света - Путин май ще го ниже черен дебел и голям шиш..ха.ха Но великия Путин не се бои от такива работи... колко чеченци са го низали...

Не съм расист, но заради липсващото излъчване на лицето му като го погледна и усещам някакъв цигански вайб.

Че кой може да се ожени за арменска Кардашка, освен циганин.

Баш расист си брато, но живи и здрави.....

най големите расисти са негрите

ти явно не познаваш китайците... Всичко що не е "хан" е втора категория хора.

Най-големите расисти са индийците. Лично съм се сблъскват с този Синдром в САЩ. След като ги респектирах, мангасарите смятащи се за висша каста на човечеството, имах щастието....след 2 минути да дойдат БЕЛИ ПОЛИЦАИ. Извикани от индийците. Изслушаха търпеливо расистките излияния на индийците и ми казаха да си тръгвам без полицейски протокол.

"Не съм растист"