Кание Уест: Виждам положителните страни на Хитлер и затова го обичам

Изказването на изпълнителя дойде, след като собствениците на социалната мрежа "Parler" отказаха да му я продадат

Обратно в новината

Коментари - Кание Уест: Виждам положителните страни на Хитлер и затова го обичам | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Добре де, ама Хитлер пък въобще не те обича!!!! И такива като теб ги пращаше да разберат, че “Трудът те прави свободен” в едни специални места със специални бани! Аман от нечетящи и незнаещи историята! Пък били те и шварц!

/както са писали и по-долу/ какво е Свободния арабски легион. Сега някак си удобно се забравя, че негри, мюсюлмани и евреи са били част от нацистите. А иначе има доста прилики между поведение на сегашни "демократични" политици и Хитлер.

Детето ми към баща ми: "Деди, ти обичаш ли Хитлер?".

Най-известният нацист днес не е Кание https://images.app.goo.gl/HPNFhCsb39AyaWyE8 Унгарския еврей Шьорос сам признава, че годините му като офицер са най-добрите в животът му.

Аз мразя Хитлер, но като гледам как сегашните "мъдреци" управляват ЕС и страните в него скоро ще го заобичам. За жалост не само аз.

Виж какво Кани, Хитлер го няма изчезна, но можеш да заобичаш Путин то е все едно

Хитлер „Моята борба” :” Зная, че думите ми ще се сторят неприятни на някои хора. Но трябва да заявя направо: нищо по-нелепо и безмислено от днешната ни система за придобиване на граждански права не мога да си представя. Познаваме само една държава, където съществуват макар в зародиш съвсем други порядки в това отношение. Това е САЩ, където държавната власт се опитва поне да организира работата разумно. САЩ принципно отказват право на емиграция на физически нездрави елементи, а на някои раси се забранява право на влизане изобщо. С това САЩ принципно застават на гледището на нашето народническо разбиране за държавата. Зачатъците на такова разбиране там безусловно са налице.” Още едно нещо отлично разбраха в Англия: че успехът на пропагандата в голяма степен зависи още от масовото й прилагане; англичаните не жалеха никакви пари за пропаганда, осъзнавайки, че разноските стократно ще се покрият. Даже за нас, националсоциалистите, сега представлява известна трудност да убедим нашите собствени привърженици, че Англия в бъдеще може да стане наша съюзница. Нашата еврейска преса много добре умееше и умее да концентрира цялата омраза върху Англия. А много добри, но наивни немци се хващат на тази еврейска въдица и започват да дрънкат наляво и надясно, че ако не днес, то утре Германия ще „възроди“ своята морска мощ, започват да протестират против това, че са ни лишили от колонии и т.н. А на мръсните евреи само това им трябва; те щателно събират целия този материал и го изпращат на съплеменниците си в Англия за техните пропагандаторски цели. На пръв поглед дори за най-не изкушените в политиката немци не е трудно да разберат, че сега у нас на дневен ред съвсем не е борбата за укрепването на „морската“ мощ на Германия. Да си поставяме такива цели, без да укрепим предварително нашите позиции в Европа, беше нелепост и преди войната, а в сегашната обстановка такава глупост е равносилна на престъпление.

Кой ти говори за чифути?! Хитлер се прекланя пред расовите закони на САЩ, та затова, с някои облекчения, ги прилага в Германия, и се възхищава на Британската външна политика...мечтата на Хитлер е била да сключи политически съюз с Кралството, а Путин не харесва нито едното, нито другото, нито пък иска третото така че двамцата са пълна противоположност-)

Аве клоун, Хитлер е имал 1 цел - Велика Германия. Какви раси бе, Културтрегер? Хитлер се е смятал за по-бял ат белите и по-умен от умните. От европейците. Окобенно, които са победили Германия през ПСВ. Във Вермахта воюват рамо до рамо германци, тюрки, араби, негри. Хитлер е смятал да унищожи 2 племена а не раси - евреите и чебурашките. Причината не е расова а финансова и политическа. Не споделям идеите на никой, който се обръща към съратникът си чрез Другарю(Камерад)....твърде интимно е. Хитлер е неизбежен продукт на германската избирателна с-ма: трета малка популистка партия на националсоциалистите взима баницата от ръцете на големите 2 партии. Прочети писмото на Хитлер до приятелят си Дучето, защо изпреварва с 2 дни Сталин и го напада. Писмото е повече философско, отколкото "хитлеристко".

Ами има постижения ето някои от тях, положителните - ракетния двигател - ракетните технологии - първия реактивен двигател с поточно задвижване(англичаните имат друг само че прокарват въздуха със заврътулки, което не му позволява голяма мощност) - фолксваген(народната кола) и изобщо идеята за масов автомобилен транспорт - сравнително доброто материално положение на немските работници - идеята за нулева безработица - "доктор" Менгеле сс сигурност има "принос" към медицината, който по-добре да не беше правил - магистралите, въпреки че са с чисто военно предназначение, римските пътища също са строени за армията

Точно тоя няма причина да обича Хитлер, но когато Европа почернее още малко, ще си спомни заветите му.

