Модел и актриса - Кара Делевин, говори открито за сексуалността си в новия брой на Variety, като същевременно краси корицата на списанието за юни месец тази година.

Наскоро Кара се раздели с приятелката си Ашли Бенсън, с която бяха заедно около две години.

Вижте снимки на Кара >>

Сега моделът, актриса и жена Кара Делевин на 27 години е готова да сподели какво е да си странна в Холивуд.

"Винаги ще бъда пансексуална. Без значение как се определя един човек, дали като "те", "тя", "той", аз винаги се влюбвам в човека. Това е всичко. Привлечена съм от личността. Никога не съм имала чувството, че трябва да се разкривам. Просто това е, което съм."

Въпреки това Кара признава, че е израснала в старомодно английско семейство и е имало период в живота ѝ, в който не е искала да споделя своите възгледи.

"Не исках да призная коя съм. Не исках да разочаровам семейството си. Но бях много нещастна и депресирана. Когато не можеш да приемеш една част от себе си и не обичаш себе си, сякаш не съществуваш по някакъв начин", допълва Кара.

След време обаче Делевин събира смелост да говори с баща си по повод своята сексуалност.

"Бях ужасена. Мислех, че ще ме изгони от къщи, но той ме разбра и каза, че заслужавам да бъда обичана. Беше толкова мило. И сега мога да заплача, като си спомня."

В интервю пред Елън Дедженерис през септември, моделът сподели, че се чувства много по-добре, когато е влюбена. Но в началото на май стана известно, че Кара и нейната приятелка от две години - Ашли Бенсън, са сложили край на романса си. По този повод Делевин казва пред Variety:

"Винаги съм се чувствала зле за човека, който има връзка с мен. Трудно е да запазиш нормалност. Но може би е защото гледам да пазя личния си живот още по-личен сега, тъй като публичното му показване може да развали много неща."

Кара Делевин и Ашли Бенсън

Снимка: Getty Images/Guliver Photos