Коментари - Кара Делевин за пансексуалността си: Влюбвам се в човека | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

и сбъркана, че и англичанка.... СМРАД!

Гледах я в някакъв слаб филм. Беше много зле.

Хората не приемат различното? Всичко е въпрос на гени. Има толкова нежни мъже, които така са се родили и нищо не може да ги промени защото и вйпрос на гени. Тези хора се намират в чудо защото не могат да променят гена си могат или да го следват или да го поддтиснат, а това ги прави нещастни. Нещата са прости. А вие ги анатемосвате, щото сте големи мачовци. Същото се отнася и за жените. Не харесвам парадите на тези хора, това вече е извратено, но напълно нормално е да следват себе си.

Всеки може да бъде какъвто си искаа! Жал ми е за писачите - драскачи на коментари, на които им е важно да им казват какви трябва да бъдат и съответно те също да казват на другите какви да бъдат.

Какво е пансексуалност? Да не е нова болест сред тия,дето тяма връзка с кораба майка?

Новата дума за "модерен".

Като и гледам мътния поглед, бих се обзаложил, че момата страда от някакво психическо разстройство. Който познава луд човек, знае за какво говоря.

не страда от нищо, просто друса редовно

Всички подобни сбърканяци разказват за едно и също. Депресии, неприемане на себе си, усещане, че нещо не е наред с тях, не се побират в кожата си те самите, а ни карат ние да ги обичаме и харесваме... Това са си техни патологии, драми и вътрешни конфликти, хора с психични проблеми или хромозомни аномалии, малформации...

Не знам Вие как им викате на такива в Боливуд , а ма ние на село им викаме СБЪРКАНИ , и не ги пускаме да влизат в дворовете ?!

И двете да ги еба вг гъза

Ей идиоти тая е на 28 години тъпанари прости

Гадна татуирана лесбо курва вместо да си хване слаб безработен българин отврат

Космонавти, сър!

аз пък съм влюбен в едно безполово, володя путята

То ти личи, не можеш да не го споменеш навсякъде и по всяко време.

И аз съм пансексуален

Ми не слагай минуси

Значи и от теб НИЩО няма да стане !!

За него не знам, но мацето от снимката е световно известен модел ...

Намаляха публикациите за вируса, а трафика трябва да се поддържа... Сега ще започнат непрекъснато да се появяват такива хвалебствени статии...да промиват мозъците на децата... Не забравяйте, че юни е месец на прайдовете, те и затова махнаха ограниченията, за да могат онези да се напрайдват на спокойствие и без маски и дистанции

Хората толкова се извратиха и пренаситиха, че се чудят каква още сексуалност да измислят и какви нови моди в секса.

не хората, а определена прослойка... след 10 години задължително всички млади ще бъдат такива...от сега ги свикват на новото нормално

За щастие младите не са с промити глави като вас и не съдят хората по това кого обичат и ского си лягат. За щастие има и възрастни хора в България, които не са с вашето средновековно отвратително мислене. Срам ме е от хора като вас. Откъде имате сили са тази злоба?

както е тръгнало , пе*дерасите станаха джендъри с тесните дънки и късите крачоли, момичетата изкуствени и тъпи

Защо ни занимават с тези откачалки. Тази е някаква превъртяла богаташка щерка, която от скука се явява на ревюта. Нищо общо с реалния живот. Е и за пример ли ще ни я дават. Тя ще ни просвещава в извратените си сексуални предпочитания моля ви се!

това се нарича възпитание на младото поколение...младите се кефят на такива неща, особено ако са с леви убеждения

Това " с леви убеждения" значили , че са комунисти ?!

Божее , колко съм ОДЪРТЯЛ - Какво е това "пансексуална " ???? Колко вида станаха вече , че им изпуснах бройката и вече и аз не знам НОРМАЛЕН ли съм НЕ съм ли - НЕ че за бабата това има особено значение де , а ма все пак .......?!

не си одъртял, нормален си

++++++

Да се влюбва! Но да намали дрогата, че бърка любовта с извращенията

Госпожицата има благородници назад в рода си, и предполагам тези вежди са резултат от някакво далечно кръвосмешение.

Че ми ясно как да могли да взривят бременна слоница с ананас напълнен с фоерверки....урудо шибани прости гнусни....Господи, моля те, ела по- бързо и ги изтреби до крак....

Свежо. На мен лично ми писна да чета за Зара, Теди Бургазлиева и Пернишкия Крокодил, които са съвременните ролеви модели за жена. Жалко, че форумците са толкова ограничени в своето разбиране и веднага ги избива на коне, магарета и кучета. Аз мисля, че всеки човек е различен сам по себе си, та ако трябва да се определи съвсем точно, на света има осем милиарда сексуалности и гледни точки, които понякога съвпадат, но никога всички наведнъж. В това е красотата на нашата планета.

Абе и приятелката й Ашли е готина, но пред Кара бледнее. Сигурно затова Ашли е зарязала Кара.

Марш оттука на, не ни беше нтетесува извратенящината ви

Умри отрепко гнусна.

Ти ще умреш лесбо боклук а не тя с тая злоба толкова злоба нормално да умреш

Ако е само за ли....то и аз бих се включил !!