Този биполярния рапър е употребяван от някого за да дискредитира всеки консервативно настроен човек и да го приравни с хитлерист. Хич не му се и радвайте. Затова и консервативната социалка му би шута.

Тоя въобще има ли си представа ,че ако беше живял по онова време там , отдавна щеше да е нечий абажур

Можеше да има принос към някоя голяма козметична компания. Например колекцията й от сапуни.

Тоз не си е пил хапчетата от месеци!

Защо обръщате внимание на човек с биполярно разстройство?

Казват ,че на бюро на хитлер имало няколко папки на всичките пишело: "Ракетна програма","Генетика",Ядрена програма","Полет до други планети","Пътуване във времето ".Е, така съм чувал ,но не съм ги виждал

Жалко че не си евреин щеше да минеш през комина като дим от любов към хитлер

След протест негър се връща у дома и закача един голям портрет на Чапаев на стената. Жена му го пита:-Кой е този? -Не зная, но се е бил с белите- отговаря

не случайно фюрера е признат за гений...той е помнел номерата на всички 260 дивизии на фронта и тяхното географско разположение, той е създал стръхотна възходяща икономика брутния вътрешен продукт е скочил при него 23 пъти...техническите технологии при него са хвърчали нагоре....но не трябваше да се захваща със СССР и сега щеше да има държави под немско владичество...иначе го мразя че е избил прекалено много хора

Цитат от "Моята борба": "Вече самият факт на сключването на съюз между Германия и Русия би означавал неизбежност на бъдеща война, чийто изход предварително е решен. Такава война би могла да означава само край за Германия." Това което затворкът Хитлер прогнозира... държавникът Хитлер забравя;)

Винаги са ме учудвали идиоти, които не знаят какво говорят! А бе, братчед, ти може и да виждаш бог в него, ама той с кеф би те пратил в газовата камера!

Тоя сигурно и по Путин си пада.

Трябва да се разреши и издаде ,Моята борба ..там Адолф пише че обича и се възхищава на англичаните ..и техните методи за екстерминация ..Въодушевявал се от железния саксонеца..

В "Читанката" я има... ИК „Жар птица“, 2001 г.;)

Хехехе..забавно е.И окраинците го обичат.имат си татуси,на ръцете по хитлеристки.Свеътът е пълна лудница.

Голям Йе......!!!!

Доживяхме и негър нацист, след евреин такъв

Всъщност не е само един... На Хитлер са служили двама фелдмаршали, осем генерал-лейтенанти, пет генерал-майори, 23 полковници и още 100 000 други чинове с еврейско потекло, над 20 от тях са били наградени с Рицарския кръст, най-високата военна чест на Германия. Евреи е имало дори и в SS... служили са предимно в дивизия Тотенкопф, първоначално създадена за охрана на концлагерите, и Аненербе, "научното" звено което е трябвало да осигури "научните" доказателства за изключителността на арийската раса. Просто в калабълъка забравяме че Хитлер, в "Моята борба", декларира че мрази тези които са възпитани и се държат като евреи... но за тези които са родени от евреи понякога си е затварял очите. Юденрат Жагев (на идиш- Факел) или Еврейска гвардия на свободата) е името на организация на еврейски колаборационисти и провокатори, които са действали главно във Варшавското гето по време на Втората световна война. Организацията е създадена от варшавския клон на Гестапо в края на 1940 г. от членове на Групата на 13-те, за да проникне в еврейски и полски нелегални организации, включително хуманитарни организации, участващи в подпомагането на евреите. Дейността на Жагев се координира от Абрам Ганцвайх. Според някои сведения броят на агентите на Жагев, действащи в окупирана Полша, е бил около хиляда души. Е, винаги може да поспори дали от страх или поради идеологически причини са работили за Хитлер... но са го правили, при това усърдно.

Като гледам с какво опиянениепо говорят по Нешънъл Джиографик за Хитлер и хитлерова Германия... като нищо и аз ще почна да приказвам същите приказки като Кание, че както е тръгнало Хитлер напълно ще бъде реабилитиран от своите наследници;)

Огъъън от любов!

И Хитлер обичашенегрите, ама мъртви.

Джеси Оуенс открито казва, че Хитлер се е държал с него уважително и човешки, докато не може да каже същото за собствените си съграждани по това време.

В Свободният арабски легион, подразделение на Вафен СС, са служили араби и... негри. Има много хубави снимки на негри в есесовски униформи на фона на Партенона, където легиона е осъществявал охранителни функции в окупирана Гърция.

нито аутобана е изобретил /други го напраеиха много преди хитлер през 20 те , това е Аденауер/,нито микрофона. момчето си е глупаво,както и съгласните с него. /има добри книги и трЕбЕ четене, а не смартфониране/ каааааааааааааазах!

Ти харесваш Хитлер, но ти за него щеше да си просто робска работна ръка!

Както сега сме за фон Лайнен

Той крещи! На човека му е писнало от цялата фалшива политкоректност и крещи! С тези изказвания той казва СТИГА вече! Един от древните гръцки филосифи беше казал че една крайност води до друга. Крайността на тази политкорекност която се излива от САЩ и Запада като цяло, създава отпор и води до противоположни крайности.

Ако Хитлер се беше задоволил само с Европа и беше спрял до СССР и Турция.

има положителни