Коментари - Карл Лагерфелд като тема на годишния бал на музея "Метрополитън" предизвиква противоречия | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Че и на запад има хора с разум , морал и човечност

"Защо празнуваме точно това, когато има толкова много удивителни дизайнери, които не са фанатизирани бели мъже?" Ей тук е заровено кучето. Все по-трудно става да си бял, хетеросексуален мъж. Ако тия неща ги беше казал цветнокож, проблем нямаше да има.

Всеки има право да изрази мнението си. Без страх. Без недомлъвки. Кратко и ясно. Защото всички имаме позиция, но често мълчим, защото не е коректно, защото някой ще се обиди.

Моме, когато защитаваше памището, други приказки редеше.

…. А колко е прав всъщност !!!!

не знам какво е това нещо Джамила Джамил , но подозирам, че е черно!

На индийка и пакистанец

Той беше истинският аристократ, интелектуалец и моден гений. Никога няма да има друг като него. Останаха само келеши които се правят на оригинални със скандална парцалена колекция, излизат на подиума със скапани дънки и фланелки и имат претенции за висша мода. Лагерфелд имаше огромна библиотека, говореше 4-5 езика и имаше визии не само за света на модата но и за интелектуалната вселена. Винаги се обличаше и държеше като аристократ. А това което е казал е не само право на лично мнение, но и напълно вярно. Поклон.

Говореше неща, които всички си мислят, но не смеят да кажат, а освен това притежаваше талант колкото всички набедени дизайнери след него. Как да не го мразят?

Впросният може да е гений но но е пълен извратеняк . Той смята жена с пропорции над размер 0 за дебела. Да ти онагледя размер 0 е пропорции 76-56-81 см, което съответсва гръдна обиколка, талия, задник. Човек който смята това за нормално , е или педофил или има има някакъв извратен фетиш. А и като сложиш към тези мерки височината на манекенките , средно над 175 см , онагледи си как би изглеждала "жена" с такива пропорции на живо, не на екран или фотосесия.

Човекът е асексуален, нормално да има асексуални критерии за външния вид. За него тялото е било като белия лист, който облича в женственост.

"Защо празнуваме точно това, когато има толкова много удивителни дизайнери, които не са фанатизирани бели мъже?"

Кои по-точно

Като например?

След тази статия заради откровените му и на място изказвания започнах да гледам на Лагерфелд с известно уважение.

А с огромно уважение

След смъртта му произведоха нискокачествени тениски, гуменки и пижами с надпис Karl за пари. Това е много по-голяма обида и пълна гавра с дизайнер на висша мода, отколкото всичко което е произнесъл приживе.

Не е вярно. Беше си още жив когато носех дрехи от личната му марка Karl Lagerfeld и в никакъв случай не могат да се нарекат нискокачествени ако са оригинални. Това, което си виждал 100% са някакви парцали от циганссите сергии.