аууу колко сме модерни ти да видиш, пример за целия свят е някаква долна наркоманка, която не прилича на нищо. Аман от еврейски дефиниции на сексуалността. Ако иска в някое куче да се влюби и да си таковат под път и над път. Западната култура трябва да се ограничи в нашите ширини. Нямаме нищо общо с тия сбъркани католици. От всичките тия феминистки течения се разбира следното - в Западния свят мъжете бият жените си, жените са винаги силно дискриминирани и получават по-малко пари, всички жени имат проблем със секлсуалността си и не могат да се влюбват. Че защо да ни дреме на нас източноевропейците за проблемите на западните жени? Ми да си се оправят ве...да не са малки я...

++++

Обаче ако аз заявя, че харесвам само красиви, дългокраки жени с добре оформени цици(не изкуствени) и ме изкарват баси откачения изрод.

да, ти си бял националист, сексист, расист, антифеминист, женомразец, представител на най-долната прослойка на планетата - хетеросексуалните бели мъже

Кой те изкарва изрод? Мисля че в България това е абсолютната норма едва ли някой те дискриминира или замеря с камъни по улиците.

Нимфоманка значи..просто сега увъртат понятията за да изглежда по-модерно и хипстърско :) С магарета и коне плющи ли се?

Що се интересуваш ? Ти какво си ?

Гол о'люв съм и живо ме интересува, щото знам, че не само ще ме таковат, ами не мо'а се върна после обратно оттам дето са ме напъхали - ше има да се лизгам напред-назад докат' не се задуша. Нема начин да оцелеем! Та зат'ва подпитвам.

Ко е туй нЯщо пансексуална?!?

Е па требе да е секс с короновани вируси!

Туй нещо "пансексуално" яде ли се?

Бе не им давайте думата на такива заблудени патици да бъркат мозъка на децата! Абсолютна глупост е тази "пансексуалност", която даже и тя не може да ви обясни какво означава. Вижда кон - влюбва се, вижда крава - влюбва се, вижда кола - влюбва се - всичко, каквото види - влюбва се! А, да не забравим, че след миг вече се е разлюбила.... Прехвърча от влюбване на влюбване....

ОТ ВРАТ

По-добре педалки, вместо педали.

Пациент при сексолога: Пациента: Докторе, напоследък изпитвам влечение към един кон... Сексолога: Нормално е, хората се привързват към животните. Пациента: Докторе, ама влечението ми е сексуално! Сексолога: За кобила ли говорим или за жребец? Пациента: Е, докторе, ти още малко ще ме изкараш обратен...

Стига с тия сбърканяци. Какво интересува това публиката?

плащащите пропагандата се интересуват, както и вземащите парите медии. Никой друг!

Значи още едно определение което не ми е познато! Ма то беше бисексуален, ма то беше хомосексуален, ма то беше пансексуален, ма то беше ...... не знам не ги помня всичките! Едно по добро изборяване на сексуалностите даваше някъкъв немски политик които в продължение на 10 минути изброяваше само сексуалности и накрая каза и други, та ако искате да се запознаете по-добре с наличните в момента сексуалности, то намерете видеото в интернет! Само обаче едно не разбирам! Ка е възможно от само 2 пола а изникнат безброй сексуалности! Някак си ми се чини, че всичко е в главата и особено в нередностите които се случват в главата! Лошото е, че тия неща не се приемат такива каквито са а именно вид отколонение от естествените природни норми! А на тях се дава голяма платформа и се рекламират и се счита за модно ако видиш ли ти се пишеш за такъв! Та това е голямата мизерия в случая! Та така!

Ами образовай се и ще ти стане познато вместо да пишеш глупости!

За да се образовам аз по тия въпроси то е ясно, че ще трябва да с заровя в психичните и можъчни заболявание и отколонения или и в двете! Аз съм сигурен, за себе си, че не искам да се ровя в такива работи! Колкото до това, че тия неща от едно известно време не се приемат за болест е ясно на всички! Но едно не ми е ясно как е възможно при положение, че това е природно не нормално, то да се счита за нормално! Е това не ми е ясно! Инак мога да те посъветвам не да се образоваш а да почнеш да мислиш първо! Чак след това идва образованието! Та така!

Пансексуалност включва и животни... Влюбваш ли се в животни, Кара?

ПИПО

Не, не включва.

ПИПО

от Уикипедия, свободната енциклопедия Направо към навигацията Направо към търсенето Пансексуалност или омнисексуалност[1] се нарича сексуалното и/или романтично привличане към лица без оглед на техния пол и полова идентичност.)[2][3] Пансексуалността може да се приеме както като сексуална ориентация, така и като клон на бисексуалността.[4] За разлика от бисексуалността, обаче, пансексуалността представлява по-широко понятие и подчертава не двойствеността на привличането, а независимостта му от половите условности.

Тъпаци, има само два пола. Те се покриват от БИсексуалността. ПАНсексуалност означава, че се плющиш с всичко. Не ми цитирай джендърската уикипедия, нали знам какви я попълвате.

СОДОМ и ГОМОР .......мръсни лезбйки

И хетеросексуална да беше, пак нямаше да ти пусне. Такива жени не си падат по незабележими мъже.

Пущат пущат като дръпне една линия и на бай Иван яе пусне :)

Да се влюбва! Но да намали дрогата, че бърка любовта с извращенията

То и аз съм грозен ама не се бутам да мЪ показват